Μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο που ειδικεύονται σε βιβλία, επιστήμη και άλλες έξυπνες πληροφορίες.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!!

Ilgar Nabiyev Η Google είναι τόσο ισχυρή που μας «κρύβει» άλλα συστήματα αναζήτησης. Τα περισσότερα απ’ αυτά απλά δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ακόμα ένας τόνος από μεγάλες μηχανές αναζήτησης εκεί έξω που ειδικεύονται σε βιβλία, επιστήμη και άλλες έξυπνες πληροφορίες.
Κρατήστε μια λίστα με ιστοσελίδες που μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ.
www.refseek.com – μια μηχανή αναζήτησης ακαδημαϊκών πόρων. Περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο πηγές: εγκυκλοπαίδειες, μονογραφίες, περιοδικά.
www.worldcat.org – μια αναζήτηση για το περιεχόμενο 20 χιλιάδων παγκόσμιων βιβλιοθηκών. Θα ανακαλύψετε πού βρίσκεται το πλησιέστερο σπάνιο βιβλίο που χρειάζεστε.
https://link.springer.com – πρόσβαση σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια επιστημονικά έγγραφα: βιβλία, άρθρα, αρχεία έρευνας.
Το www.bioline.org.br είναι μια βιβλιοθήκη επιστημονικών περιοδικών για τη βιοεπιστήμη που δημοσιεύεται στις αναπτυσσόμενες χώρες.
http://repec.org – εθελοντές από 102 χώρες έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 4 εκατομμύρια εκδόσεις για οικονομικά και συναφείς επιστήμες.
Το www.science.gov είναι μια αμερικανική κρατική μηχανή αναζήτησης για 2200+ επιστημονικές ιστοσελίδες Περισσότερα από 200 εκατομμύρια άρθρα είναι ευρετήριο.
Το www.pdfdrive.com είναι το μεγαλύτερο site για δωρεάν λήψη βιβλίων σε μορφή PDF. Περισσότερα από 225 εκατομμύρια ονόματα δηλώνονται.
Το www.base-search.net είναι ένα από τα ισχυρά sites αναζήτησης ακαδημαϊκών ερευνητικών κειμένων. Περισσότερα από 100 εκατομμύρια επιστημονικά έγγραφα, δωρεάν το 70%
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

……………………………………………………………………………..