Η Ζαχάροβα απάντησε στον Μητσοτάκη και τον τοποθέτησε ως μέρος της ναζιστικής Ευρώπης

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία Ζαχάροβα, 7 Μαρτίου

[ Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σε αυτή τη σκοτεινή ώρα για την Ευρώπη, δείξαμε την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε την Ουκρανία με ένα ενιαίο μέτωπο, κάτι που μπορεί να μην περίμεναν οι εχθροί μας. Δεν θα μας τρομάξετε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία για όσο καιρό όπως χρειάζεται». Αποκάλεσε επίσης τη Ρωσσία εχθρό της Ευρώπης.

Καταρχάς, δεν έχουμε τρομοκρατήσει την Ελλάδα ή κανέναν άλλον. Δεν θα βρείτε ούτε ένα παράδειγμα.

Δεύτερον, η Ευρώπη ήταν διαφορετική. Το Τρίτο Ράιχ ήταν επίσης Ευρώπη. Για μια τέτοια ναζιστική Ευρώπη, θα είμαστε πάντα εχθροί.

Τρίτον, στο σοβιετικό/ρωσσικό σχολείο μου, μελέτησα τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη στο συνηθισμένο μάθημα μουσικής για κάθε μαθητή μας. Ήξερα τη μουσική του και τη μοίρα του. Και αυτός ήταν εχθρός της Ευρώπης, της ναζιστικής Ευρώπης.

Μην προδώσεις, Κυριάκο, τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης! ]

……………….

Μα σε ποιόν απευθύνεσαι αγαπητή κυρία Ζαχάροβα ;; Αυτός δεν έχει καμιά σχέση με τους Έλληνες … Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής, νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου… ( ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ ) …

Η παταγώδης αποτυχία της “εκστρατείας στην Ουκρανία” , στις αρχές του 1919. Μια εκστρατεία που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος (Μπεν Ζελόν) , με προτροπή των Γάλλων, κατά των Ρώσσων (τότε μπολσεβίκων) , που δεν φτάνει το γεγονός ότι ηττήθηκε, αλλά προκάλεσε τα ζοφερά αποτελέσματα της Μικρασιατικής καταστροφής

ΑΛΛΩΣΤΕ … Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Τι σχέση έχει αυτός με την Ελληνική Αντίσταση κατά των Γερμανών ναζί ;; Άλλες είναι οι σχέσεις του

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… στην Ιερή μας Ελλάς !! Αλλογενείς … κατόρθωσαν να υφαρπάξουν την εξουσία, δολοφονώντας τον πρώτο Κυβερνήτη των Ελλήνων Καποδίστρια, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας.

Προαιώνιες οι φιλικές ακόμα και αδελφικές σχέσεις των Ελλήνων και των Ρώσσων.

Β. Πούτιν: “Οι Ολύμπιοι Θεοί εξακολουθούν να ζουν στον Όλυμπο, σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις” !! (vid) Ένας, ίσως, από τους λόγους που ο αλλογενής Μητσοτάκης διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” , μαζί με τον Ζελένσκι και όλη την φάρα τους !! Γι’ αυτό όμως χαίρεται και δεν βγάζει άχνα  ➡ Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

Β. Πούτιν: «Οι Έλληνες ο αυτόχθων πληθυσμός στην Κριμαία – Ήταν εκεί πολύ πριν από όλους μας» Ένας ακόμα λόγος που προκαλεί στον αλλογενή Μητσοτάκη αλλεργία και βγάζει φλύκταινες.

Επειδή οι Ρώσσοι γνωρίζουν !! ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ: ΕΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δνείπερος και παραπόταμοι

Κατά την αρχαιότητα ο Δνείπερος ήταν γνωστός με την ονομασία Βορυσθένης και αναφέρεται από τον Ηρόδοτο ήδη από τον 5ο αιώνα π.x.x. Χρησιμοποιήθηκε ήδη από νωρίς ως υδάτινη οδός (κάτι σαν τους σημερινούς εναέριους χώρους) και ο Δνείπερος συνδέεται στενά με την ιστορία των ΕΛΛΗΝΩΝ -που του έδωσαν αυτό το όνομα σε ανάμνηση των πατρώων Θεών: ΒΟΡΕΑΣ+ΣΘΕΝΟΣ και καθώς τα παιδιά του Βορέα Κάλαϊς(*) και Ζήτης(*) είχαν πάρει μέρος στην Αργοναυτική Εκστρατεία ως Αργοναύτες-, εγκαταστάθηκαν κατά μήκος του ποταμού και των παραποτάμων του – Πρίπιατ, Δεσνά, και του Ρως (Рось)

Ρως (Рось)

Στην αρχαιότητα ο κάτω Δνείπερος (ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ) και η βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας  υπήρξε αποικία των Ελλήνων, οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτοικοι του ΡΩΣ, παραπόταμου του Βορυσθένη, έδωσαν στον εαυτό τους την ονομασία ΡΩΣΣΚΙΕ -русские- που σημαίνει κάτοικος του ΡΩΣ. Ονομαστική ΡΩΣ, γενική (του) *ΡΩΣΣ για αυτό και με δυο Σ (C). Το C

Το όνομα «Ρώς» στα ελληνικά σημαίνει «δύναμη,» «ορμή,» «πολεμικός στρατός» και «γρήγορες τακτικές.» και προέρχεται από το ελληνικό ρήμα: 1) ρούμαι που σημαίνει «κινούμε με ταχύτητα ή με βία, εκτινάσσω, ορμώ σε κάτι, ιδιαίτερα σε πολεμιστές.» Το κοντινότερο λατινικό ισοδύναμο ρήμα είναι ruo, που συνδέεται με το ελληνικό Ρέω που σημαίνει «να ρεύσει, να τρέξει, να επιταχύνει.»

π.χ. Αλφειόρρους > Ο ρους του Αλφειού

Κατά μία άλλη εκδοχή, το  «Ρώς» επίσης προέρχεται από το ελληνικό παθητικό ρήμα: 2) ρώννυμι που σημαίνει «ενισχύω, κάνω κάποιον ισχυρό και δυνατό» και «βάζω εμπρός τη δύναμη, έχω δύναμη.
………….
Κάλαϊς(*) και Ζήτης(*) : Μια αναδρομή σε ένα γεγονός που εξιστορείται στην Ελληνική Μυθιστορία …

➡ Τα αδέλφια, ο Ζήτης και ο Κάλαϊς διέσχιζαν με μεγάλες ταχύτητες τους αιθέρες, καθώς ήταν κι αυτοί φτερωτοί όπως και ο πατέρας τους ο Βορέας !! Εδώ επιβάλλεται να τονίσουμε το γεγονός της καταδίωξης που έκαναν ο Ζήτης και ο Κάλαϊς στις ιπτάμενες Άρπυιες, κατά την οποία, με υπεριλιγγιώδη ταχύτητα, τα αδέλφια τις κυνήγησαν, ενώ αυτές είχαν πάρει μια κατεύθυνση προς τα νοτιοδυτικά και όταν αυτές έφτασαν στο Ιόνιο Πέλαγος πάνω από δύο νησάκια νότια της Ζακύνθου, σταμάτησαν για κλάσματα του δευτερολέπτου και αφού πήραν στροφή προς τον Νότο κατέφθασαν στην Κρήτη όπου κρύφτηκαν σε ένα σπήλαιο !! Η επιβεβαίωση του ιστορικού γεγονότος που αναφέρεται στην προγονική ελληνική Μυθιστορία, είναι οι ονομασίες των νησιών !!! Στροφάδες” , διότι εκεί πήραν στροφή οι Άρπυιες Σταμφάνη” το μεγάλο νησί, διότι σταμάτησαν και φάνηκαν !! Αλλά η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι το όνομα Άρπυια” που έχει το μικρό νησί !!

………………………….

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

………………………………………………………………………………………………..