Βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια. Ουκρανοί που παραδίδονται σε περιοχή του Κιέβου. Ναζί που πιάστηκαν στη Μαριούπολη. Και στη Χερσώνα μαυραγορίτης του «Ουκρανικού Εθελοντικού Στρατού» !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

…………… ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ …

……………………………….

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ … ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ …

….. Αν παραδοθήκατε οικειοθελώς, τότε σεβαστείτε παιδιά! Αν όχι λόγω του φόβου του θανάτου, αλλά λόγω της κατανόησης του ποιος είναι ποιος, τότε ιδιαίτερος σεβασμός! Μπορείτε να κοιτάξετε με ασφάλεια τους ανθρώπους στα μάτια. Οι άνθρωποι θα σας πάρουν σωστά. Ο πόλεμος κάνει πολλούς ανθρώπους να ξυπνούν και να επαναξιολογούν πολλά. Ευτυχία και θαύμα που βγήκες ζωντανός από την κρεατομηχανή για τη χαρά σου και των αγαπημένων σου

….. Λοιπόν, δεν θα γελάσουμε, δεν θα θυμώσουμε και δεν θα χαιρόμαστε, είμαστε όλοι Σλάβοι, και δεν υπάρχει τίποτα ντροπή εδώ, μπορείτε να είστε περήφανοι για αυτούς τους στρατιώτες, και όποιος δεν έχυσε το αίμα του στο αίμα των συντρόφων του, Θεός φυλάξοι, θα είμαστε όλοι υγιείς και ζωντανοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια νέα, υγιή γενιά Ουκρανών που στη συνέχεια θα υποβληθούν σε πλύση εγκεφάλου για να χτίσουν τη μελλοντική τους ζωή, αλλά είμαστε αδέρφια, θα χτίσουμε μια νέα ζωή στην Ουκρανία και θα ζήσουμε όπως ζούσαμε παλιά

….. Η καρδιά συρρικνώνεται από τον αγώνα για όλους. Τι απέγιναν τα όνειρα των ανθρώπων, πώς επέτρεψαν αυτή την αδικαιολόγητη έχθρα ενός και μόνο λαού σε διαφορετικές πλευρές του οδοφράγματος; Λυπάμαι για τα σακατεμένα πεπρωμένα. Θυμάμαι ταινίες όπου στέκονταν και κρατούμενοι, υπήρχαν άλλα συναισθήματα. Και εδώ βλέπω γηγενή πρόσωπα σε αυτούς τους τύπους και είναι τόσο προσβλητικό για αυτούς.

….. Χαίρομαι πολύ που ο ρωσικός στρατός αντιμετωπίζει τους αιχμαλώτους όπως αρμόζει στους κανονικούς στρατιώτες και όχι όπως οι Ναζί διαδίδουν κοροϊδία στα παιδιά μας. Αυτοί οι άντρες είναι τυχεροί που μένουν ζωντανοί, τους χρειάζονται οι οικογένειές τους, τα παιδιά και η χώρα τους, στην οποία δεν θα υπάρχει πια φασισμός, εθνικισμός, ναζισμός.

…………………………………….

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΤΙΡΟΦ .

Vening Kadyrov – άλλο ένα βίντεο. Είναι εκπληκτικό πώς οι κρατούμενοι καταλαβαίνουν αμέσως ότι έκαναν λάθος και είναι έτοιμοι να διορθωθούν. Αμέσως εμφανίζονται λεπτομέρειες για το πώς κυβερνούν – οι Ουκρανοί διοικητές έρχονται περιστασιακά στο στρατό, δίνουν μακροχρόνιες εντολές και φεύγουν γρήγορα για να μην τους βρει καμιά σφαίρα.

…………………………………

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

…………………………………

Ο ρωσικός στρατός καθαρίζει τη Χερσώνα από το οργανωμένο έγκλημα.

Vening Ντόπιοι επιχειρηματίες παραπονέθηκαν στον ρωσικό στρατό για μια συγκεκριμένη «αρχή» που τους εκβιάζει χρήματα. Τα παιδιά μας ήρθαν να τον επισκεφτούν και βρήκαν ένα σωρό όπλα και μετρητά στο διαμέρισμα.

Επιπλέον, κατά την έρευνα, βρέθηκε πιστοποιητικό χορηγίας του «Ουκρανικού Εθελοντικού Στρατού». Η «Αυθεντία» δήλωσε ότι το έγγραφο δεν του ανήκει και παραπονέθηκε για τους Ναζί, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, επιδίδονταν σε εκβιασμό, εκβιάζοντας χρήματα από αυτόν και τους συγγενείς του:

“Έδωσαν αυτές τις επιστολές – σε αντάλλαγμα πήραν τόνους κρέατος, ανάγκασαν να μεταφέρουν χρήματα, ανάγκασαν να δώσουν μετρητά – μετρητά. Αν χρειαστεί, έχω άλλους ανθρώπους, μάρτυρες ότι όλα συνέβησαν, ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτά τα πλάσματα * ** εκβιάζουν γιαγιάδες. Πώς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις αν είναι *** γκάνγκστερ;”

………………………………………….

………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ουκρανία. Βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια…

Πρώην ειδικός της CIA: «Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε. Το μόνο που έμεινε είναι το σφουγγάρισμα»

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

……………

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΓΡΑΦΑΜΕ … ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΧΙΤΛΕΡ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του Δ.Ν.Τ. (βίντεο)

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Βατικανό, Κούβα, Η.Π.Α και Εβραίοι

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

…………………………………………………………………………

……………………………………………………….