Καταρ Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022, το παιχνίδι ξεκίνησε.

Sports ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναί, ρε κουφάλες, εγώ θα παρακολουθήσω τους αγώνες, και διασκεδάζω με την υποκρισία σας. ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ:

Το πρώτο μάτς ξεκίνησε σε 90 λεπτών ομιλία ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος κατηγόρησε τη Δύση για υποκρισία¬ στις αναφορές της σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα του Κατάρ την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με σοβαρά επιχειρήματα.

Σαφώς όμως και η υποκρισία της διεφθαρμένης FIFA είναι και αυτή αξεπέραστη. Στο καταστατικό της απαγορεύει κάθε τι πολιτικό και παρ όλα αυτά έχουν αποκλείσει την Ρωσσία για πολιτικούς λόγους.

Παιδιά ηλικίας μέχρι και 6 ετών δεν πάνε σχολείο διότι εργάζονται στην Ινδία για την παραγωγή των μπαλών ποδοσφαίρου που φέρουν το επίσημο έμβλημα της FIFA και όχι μόνο για την FIFA, το ξέρουν και δεν κάνουν τίποτα…

Οι φίλαθλοι που μας το παίζουν ….εκλεκτικοί και θα …μποϊκοτάρουν τους αγώνες, οδηγούν VW, Porsche ή έχουν προϊόντα Siemens, εταιρίες οι οποίες ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στο Κατάρ (Qatar Holding) με το οποίο πρόσφατα η διπρόσωπη Γερμανία έκανε συμβάσεις για το αέριο του Κατάρ, και η ομάδα της Bayern χρηματοδοτείται επίσης σε μεγάλο βαθμό απο το Κατάρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Που είναι οι κυρώσεις για το Κατάρ; Το Μουντιάλ δεν θα έπρεπε να διοργανώνεται εκεί διπρόσωποι,υποκριτές και άτιμοι, σάπια φάρα…

Καταρ-αμένο Μουντιάλ !! Αμαυρώθηκε και με απόπειρα δωροδοκίας ;; , εκτός από τις απαγορεύσεις ;;