ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !!!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο Volodymyr Zelensky ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ;;;

Πώς η «Επανάσταση της Αξιοπρέπειας» της Ουκρανίας οδήγησε σε πόλεμο, φτώχεια και άνοδο της ακροδεξιάς

Ένα ετερόκλητο πλήρωμα μαχητών Ουκρανών εθνικιστών και φιλοδυτικών ακτιβιστών ήθελε να αλλάξει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή τους. Οκτώ χρόνια μετά, τα αποτελέσματα φαίνονται απογοητευτικά. ( διαβάστε όλο το άρθρο εδώ )
…………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …

[…η ηγεσία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μεταφέρει στην περιοχή πολλές δυνάμεις εθνικιστικών αποσπασμάτων όπως του περιβόητου «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος του Αζόφ», κτλ. Σημειώνεται πως χτες, Ουκρανός Βουλευτής προειδοποιούσε για σφαγή του φιλορωσικού πληθυσμού….]

Τα παραστρατιωτικά ναζιστικά τάγματα στην Ουκρανία έχουν ένα 2% έρισμα στην κοινωνία.

Νίκος Παρτσαφυλλίδης Από την φίλη Olia Klioueva , Ρωσίδα της Μαριούπολης :

“Απευθύνομαι στους “ειρηνηστες” και πονόψυχους που έχουν κατακλύσει το FB τελευταία μέρα. Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπιδες στα μάτια η κατέχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμίσω. Ξέρετε, αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθές, ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια τώρα, πέρα το ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου. Που είσασταν όλοι εσείς όταν ο ουκρανικός στρατός χτυπούσε πόλεις και χωριά;; 152 παιδιά σκοτώθηκαν και πόσα έμειναν ανάπηρα! Όταν εμείς φωνάζαμε “Save Donbass people” εσείς ενοχλημένοι πως σας χαλάμε τη διάθεση από τις εικόνες με σκοτωμένους ανθρώπους, κανατε στραβά μάτια και κουφά αφτιά. Όταν το 2 Μαϊου το 2014 διαπράχθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όταν μετά από μια ειρηνική διαδήλωση Ουκρανοί ναζί έκλεισαν τους ανθρώπους σε ένα κτίριο και τους έκαψαν ζωντανούς και αυτούς που προσπαθουσαν να ξεφύγουν από τις φωτιές και έπεφταν από τα παράθυρα, τους χτύπαγαν με ρόπαλα μέχρι θανάτου, αυτό δεν ακούστηκε πουθενά και δεν ευαισθητοποίσε κανένα ευρωπαίο ανθρωπιστή προοδευτικό. Όταν τον στόχο των βομβαρδισμών έπεφτε ένα γεροκομειο, και έβλεπες τους σκοτωμένους παππούδες στα αναπηρικά αμαξακια και λουτρά αίματος από κάτω να τρέχουν..
Μου φέρνετε αναγουλα από την υποκρισία και τον κυνισμό σας, ψεύτικες ευαισθητοποίησες και φιλοσοφικές συζητήσεις περί του “κακού του πολέμου”. “Αχ, δεν θέλουμε πόλεμο”. Και ποιος το θέλει;;;
Βλέπω φτηνά εικονίδια με παιδάκια και κιτρινογαλανες σημαίες και συνθήματα “δεν θέλουμε πόλεμο “, “φοβόμαστε τον κακό θείο Πούτιν ” και άλλες μπούρδες. Θέλετε να σας ποσταρω αληθινές φωτογραφίες με παιδιά -θυματα των βομβαρδισμών του ’14 και ’15 να σας κοπεί ο ύπνος για μια εβδομάδα όπως μου κόπηκε τότε;
Η μέρα έφτασε.
Αλλά είμαι τόσο…μα τόσο σίγουρη… αλλιώς δεν θα άνοιγα το στόμα μου να μιλήσω καθόλου, πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΎΜΑΤΑ μεταξύ του άοπλου πληθυσμού. Εξάλλου έχω τους δικούς μου ανθρώπους εκεί και ξέρω πως δεν κινδυνεύουν. Η αιτία που προχωράει αρκετά αργά ο ρωσικός στρατός είναι πως οι Ουκρανοί στρατιώτες κρύβονται μέσα στις πόλεις στα σπίτια που δεν μπορούν βεβαίως να χτυπηθούν από τους Ρώσους. Αντίστροφα οι Ουκρανοί συνεχίζουν να βαράνε τις πόλεις των Δημοκρατιών και εικόνες καταστραμμένων σπιτιών από κει είναι. Η Ρωσία δεν είναι η Αμερική που τα εξαφανίζει όλα στο πέρασμα της μόνο και μονο να φτάσει στον στόχο της.
Το λοιπόν, ελπίζω να έγινα σαφής, καλή χώνεψη.
* Δεν έχω αναφέρει το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Γιουγκοσλαβία, αλλιώς θα γράφω μέχρι αύριο”….
Εγώ το μόνο που έχω να γράψω , είναι πως στον εκφυλισμένο δυτικόδουλο, νεοέλληνα περισσεύει η υποκρισία, ο εγωισμός και η πλήρης άγνοια Ιστορίας, όχι απλά της Ρωσίας, αλλά και της ίδιας της Ελλάδας….
Η φωτογραφία δείχνει ένα μνημείο δολοφονημένων ΠΑΙΔΙΩΝ , από τους τυφλούς βομβαρδισμούς του νατοϊκού ουκρανικού στρατού, που γινόταν από το 2014 και συνεχίζονται… Και φυσικά κανένα δάκρυ από καμιά δυτική ή ελληνόφωνη δημιοσιογραφική ή πολιτική πόρνη, δεν κύλησε…. Το Ντονμπας “δεν είχε παιδιά” για την Δύση….

……………………………………………

DNIPRO, Ουκρανία — Όταν ο Volodymyr Zelensky, ο Εβραίος κωμικός που εξέλεξε πρόσφατα πρόεδρο της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ότι ήταν υποψήφιος, ο αρχιραβίνος για την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας όπου μεγάλωσε ο κ. Zelensky σοκαρίστηκε από την εχθρική αντίδραση.

Αλλά η αντίθεση, είπε ο Ραβίνος Shmuel Kaminezki, δεν προήλθε από την Ορθόδοξη Εκκλησία, προπύργιο του αντισημιτισμού στο παρελθόν, ή από ένα ουκρανικό εθνικιστικό κίνημα που συνεργάστηκε με τους Ναζί κατά την εισβολή του Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση. Δεν φαινόταν να τους νοιάζει που ο κ. Ζελένσκι ήταν Εβραίος, υπενθύμισε ο ραβίνος…

Παρά τη σημαδεμένη ιστορία της, η Ουκρανία σήμερα δεν είναι εστία αντισημιτισμού. Έχει ήδη έναν Εβραίο πρωθυπουργό, τον Volodymyr Groysman, και αν παραμείνει μετά την ορκωμοσία του κ. Zelensky, η Ουκρανία θα είναι η μόνη χώρα εκτός του Ισραήλ όπου οι αρχηγοί κράτους και κυβέρνησης είναι Εβραίοι… ( διαβάστε το άρθρο κατευθείαν στους NY Times )

………………………….

https://ria.ru/20220220/bomba-1773903976.html?in=t

[ … μιλώντας στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο αποκατάστασης (ή απόκτησης) του πυρηνικού καθεστώτος της Ουκρανίας..

… Η δήλωση του Ζελένσκι είναι εκπληκτική. Ναι, τα μηνύματα για το πυρηνικό καθεστώς ακούγονται στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είχε συζητηθεί πολύ πριν από το 2014. Αλλά από ποιον; Παγωμένοι ειδικοί και πολιτικοί όπως ο Oleg Tyagnybok, ηγέτης του φιλοναζιστικού κόμματος Svoboda. Αλλά από το στόμα του προέδρου, δηλαδή ενός ατόμου που έχει την υψηλότερη κρατική εξουσία, που συνεπάγεται την παρουσία κάποιου είδους ευθύνης, μια τέτοια δήλωση έγινε για πρώτη φορά… ] ( διαβάστε όλο το άρθρο κατευθείαν στο Novosti )

……………………..

https://ria.ru/20220225/ukraina-1774945400.html

[ … Λίγο πριν από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης για να εξαναγκάσει την Ουκρανία σε ειρήνη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε τη φράση-κλειδί , η έννοια της οποίας ήταν ότι η Ρωσία δεν μπορεί να επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει εκ νέου ακόμη και τακτικά πυρηνικά όπλα και ότι το Κίεβο βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα από τη δημιουργία του… ] ( διαβάστε όλο το άρθρο κατευθείαν στο Novosti )

…………………………

Η Ουκρανία είναι έτοιμη να συζητήσει την ουδετερότητα, λέει ο Ζελένσκι

[ 25 Feb, 2022 … Μιλώντας τις πρώτες πρωινές ώρες από το Κίεβο, ο Ζελένσκι είπε ότι επικοινώνησε με «εταίρους» στη Δύση για να τους πει ότι διακυβεύεται η μοίρα της Ουκρανίας.

«Τους ρώτησα – είσαι μαζί μας;» είπε ο Ζελένσκι. «Απάντησαν ότι είναι μαζί μας, αλλά δεν θέλουν να μας πάρουν στη συμμαχία. Ρώτησα 27 ηγέτες της Ευρώπης, εάν η Ουκρανία θα είναι στο ΝΑΤΟ, τους ρώτησα ευθέως – όλοι φοβούνται και δεν απάντησαν». 

«Μείναμε μόνοι μας. Ποιος είναι έτοιμος να πάει στον πόλεμο για εμάς; Ειλικρινά, δεν βλέπω κανέναν. Ποιος είναι έτοιμος να δώσει στην Ουκρανία εγγυήσεις ένταξης στο ΝΑΤΟ; Ειλικρινά, όλοι φοβούνται», πρόσθεσε ο πρόεδρος… ] ( απόσπασμα δημοσίευσης από το RT )

…………………..

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ !!! ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ

Nasos Kaza

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1991
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Alexander Panin Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών έχει δηλώσει ότι η Ουκρανία δεν έχει υποβάλει αίτηση για καταγραφή συνόρων από το 1991, οπότε το κράτος της Ουκρανίας δεν υπάρχει….
Και εμείς δεν το γνωρίζουμε !!!
04/07/2014 Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προέβη σε μια εντυπωσιακή δήλωση, η διανομή της οποίας στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο απαγορεύεται. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από αυτό, εξήχθη το ακόλουθο συμπέρασμα:
Η Ουκρανία δεν έχει καταγράψει τα σύνορά της από τις 25/12/1991. Ο ΟΗΕ δεν έχει καταγράψει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος.
Ως εκ τούτου, μπορεί να υποτεθεί ότι η Ρωσία δεν διαπράττει παραβιάσεις δικαιωμάτων σε σχέση με την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τη Συνθήκη CIS, το έδαφος της Ουκρανίας αποτελεί διοικητική περιφέρεια της
ΡΩΣΙΑΣ.
Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τον αυτονομισμό και τη βίαιη αλλαγή των συνόρων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η χώρα απλώς δεν έχει επίσημα αναγνωρισμένα σύνορα.
Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, η Ουκρανία πρέπει να ολοκληρώσει την οριοθέτηση των συνόρων με τις γειτονικές χώρες και να λάβει τη συμφωνία των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, για τα κοινά τους σύνορα. Απαιτείται να τεκμηριώσει τα πάντα και να υπογράψει συνθήκες με όλα τα γειτονικά κράτη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υποσχεθεί την υποστήριξή της προς την Ουκρανία σε αυτό το σημαντικό ζήτημα και έχει αποφασίσει να παράσχει όλη την τεχνική βοήθεια.
Θα υπογράψει όμως η Ρωσία συνθήκη για τα σύνορα με την Ουκρανία; Όχι, φυσικά όχι.
Δεδομένου ότι η Ρωσία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ (αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων για τις διαφορές ιδιοκτησίας μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και ξένων χωρών), τα εδάφη στα οποία βρίσκονται η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η Νοβοροσία ανήκουν στη Ρωσία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι χωρίς τη συγκατάθεση της Ρωσίας να διαθέσει αυτή την περιοχή.
Βασικά, τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Ρωσία είναι να δηλώσει ότι η περιοχή αυτή είναι ρωσική και ότι όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή αυτή είναι εσωτερικό θέμα της Ρωσίας.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο της Βουδαπέστης και άλλες συμφωνίες, η Ουκρανία δεν έχει σύνορα. Το κράτος της Ουκρανίας δεν υπάρχει (και δεν υπήρξε ποτέ!).

……………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

…………………………………………………………………………