GLOBAL TRUST ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ( video English – Greek subs ) BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

GLOBAL TRUST
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

……………………………………………………………………….

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Bretton_Woods_AP( αριστερά ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Bretton Woods και στη μέση ο Κυριάκος Βαρβαρέσος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Η αντιπροσωπία της Ελλάς: Κυριακος Βαρβαρεσος, Διοικητης της Τραπεζας της Ελλαδος. ΕΛΛΑΣ
Κυριάκος Βαρβαρέσος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Έκτακτος Πρεσβευτής Οικονομικών και Δημοσιονομικών ζητημάτων, Πρόεδρος της Αντιπροσωπίας.
Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος Υπουργός, Διευθυντής του Εμπορικού και Οικονομικού Τμήματος του Υπουργείου των Εξωτερικών.
Αθανάσιος Σμπαρούνης, Γεν. Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών. )

… ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

… ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΧΑΦΤΕΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙ…

… ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ (ΜΕΤΟΧΕΣ) ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ( ΔΝΤ )

ΦΕΚ 315/27/12/1945 BRETTON WOODS, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

ΦΕΚ Α” 78 1966 ΝΟΜΟΣ 4510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΦΕΚ 78 Α” Νόμος 4510/2-4-1966 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ(QUOTA) ΣΤΟ ΔΝΤ 100.000.000 $ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠΕΖΑ 66.700.000 $ ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΤΑ 1.101.700.000 $ !!!

Bretton Woods. Ν. 1086/4-7-1980 ΦΕΚ Α” 256 , Β” ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Δ.Ν.Τ. ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΕΤΔ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ !

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents

BRETTON WOODS Ισοτιμία νομισμάτων, υποτίμηση και μετατρεψιμότητα

BRETTON WOODS : Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

………………………………………………

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ/2016 (17/10/2903 ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ)……………………………………………………………….

[ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: … ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ Ή ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ, ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΤΟΝ ΤΟΚΟ 4% ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ FOUNDATIONS ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΤΟΝ ΟΠΕΝΧΑΙΜ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 4%. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ 4%. ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΚΟ; ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 4%.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4% ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 4%. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ “ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΜΙΚΡΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 4%;

ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΚΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ CASE. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΚΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 120% ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ, ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 120%.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ 4% ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1957ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1957 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.

 ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ. “ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ;” ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;”

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ;

ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ;

ΔΗΛΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.

ΜΟΛΙΣ ΝΟΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ!… ]

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

…………………………………………………

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΤΟΝ ΟΗΕ , ΣΤΟ ΔΝΤ , ΣΤΗΝ ΕΚΤ , ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ , ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ !!

screenshot-4ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

screenshot-9

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΦΑΪ… ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ…

……………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.