Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ !!! ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ;;; ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ “ΠΡΟΕΔΡΟ”  … ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η … Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο) … ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ FOX NEWS … Is Supporting Zelensky Supporting Nazis? ( Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί; )

… ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ … […η ηγεσία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μεταφέρει στην περιοχή πολλές δυνάμεις εθνικιστικών αποσπασμάτων όπως του περιβόητου «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος του Αζόφ», κτλ. Σημειώνεται πως χτες, Ουκρανός Βουλευτής προειδοποιούσε για σφαγή του φιλορωσικού πληθυσμού….]

… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ … Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ … This is Artem Bonov, who was trained in a paramilitary camp in Azov. He became the deputy commander and chief police officer of the city of Kyiv. Πρόκειται για τον Artem Bonov, ο οποίος εκπαιδεύτηκε σε παραστρατιωτικό στρατόπεδο στο Azov. Έγινε αναπληρωτής διοικητής και αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Κιέβου. ( ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ )

Και το δημοκρατικό ερώτημα: Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία; Ο Ζελένσκι ανέστειλε τα κόμματα της ουκρανικής αντιπολίτευσης με «δεσμούς» με τη Ρωσία, προειδοποιεί για «σκληρή απάντηση» εάν δεν συμμορφωθούν με την απαγόρευση

… ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!! ΕΤΣΙ  ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ … Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ … Pandora-Papers. Η εμπλοκή του Προέδρου της Ουκρανίας στο νέο σκάνδαλο υπεράκτιων.

Dokumentation: Offshore-Geschäfte: Selenskyj und Kolomojskyj in den Pandora-Papers

Στις 2 Οκτωβρίου 2021, το Διεθνές Δίκτυο Ερευνητικών Δημοσιογράφων (ICIJ) ενημέρωσε το παγκόσμιο κοινό για την ύπαρξη των λεγόμενων Pandora Papers, μιας διαρροής δεδομένων 12 εκατομμυρίων εγγράφων από 14 πηγές. Αυτά περιέχουν επίσης δεδομένα για άγνωστες μέχρι τώρα υπεράκτιες συναλλαγές του δικτύου “Kvartal-95” γύρω από τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelenskij και τις διασυνδέσεις του με τον ολιγάρχη Ihor Kolomoiskij και την “PrivatBank”, την οποία λειτουργούσε μέχρι το 2016 και στη συνέχεια εθνικοποίησε.

Μετά τη μετάβαση στο τηλεοπτικό κανάλι “1+1” του Kolomoisky, ο Zelensky και οι στενότεροι συνεργάτες του Borys και Serhiy Shefir και Andriy Yakovlev δημιούργησαν ένα δίκτυο υπεράκτιων εταιρειών από το 2012, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας “Maltex” στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Αυτό με τη σειρά του κατείχε τη μισή εταιρεία παραγωγής “SVT”, η οποία παρήγαγε το τηλεοπτικό σχήμα “Make the comedian laugh” για το “1+1”. Για αυτό έλαβε 1,2 εκατομμύρια δολάρια από την «Sprintex-Holding», μια εταιρεία που βρίσκεται επίσης offshore, η οποία είναι μέρος του εταιρικού δικτύου Kolomoiskij. Ως ιδιοκτήτης της «PrivatBank», η οποία κρατικοποιήθηκε το 2016, θεωρείται ύποπτος ότι μετέφερε μεγάλα ποσά επισφαλών δανείων σε δικές του ξένες εταιρείες προκειμένου να τις προστατεύσει από την πρόσβαση των ουκρανικών φορολογικών αρχών.

Πριν από την κρατικοποίηση, 41 εκατομμύρια δολάρια λέγονταν ότι είχαν μεταφερθεί από την «PrivatBank» στον λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής του Selensky «Kvartal 95». Η μεταφορά έγινε μέσω του κυπριακού υποκαταστήματος της «PrivatBank». Αυτή η μεταφορά χαρακτηρίστηκε ως “εισφορά στο κεφάλαιο” και όχι ως πληρωμή για μια υπηρεσία. Έτσι, η εταιρεία απαλλάχθηκε από φορολογικές πληρωμές για το ποσό αυτό.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, η ιδιοκτησία της Maltex άλλαξε. Μέχρι τότε, την κατείχαν οι τέσσερις μέτοχοι Volodymyr / Olena Seleskij, Borys Schefir, Serhij Schefir και Andrij Yakovlev, ο καθένας με ποσοστό 25%.

Στις 13 Μαρτίου 2019, ο δικηγόρος Yuriy Azarov επικύρωσε ένα έγγραφο σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της “Maltex” που κατείχαν προηγουμένως ο Zelenskyy και η σύζυγός του Olena στην εταιρεία του Serhiy Shefir. Αυτά δεν πουλήθηκαν, αλλά γράφτηκαν από τον Zelensky στον Serhiy Shefir δωρεάν. Αυτή η συναλλαγή ερμηνεύεται ως προσπάθεια του Zelensky να συγκαλύψει περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε αποκάλυψη πριν από τις προεδρικές εκλογές. Ο Serhiy Shefir διορίστηκε επικεφαλής σύμβουλος του προέδρου την επομένη της εκλογής του Zelenskyy. Κατέχει μη τακτική θέση που δεν έχει ιδιότητα δημοσίου υπαλλήλου και ως εκ τούτου δεν υποχρεώνει τον κάτοχό της να αποκαλύψει την περιουσία του.

Σύμφωνα με τον Shefir, ο Zelensky δεν συμμετέχει πλέον ενεργά στην επιχείρηση, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει μερίσματα. Στις 25 Απριλίου 2019, ο Γιούρι Αζάροφ επικύρωσε ένα έγγραφο που δηλώνει ότι η «Maltex» σκοπεύει να συνεχίσει να πληρώνει μερίσματα στον Ζελένσκι και τη σύζυγό του, αν και δεν ήταν πλέον μέτοχοι. Αυτές οι συμμετοχές δεν προσδιορίζονταν στη δήλωση εισοδήματος του ζευγαριού για το 2020· εδώ εμφανίζονται μόνο οι συμμετοχές της συζύγου σε εταιρείες σε Κύπρο, Μπελίζ και Ιταλία.

Ενώ ο Serhiy Shefir, ο οποίος δολοφονήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, εργάζεται ως πολιτικός σύμβουλος του Zelenskiy, ο αδελφός του Borys συνεχίζει να εργάζεται ως τηλεοπτικός παραγωγός. Δικαιολόγησε την ίδρυση των υπεράκτιων εταιρειών από τον «όμιλο Kwartal-95» από το 2012 στους δημοσιογράφους με την ανάγκη προστασίας περιουσιακών στοιχείων από ληστές όπως ο τότε Πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Σύμφωνα με τα Pandora Papers, ο Sehij Shefir έχει δύο διαμερίσματα σε ένα ακριβό μέρος του Λονδίνου, τα οποία αγοράστηκαν μέσω μιας από τις offshore εταιρείες και συνολικής αξίας περίπου 3,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Andriy Yakovlev λέγεται ότι έχει ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ιβάν Μπακάνοφ, ένας άλλος παιδικός φίλος του Ζελένσκι, λέγεται ότι είναι μέρος του δικτύου. Αρχικά κατείχε την “Davegra Limited”, την ονομαστική μητρική εταιρεία της “Maltex”, αλλά μεταβίβασε την εταιρεία αυτή στον Yakovlev το 2019. Θεωρείται ο αρχιτέκτονας του εταιρικού δικτύου, για το οποίο ο Borys Shefir είπε: “Ο Bakanov ήταν ο οικονομικός μας διευθυντής, έκανε τα οικονομικά σχέδια της εταιρείας μας. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι έτοιμος να σας απαντήσω τώρα. Ίσως είμαι ο ιδιοκτήτης.”

Κατόπιν αιτήματος των δημοσιογράφων του Slidstvo.info, η Γενική Εισαγγελέας της Ουκρανίας, που ασκεί καθήκοντα από τον Μάρτιο του 2020, Iryna Venediktova, αρνήθηκε να σχολιάσει την πιθανή εμπλοκή των offshore εταιρειών του “Kvartal-95” στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. σκάνδαλο με την “PrivatBank”.

βιβλιογραφία

……………………………………….

Is Supporting Zelensky Supporting Nazis?

………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

………………………………………………………………………