Σφαδάζουν πανικόβλητοι στην Ε.Ε. Κρεμάστηκαν μόνοι τους στη θηλιά των ηλίθιων κυρώσεων κατά της Ρωσσίας

ΑΡΘΡΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ευρωπαϊκή οικονομία έχει καταρρεύσει.

Εντείνεται ο πανικός στην ΕΕ. Η Τσεχία συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση για την ενέργεια

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία της EAdaily, σήμερα 26 Αυγούστου ο πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας Πετρ Φιάλα, που προεδρεύει του Συμβουλίου της ΕΕ, ζήτησε σύγκληση επείγουσας συνεδρίασης των υπουργών ενέργειας της Ε.Ε. για να συζητήσουν την κατάσταση στον ενεργειακό τομέα, ενώ αργότερα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τσεχικής Δημοκρατίας Πάβελ Μπλάζεκ, σε μια δήλωση του είπε ότι κατά τη γνώμη του, από το 1989 η κατάσταση στην κοινωνική και πολιτική σφαίρα της Τσεχίας δεν ήταν πιο δραματική και πρόσθεσε :

«Αν η κυβέρνηση δεν λύσει την ενεργειακή κρίση, δεν θα μείνει στην εξουσία για πολύ. Εάν δεν βρεθεί λύση (στην κρίση) σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τότε η Ε.Ε. ως τέτοια θα απειληθεί», προειδοποιώντας για την απειλή μιας επανάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των αντιρωσικών κυρώσεων, οι τιμές της ενέργειας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην παγκόσμια αγορά. Ειδικότερα, στις 26 Αυγούστου, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη ξεπέρασαν τα 3.500 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα.

Εν τω μεταξύ η Λετονία άνοιξε τα αποθέματά της αφού δεν δέχεται αέριο από την Gazprom και η Πολωνία αφήνει τη χώρα χωρίς φυσικό αέριο.

Ταυτόχρονα έπεσαν στα Τάρταρα σήμερα τα χρηματιστήρια μετά την ανακοίνωση του  Powell, του μεγάλου μάγου της φυλής FED των Η.Π.Α, για μεγάλες αυξήσεις των επιτοκίων.
.
Στον πανικό συμβάλλει και η στάθμη του νερού στον ποταμό Ρήνο που έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας δύσκολη τη μετακίνηση των πλοίων που μεταφέρουν άνθρακα και προϊόντα πετρελαίου, προσθέτοντας ως αποτέλεσμα, την ταχεία άνοδο των τιμών της ενέργειας και τη διακοπή πολλών αλυσίδων εφοδιασμού στην ήπειρο.
.
Με αυτά και με άλλα  ο πανικός στην Ευρώπη είναι τόσο μεγάλος που μέσα στην αγωνία τους θα τα ρίξουν ότι η «κατάρα του Πούτιν» θα τελειώσει την ευρωπαϊκή οικονομία, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι οι ευρωπαίοι που καταστρέφουν μόνοι τους τη γηραιά ήπειρο με τις ηλίθιες κυρώσεις τους κατά της Ρωσσίας.
.
Στο μεταξύ, τα ταμεία της Ρωσσίας γεμίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο,
ενώ η Δύση στέλνει χρήματα και όπλα στην Ουκρανία, με χρήματα των λαών των οποίων, αυτό το θέμα δεν είναι καν δικό τους.
.
Για του λόγου το αληθές δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις …
…………………………………………

«Ατμόσφαιρα πανικού» στην Ιταλία για το Φ/Α ! Οι βιομήχανοι τραβούν το αυτί του Ντράγκι !!

ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!!

Forbes: Η «πράσινη» Ευρώπη με τις κυρώσεις της γίνεται ταχέως τριτοκοσμική !!!

Φ/Α. Πάνω από 3.200 δολάρια !! Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία μειώνουν την έγχυση αερίου στην αποθήκευση…

Στη Λιθουανία ο μεγαλύτερος παραγωγός αζωτούχων λιπασμάτων κλείνει !! Δεν άντεξε τις ασυνήθιστα υψηλές τιμές του LNG !!

Γερμανία: Στα κρύα του λουτρού

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Bundestag ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ Nord Stream 2

Nord Stream2. Ο Σρέντερ και ο Λαφονταίν λένε ότι πρέπει να ανοίξει, ο Scholz λέει ΟΧΙ και στέλνει στην καταστροφή την Ε.Ε. !!

ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΩΣΕ ΡΕΥΜΑ!

LNG. Γονατίζοντας την Ευρώπη, οι ΗΠΑ αποκομίζουν τεράστια κέρδη !! Κορόιδα Ευρωπαίοι …

……………………………………………………………………………