Ναζιστική Ουκρανία. 1700 Ναζί του “Αζόφ” στάλθηκαν στην “μηχανή κρέατος Artemovsk”

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τον περασμένο Αύγουστο, το σύνταγμα του Αζόφ – μετά την πλήρη καταστροφή του στη Μαριούπολη, δημιουργήθηκε και πάλι από την Ναζιστική Ουκρανία με το ίδιο όνομα, εφαρμόζοντας κατά γράμμα, τις πρακτικές των SS του Χίτλερ, μετά τις γερμανικές ήττες στο Στάλινγκραντ και τη Βόρεια Αφρική που προκάλεσαν δυσαναπλήρωτες απώλειες έμπειρου προσωπικού. !!

Έτσι, με δεδομένο ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας μετρούν χιλιάδες νεκρούς στα πεδία των μαχών, οι Ναζί του “Αζόφ” στάλθηκαν στην “μηχανή κρέατος Artyomovsk”

Δύο τάγματα με συνολικά 1.700 Ναζί από το Σύνταγμα Αζόφ έφτασαν στο Kramatorsk. Αυτό ανέφεραν σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, τα ουκρανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με την ΕΑdaily

Στη συνέχεια σχεδιάζουν να τους στείλουν στο Artemovsk (Bakhmut), για το οποίο γίνονται σκληρές μάχες. Η μεταφορά των πιο κινητοποιημένων και καλύτερα εξοπλισμένων μαχητών είναι απαραίτητη για το καθεστώς του Κιέβου προκειμένου να σώσει τα απομεινάρια των ουκρανικών μονάδων από την ήττα.

Καθημερινά, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τερατώδεις απώλειες εκεί, ωστόσο, το Κίεβο συνεχίζει να στέλνει μαχητές στην «μηχανή κρέατος Artemovsk» για διάθεση, ειρωνικά το TK «Ostashko! Σπουδαίος.”

………………………………………………..

Σχετικοί τίτλοι …

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

Το βιβλίο του Χίτλερ “MEIN KAMPF” βρέθηκε στη βάση των NAZI του Αζόφ στη Μαριούπολη !

ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ! ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Σβάστικες, Σατανάς και Χίτλερ: τατουάζ των ΝΑΖΙ-ΑΖΟV που παραδόθηκαν, και τροφή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Στη βάση του “Azov” κοντά στη Μαριούπολη βρέθηκαν μυστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

“Αυτό είναι μόνο η αρχή.” Πώς ο Ζελένσκι ωθεί την Ευρώπη προς τον ναζισμό

………………………………………………………………………………………….