Πρώην ειδικός της CIA: «Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε. Το μόνο που έμεινε είναι το σφουγγάρισμα»

ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

………………

Πρώην ειδικός της CIA: «Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε. Το μόνο που έμεινε είναι το σφουγγάρισμα»

του Μάικ Γουίτνεϊ.
.
Ο Λάρι Κ Τζόνσον, είναι βετεράνος της CIA και του Γραφείου Αντιτρομοκρατίας. Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της Berg Associates, η οποία ιδρύθηκε το 1998. Ο Λάρι παρέχει εκπαίδευση στην κοινότητα ειδικών επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού για 24 χρόνια. Έχει συκοφαντηθεί από τη δεξιά και την αριστερά, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνει κάτι το σωστό.
.
Η ανάλυση και ο σχολιασμός του βρίσκονται στο ιστολόγιό του https://sonar21.com/the-ukrainian-army-has-been-defeated-whats-left-is-mop-up/*

Ερώτηση 1: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί πιστεύετε ότι η Ρωσία κερδίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Larry C. Johnson: Κατά τις πρώτες 24 ώρες της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, όλες οι ουκρανικές ικανότητες υποκλοπής ραντάρ στο έδαφος εξαλείφθηκαν. Χωρίς αυτά τα ραντάρ, η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία έχασε την ικανότητά της αναχαίτισης αέρος-αέρος. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων, η Ρωσία δημιούργησε μια de facto ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία. Αν και εξακολουθεί να είναι ευάλωτη σε πυραύλους εδάφους-αέρος που εκτοξεύονται από τους ώμους και παρέχονται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στους Ουκρανούς, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ρωσία έπρεπε να μειώσει τις πολεμικές αεροπορικές επιχειρήσεις.
Η άφιξη της Ρωσίας στο Κίεβο εντός τριών ημερών από την εισβολή τράβηξε επίσης την προσοχή μου. Θύμισα ότι οι Ναζί της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα χρειάστηκαν επτά εβδομάδες για να φτάσουν στο Κίεβο και τις επιπλέον 7 εβδομάδες που χρειάστηκαν για να υποτάξουν την πόλη. Οι Ναζί είχαν το πλεονέκτημα να μην καταβάλουν προσπάθειες για να αποφύγουν τους αμάχους και ήταν ανυπόμονοι να καταστρέψουν τις κρίσιμες υποδομές. Ωστόσο, πολλοί Αμερικανοί αποκαλούμενοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ισχυρίστηκαν ότι η Ρωσία έχει εγκλωβιστεί. Όταν μια ρωσική φάλαγγα τοποθετήθηκε 24 μίλια (ή 40 μίλια, ανάλογα με την πηγή ειδήσεων) βόρεια του Κιέβου για περισσότερο από μια εβδομάδα, ήταν σαφές ότι η ικανότητα της Ουκρανίας να ξεκινήσει μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις είχε εξαλειφθεί. Αν το πυροβολικό τους ήταν άθικτο, τότε αυτή η στήλη ήταν μια εύκολη επιλογή για μαζική καταστροφή. Αυτό δεν συνέβη. Από την άλλη, αν οι Ουκρανοί είχαν μια βιώσιμη ικανότητα σταθερής πτέρυγας ή περιστροφικής πτέρυγας, θα έπρεπε να καταστρέψουν αυτή τη στήλη από τον αέρα. Αυτό δεν συνέβη. Ή, αν είχαν μια βιώσιμη ικανότητα πυραύλων κρουζ, θα έπρεπε να είχαν βρέξει την κόλαση κάτω στη δήθεν μπλοκαρισμένη ρωσική φάλαγγα. Αυτό δεν συνέβη. Οι Ουκρανοί δεν έστησαν καν μια μεγάλη ενέδρα πεζικού εναντίον της φάλαγγας με τα Javelins τους που είχαν προμηθευτεί πρόσφατα από τις αμερικανικές δυνάμεις.
Η κλίμακα και το εύρος της ρωσικής επίθεσης είναι αξιοσημείωτα. Κατέλαβαν εδάφη σε τρεις εβδομάδες που είναι μεγαλύτερα από τη χερσαία μάζα του Ηνωμένου Βασιλείου.  Στη συνέχεια πραγματοποίησαν στοχευμένες επιθέσεις σε βασικές πόλεις και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Δεν έχουμε δει ούτε ένα παράδειγμα ουκρανικής μονάδας στο μέγεθος συντάγματος ή ταξιαρχίας να επιτίθεται και να νικά μια συγκρίσιμη ρωσική μονάδα. Αντίθετα, οι Ρώσοι χώρισαν τον ουκρανικό στρατό σε θραύσματα και έκοψαν τις γραμμές επικοινωνίας τους. Οι Ρώσοι ενισχύουν τον έλεγχό τους στη Μαριούπολη και έχουν εξασφαλίσει όλες τις προσεγγίσεις προς τη Μαύρη Θάλασσα. Η Ουκρανία είναι τώρα αποκομμένη στο Νότο και στο Βορρά.
.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δυσκολεύθηκαν να συλλάβουν τόσα πολλά εδάφη στο Ιράκ το 2003, ενώ πολεμούσαν ενάντια σε μια πολύ κατώτερη και λιγότερο ικανή στρατιωτική δύναμη. Εντέλει, αυτή η ρωσική επιχείρηση θα έπρεπε να τρομάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες τους.
.
Το πολύ μεγάλο νέο ήρθε αυτή την εβδομάδα με τις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε de facto βάσεις του ΝΑΤΟ στο Γιαβόριβ και το Ζυτομύρ. Το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε εκπαίδευση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στο Ζυτομύρ τον Σεπτέμβριο του 2018 και χαρακτήρισε την Ουκρανία ως «εταίρο του ΝΑΤΟ». Το Ζυτομύρ καταστράφηκε το Σάββατο από υπερηχητικούς πυραύλους. Το Γιαβόριβ είχε παρόμοια μοίρα την περασμένη Κυριακή. Ήταν το κυριότερο κέντρο εκπαίδευσης και διοικητικής μέριμνας που χρησιμοποιούσαν το ΝΑΤΟ και η EUCOM για την προμήθεια μαχητών και όπλων στην Ουκρανία. Ένας μεγάλος αριθμός στρατιωτών και πολιτών από αυτή τη βάση έχασαν τη ζωή τους.
.
Όχι μόνο η Ρωσία χτυπά και καταστρέφει τακτικά βάσεις που χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ από το 2015, αλλά δεν έχει υπάρξει προειδοποίηση για αεροπορικές επιδρομές και δεν έχει υπάρξει αναχαίτιση των πυραύλων που επιτίθενται. 
.
Ερώτηση 2: Γιατί τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τον ουκρανικό λαό ότι μπορεί να κερδίσει τον πόλεμό του κατά της Ρωσίας; Αν αυτό που λέτε είναι σωστό, τότε όλοι οι πολίτες που στάλθηκαν για να πολεμήσουν τον ρωσικό στρατό πεθαίνουν σε έναν πόλεμο που δεν μπορούν να κερδίσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ΜΜΕ θα ήθελαν να παραπλανήσουν τον κόσμο για κάτι τόσο σοβαρό. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το θέμα;
.
Larry C. Johnson: Είναι ένας συνδυασμός άγνοιας και τεμπελιάς. Αντί να κάνει πραγματικά ρεπορτάζ, η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) καθώς και οι Big Tech υποστηρίζουν μια μαζική εκστρατεία προπαγάνδας. Θυμάμαι όταν ο Τζορτζ Μπους ήταν ο Χίτλερ. Θυμάμαι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο Χίτλερ. Και τώρα έχουμε έναν νέο Χίτλερ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι μια φθαρμένη και αποτυχημένη στρατηγική. Όποιος τολμά να εγείρει εύλογα ερωτήματα ονομάζεται αμέσως μαριονέτα του Πούτιν ή λακές της Ρωσίας. Όταν δεν μπορείς να συζητήσεις τα γεγονότα, η μόνη διέξοδος είναι η προσβολή.
.
Ερώτηση 3: Την περασμένη εβδομάδα, ο Συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ ήταν καλεσμένος στο σόου του Τάκερ Κάρλσον. Οι απόψεις του για τον πόλεμο είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με τις δικές σας. Να τι είπε στη συνέντευξη:
« Ο πόλεμος τελείωσε πραγματικά για τους Ουκρανούς. Έχουν κοπεί σε κιμά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό παρά τα όσα ακούμε από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης μας. Επομένως, το πραγματικό ερώτημα για εμάς σε αυτό το σημείο είναι, Τάκερ, θα ζήσουμε με τον ρωσικό λαό και την κυβέρνησή του ή θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε αυτό το είδος αλλαγής καθεστώτος ντυμένο ως ουκρανικό πόλεμο; Θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την Ουκρανία ως πολιορκητικό κριό κατά της Μόσχας, κάτι που ουσιαστικά κάναμε. (Συνέντευξη Τάκερ Κάρλσον–ΜακΓκρέγκορ)
Συμφωνείτε με τον ΜακΓκρέγκορ ότι ο πραγματικός στόχος της παράσυρσης της Ρωσίας σε πόλεμο στην Ουκρανία ήταν η “αλλαγή καθεστώτος”;
.
Δεύτερον, συμφωνείτε ότι η Ουκρανία χρησιμοποιείται ως ορμητήριο από τις ΗΠΑ για τη διεξαγωγή ενός πολέμου δι’ αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας;
.
Larry C. Johnson: Ο Νταγκ είναι σπουδαίος αναλυτής, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς στην κυβέρνηση Μπάιντεν αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί και να σχεδιάσει αυτές τις στρατηγικές. Κατά τη γνώμη μου, τα τελευταία 7 χρόνια ήταν ένα καθεστώς στην αδράνεια του ΝΑΤΟ. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι το ΝΑΤΟ και η Ουάσιγκτον πίστευαν ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν να γλιστρούν ανατολικά στα σύνορα της Ρωσίας χωρίς να προκαλούν αντίδραση. Το ΝΑΤΟ και η EUCOM διεξήγαγαν τακτικά ασκήσεις, μεταξύ των οποίων η παροχή εκπαίδευσης και επιθετικού εξοπλισμού. Πιστεύω ότι οι εκθέσεις που δόθηκαν στις Hνωμένες Πολιτείες ότι η CIA παρείχε παραστρατιωτική εκπαίδευση σε ουκρανικές μονάδες που δραστηριοποιούνταν στο Ντονμπάς είναι αξιόπιστες. Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μετά τις πανωλεθρίες μας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ξαφνικά αποκτήσαμε στρατηγικούς επιπέδου Sun Tzu που κινούν τα νήματα στην Ουάσιγκτον.
.
Υπάρχει κάτι σαν έναν αέρα απελπισίας στην Ουάσιγκτον. Εκτός από την προσπάθεια απαγόρευσης όλων των ρωσικών πραγμάτων, η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να εκφοβίσει την Κίνα, την Ινδία και τη Σαουδική Αραβία. Δεν βλέπω καμία από αυτές τις χώρες να πέφτει σε καταληψία. Πιστεύω ότι η ομάδα Μπάιντεν έκανε ένα μοιραίο λάθος στην προσπάθειά της να δαιμονοποιήσει όλα τα ρωσικά πράγματα και τους Ρώσους. Εάν εξυπηρετεί οποιονδήποτε σκοπό, χρησιμεύει για να ενώσει τον ρωσικό λαό πίσω από τον Πούτιν και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για έναν μακρύ αγώνα.
.
Είμαι σοκαρισμένος από τον εσφαλμένο υπολογισμό των οικονομικών κυρώσεων που υποτίθεται ότι θα γονάτιζαν τη Ρωσία. Ισχύει το αντίθετο. Η Ρωσία είναι αυτάρκης και δεν εξαρτάται από τις εισαγωγές. Οι εξαγωγές της είναι απαραίτητες για την οικονομική ευημερία της Δύσης. Εάν αρνηθούν να εξάγουν προς τη Δύση σιτάρι, ποτάσα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, παλλάδιο, κατεργασμένο νικέλιο και άλλα βασικά ορυκτά, οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές οικονομίες θα καταστραφούν. Και αυτή η προσπάθεια υποταγής της Ρωσίας με κυρώσεις έχει πιθανώς ρίξει το ρόλο του δολαρίου ΗΠΑ ως διεθνούς αποθεματικού νομίσματος στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
.
Ερώτηση 4: Από τότε που εκφώνησε την περίφημη ομιλία του στο Μόναχο το 2007, ο Πούτιν διαμαρτύρεται για την «αρχιτεκτονική της παγκόσμιας ασφάλειας». Στην Ουκρανία, μπορούμε να δούμε πώς αυτά τα προβλήματα ασφάλειας μπορούν να εξελιχθούν σε έναν πλήρως θερμό πόλεμο. Όπως γνωρίζετε, τον Δεκέμβριο, ο Πούτιν έθεσε ορισμένα αιτήματα σχετικά με τη ρωσική ασφάλεια, αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν κούνησε τους ώμους της και δεν απάντησε ποτέ. Ο Πούτιν ήθελε η επέκταση του ΝΑΤΟ να μην συμπεριλάβει την Ουκρανία (ως μέλος) και ότι τα πυρηνικά πυραυλικά συστήματα δεν θα αναπτυχθούν στη Ρουμανία ή την Πολωνία. Πιστεύετε ότι τα αιτήματα του Πούτιν είναι παράλογα;
.
Larry C. Johnson: Νομίζω ότι οι απαιτήσεις του Πούτιν είναι αρκετά λογικές. Το πρόβλημα είναι ότι το 99% των Αμερικανών δεν έχουν καμία ιδέα για το τι είδος στρατιωτικής πρόκλησης έχουν πραγματοποιήσει το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια. Έλεγαν πάντα στο κοινό ότι πρόκειται για “αμυντικές” στρατιωτικές ασκήσεις. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Τώρα έχουμε ειδήσεις ότι η DTRA χρηματοδοτούσε βιοεργαστήρια (Biolabs) στην Ουκρανία. Υποθέτω ότι ο Πούτιν θα μπορούσε να συμφωνήσει να επιτρέψει αμερικανικά πυρηνικά πυραυλικά συστήματα στην Πολωνία και τη Ρουμανία εάν ο Μπάιντεν συμφωνήσει να επιτρέψει την ανάπτυξη συγκρίσιμων ρωσικών συστημάτων στην Κούβα, τη Βενεζουέλα και το Μεξικό. Όταν τον εξετάζουμε με αυτούς τους όρους, μπορούμε να αρχίσουμε να κατανοούμε ότι τα αιτήματα του Πούτιν δεν είναι ούτε τρελά ούτε παράλογα.
.
Ερώτηση 5: Ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ρωσικοί πύραυλοι εδάφους-αέρος «υψηλής ακρίβειας» έπληξαν εγκαταστάσεις στη δυτική Ουκρανία «σκοτώνοντας περισσότερους από 100 στρατιώτες του ΗΒ και ξένους μισθοφόρους». Προφανώς, αυτό το κέντρο εκπαίδευσης ειδικών επιχειρήσεων βρισκόταν κοντά στην πόλη Ovruch, μόλις 15 μίλια από τα πολωνικά σύνορα. Τι μπορείτε να μας πείτε γι’ αυτό το περιστατικό; Μήπως προσπαθούσε η Ρωσία να στείλει ένα μήνυμα στο ΝΑΤΟ;
.
Λάρι Κ. ΤζόνσονΣύντομη απάντηση: Ναι! Οι ρωσικές στρατιωτικές επιδρομές στη δυτική Ουκρανία την τελευταία εβδομάδα έχουν συγκλονίσει και θορυβήσει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ. Το πρώτο χτύπημα έφτασε την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Γιαβόριβ της Ουκρανίας. Η Ρωσία χτύπησε τη βάση με αρκετούς πυραύλους, μερικοί από τους οποίους είναι υπερηχητικοί. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων του αμερικανικού και βρετανικού στρατιωτικού προσωπικού και των πρακτόρων των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και του ΕΒ, και εκατοντάδων άλλων ου τραυματίστηκαν. Πολλοί έχουν υποστεί καταστροφικές πληγές. Ωστόσο, το ΝΑΤΟ και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν δείξει ελάχιστο ενδιαφέρον για την αναφορά αυτής της καταστροφής.
.
Το Γιαβόριβ ήταν μια σημαντική ισχυρή βάση για το ΝΑΤΟ. Μέχρι τον Φεβρουάριο (πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία), η εκπαιδευτική διοίκηση του αμερικανικού στρατού λειτουργούσε από το Γιαβόριβ μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Η Ρωσία δεν σταμάτησε εκεί. Το ASB Military News αναφέρει ότι η Ρωσία έπληξε μια άλλη τοποθεσία, την Ντελγιατίν, η οποία βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Γιαβόριβ (Την Πέμπτη, πιστεύω). Χθες, η Ρωσία έπληξε το Zytomyr, μια άλλη τοποθεσία όπου το ΝΑΤΟ είχε προηγουμένως παρουσία. Ο Πούτιν έστειλε ένα πολύ σαφές μήνυμα – Oι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα θεωρούνται και θα αντιμετωπίζονται ως μαχητές. Τελεία και παύλα.
.
Ερώτηση 6: Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει χαρακτηριστεί από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ως «πολέμαρχος» και σύγχρονος «Ουίνστον Τσώρτσιλ». Αυτό που δεν λένε τα μέσα ενημέρωσης στους αναγνώστες τους είναι ότι ο Ζελένσκι έχει λάβει μια σειρά μέτρων για να ενισχύσει την επιρροή του στη χώρα, ενώ βλάπτει εύθραυστους δημοκρατικούς θεσμούς στην Ουκρανία. Για παράδειγμα, ο Ζελένσκι «απαγόρευσε σε έντεκα αντιπολιτευόμενους ειδησεογραφικούς οργανισμούς» και προσπάθησε να εμποδίσει τον ηγέτη της μεγαλύτερης αντιπολιτευόμενης ομάδας της Ουκρανίας, Βίκτορ Μεντβέντετσουκ, να αναλάβει τα καθήκοντά του υπό την ψευδή κατηγορία ότι υποθάλπει χρηματοκιβώτιο «χρηματοδότησης της τρομοκρατίας». Δεν είναι η συμπεριφορά ενός ηγέτη που είναι σοβαρά αφοσιωμένος στη δημοκρατία.
.
Ποια είναι η θέση σας για τον Ζελένσκι; Είναι πραγματικά ο “πατριωτικός ηγέτης” που ισχυρίζονται τα δυτικά ΜΜΕ;
.
Larry C. Johnson: Ο Ζελένσκι είναι κωμικός και ηθοποιός, όχι πολύ καλός κατά τη γνώμη μου. Η Δύση χρησιμοποιεί κυκλικά το γεγονός ότι είναι εβραίος για να κρύψει όλα τα αγήματα των νεοναζί γύρω του (και εννοώ πραγματικούς Ναζί που γιορτάζουν πάντα τα επιτεύγματα της ουκρανικής μονάδας Waffen SS που μαχόταν το πλευρό των Ναζί του Β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου). Τα γεγονότα είναι σαφή – απαγορεύει τα αντιπολιτευόμενα πολιτικά κόμματα και κλείνει τα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης. Υποθέτω ότι αυτός είναι ο νέος ορισμός της “δημοκρατίας”. 
.
Ερώτηση 7: Πώς τελειώνει; Υπάρχει μια εξαιρετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Moon of Alabama με τίτλο “Ποια θα είναι η κατάσταση γεωγραφικού τέλους του πολέμου στην Ουκρανία“. Ο συγγραφέας του άρθρου, Bernard, φαίνεται να πιστεύει ότι η Ουκρανία θα χωριστεί τελικά κατά μήκος του ποταμού Dnieper «και στα νότια κατά μήκος της ακτής που κατέχει έναν πληθυσμό ρωσικής εθνικής πλειοψηφίας». Λέει επίσης:
“Αυτό θα εξαλείψει την ουκρανική πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα και θα δημιουργήσει χερσαία γέφυρα προς τη Μολδαβική Υπερδνειστερία, η οποία τελεί υπό Ρωσική προστασία. Η υπόλοιπη Ουκρανία θα είναι μια περιορισμένη γη, κυρίως γεωργικά κράτη, αφοπλισμένα και πολύ φτωχά για να γίνουν νέα απειλή για τη Ρωσία ανά πάσα στιγμή. Πολιτικά θα κυριαρχήσουν εκεί οι φασίστες της Γαλικίας οι οποίοι θα αποτελέσουν μεγάλο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τι νομίζετε? Θα επιβάλει ο Πούτιν τη δική του εδαφική διευθέτηση στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχύσει τη ρωσική ασφάλεια και να θέσει τέρμα στις εχθροπραξίες ή είναι πιθανότερο ένα διαφορετικό σενάριο;
.
Λάρι Κ. Τζόνσον: Συμφωνώ με το Moon of Alabama. Ο κύριος στόχος του Πούτιν είναι να εξασφαλίσει τη Ρωσία από ξένες απειλές και να κάνει διαζύγιο από τη Δύση. Η Ρωσία έχει τους φυσικούς πόρους για να είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη και αυτή τη στιγμή κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα.
.
πηγή: The Unz Review
.
Un ex-expert de la CIA : « L’armée ukrainienne est vaincue. Tout ce qui reste c’est du ratissage » (reseauinternational.net)

ΠΗΓΗ

………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.