Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρωσσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς - RIA Novosti, 1920, 31.08.2022
© AP Photo / Markus Schreiber
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΝΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Scholz έπεσε στα τάρταρα  λόγω της ενεργειακής κρίσης !! … Οι Γερμανοί φωνάζουν στον Λίντνερ (υπ. οικ.Γερμανίας) παραιτήσου … ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ … Λαοπροδότη Σολτς, ψεύτη, σήκω φύγε! (+ΒΙΝΤΕΟ)
.
.
Αυτογκόλ της Δύσης ή κατάρα του Πούτιν; Νέα μέτρα της FED:
…….. 😆 🙄 Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρωσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές και ότι μια ενιαία ευρωπαϊκή απάντηση στην ουκρανική σύγκρουση θα μπορούσε να εκπλήξει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Οι δυτικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές», δήλωσε ο Σολτς σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Magdeburger Volksstimme.

Σύμφωνα με τον καγκελάριο, οι κυρώσεις είναι ένα σημαντικό μέσο άσκησης πίεσης στη Ρωσία προκειμένου να τερματιστεί η ουκρανική σύγκρουση.

“Η χώρα είναι αποκομμένη από την παγκόσμια τεχνολογική πρόοδο. Όσο περισσότερο συνεχίζεται αυτό, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνει στη Ρωσία. Για μένα, η αποχώρηση της Γερμανίας (από τη δυτική συμμαχία των υποστηρικτών της Ουκρανίας) είναι εκτός συζήτησης.” πρόσθεσε ο καγκελάριος.

Σημείωσε επίσης ότι η «ισχυρή και ενωμένη απάντηση» της Ευρώπης σε αυτή τη σύγκρουση «εξέπληξε τον Πούτιν». «Δεν το περίμενε αυτό», είπε ο καγκελάριος. ( πηγή : RIA Novosti )

…………………………………………………………………………