
Ο Σολτς κατηγόρησε τη Ρωσσία και τον Πούτιν ότι διέκοψαν τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη.
Ο επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, Όλαφ Σολτς, κατηγόρησε τη Ρωσσία για τη διακοπή των προμηθειών φυσικού αερίου στην Ευρώπη· μια τέτοια κατηγορία έκανε στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RIA Novosti .
“Αυτό έχει επιπτώσεις στις τιμές της ενέργειας!” — μίλησε με συγκίνηση ο Γερμανός καγκελάριος.
Ο Σολτς διευκρίνισε ότι η Γερμανία έχασε το μισό από το φυσικό αέριο που λάμβανε και από την Ευρώπη έλειπαν 120 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογονανθράκων.
Τον Νοέμβριο, ο επικεφαλής του ρωσσικού Υπουργείου Ενέργειας Νικολάι Σουλγκίνοφ δήλωσε ότι η ίδια η Ρωσσία δεν «έκλεισε» τη δυτική κατεύθυνση του ενεργειακού εφοδιασμού και παραμένει αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου ακόμη και στις τρέχουσες συνθήκες.
σ.σ. : Έχει πλάκα ο Σολτς !! Στις 20 Ιουλίου 2022, δημοσιεύαμε: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ;; Βόμβα Πούτιν: “Η Γερμανία παίρνει από εμάς 4 φορές κάτω το αέριο” – “Γιατί δεν ανοίγετε τον Nord Stream2;;” Σολτς: “τώρα υπάρχουν άλλα θέματα – πιο σημαντικά” !!!
… Και στις 21 Αυγούστου 2022, δήλωσε ότι, οι δυτικές αντιρωσσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές !!
Κι ενώ λέγαμε … ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!! … Η Baerbock είπε ότι θα στηρίξει την Ουκρανία, γράφοντας τους Γερμανούς στα παλιά της παπούτσια … Κι αφού Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρωσσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές !! … ο Όσκαρ Λαφονταίν τον αποκάλεσε : Ο βλάκας του Πούτιν – Ο βλαμμένος του Μπάιντεν
……
…………………………………………………………………………………………………..