ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ… ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; Οι έξι μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία. ( αποκάλυψη του “δημοκρατία” ) !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ … ΛΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η Europol !!!

ΕΔΩ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ … ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ … ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ Europol ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ !!!

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ, ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ Ria novosti ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η Ουκρανία ξεκίνησε ένα νέο σύστημα για την παρακολούθηση της προμήθειας δυτικών όπλων  [… Το Γραφείο Οικονομικής Ασφάλειας της Ουκρανίας παραδέχτηκε στις αρχές Ιουλίου ότι είχε εντοπίσει περιπτώσεις πώλησης ανθρωπιστικής βοήθειας και στρατιωτικών προϊόντων που προέρχονταν από δυτικές χώρες. ( 😆 😀 :mrgreen: 🙂 😆 ) Έχουν κινηθεί περίπου δέκα ποινικές υποθέσεις. Αργότερα, η Αμερικανίδα βουλευτής ουκρανικής καταγωγής Victoria Spartz κάλεσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ να δημιουργήσει έναν μηχανισμό για τον έλεγχο της βοήθειας προς την Ουκρανία… ]

… ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ … ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ POLITICO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ Victoria Spartz ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ … [ … Σε μια συνέντευξη στο POLITICO στην Ουάσιγκτον τον περασμένο μήνα, μια ουκρανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Αραχαμία, τον ηγέτη της πλειοψηφίας στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας και στενό σύμμαχο του Ζελένσκι, είπε ότι το Κίεβο δεν ήταν ποτέ αντίθετο στο να διορίσει η κυβέρνηση Μπάιντεν κάποιον να επιβλέπει τα δισεκατομμύρια δολάρια στη βοήθεια στη χώρα. ( Μια προσπάθεια να γίνει αυτό ως μέρος του προηγούμενου πακέτου βοήθειας για την Ουκρανία απέτυχε. ) … ]

ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ieidiseis.gr ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ … [ … Οπως δήλωνε χαρακτηριστικά τότε σε συνέντευξή του ο πρώην υπεύθυνος του ΝΑΤΟ για την επιχείρηση ενάντια στη διάδοση των φορητών όπλων, συνταγματάρχης Ζακ Μποντ, «δεν είναι γνωστό πού πηγαίνουν πραγματικά τα όπλα που παραδίδονται στην Ουκρανία. Ακόμα και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παραδέχονται ότι δεν ξέρουν. Ωστόσο, είναι σαφές ότι όλα αυτά τα όπλα εξαφανίζονται πριν φτάσουν στο μέτωπο. Υπάρχουν αναφορές για αύξηση της εγκληματικότητας στο Κίεβο. Στην πραγματικότητα, οι δυτικές χώρες τροφοδοτούν αυτό που ο Παγκόσμιος Δείκτης Οργανωμένου Εγκλήματος αποκαλεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές εμπορίου όπλων στην Ευρώπη». Ήταν την ίδια μέρα, στις 9 Ιουνίου, όταν οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, καθώς αρκετά όπλα βρέθηκαν να πωλούνται στο dark web… ]

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Victoria Spartz ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ !!!

ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ … ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ … ΓΙΑΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …

……………………………………………….

Έκθεση Europol Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία

Η ευρωπαϊκή αστυνομική αρχή Europol έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με το λαθρεμπόριο όπλων στην ΕΕ – από άτομα και εγκληματικά δίκτυα. Οι πολιτικοί ζητούν εντοπισμό όπλων.

Η ευρωπαϊκή αστυνομική αρχή Europol έχει ενδείξεις για οργανωμένο λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία. Αρκετές περιπτώσεις ατόμων που προσπάθησαν να φύγουν από την Ουκρανία με πυροβόλα όπλα έχουν αναφερθεί στην υπηρεσία.

«Τα κράτη μέλη της ΕΕ και οι επιχειρησιακοί εταίροι έχουν αναφέρει περιπτώσεις όπου εγκληματικά δίκτυα δραστηριοποιούνται στην περιοχή και δρουν ή σχεδιάζουν να διακινήσουν σημαντικές ποσότητες πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών όπλων», αναφέρεται σε επιστολή της Europol προς το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξετάζει τον αντίκτυπο του πολέμου στην Ουκρανία και την τρομοκρατική απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το SWR έχει το έγγραφο.

Επιπλέον, οι ευρωπαϊκές αρχές πιστεύουν ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν κρύπτες όπλων κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας με την ΕΕ για την οργάνωση του λαθρεμπορίου. Ως εκ τούτου, οι εγκληματίες που δρουν από την Ουκρανία θα μπορούσαν να επιστρέψουν μέσω των επίσημων συνοριακών σημείων για να φέρουν τα όπλα στην ευρωπαϊκή πλευρά.

Όπλα για αυτοάμυνα και για ανταλλαγή

Ένα άλλο πρόβλημα, σύμφωνα με την Europol, είναι ότι οι χώρες που έχουν δεχθεί μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι ορισμένοι Ουκρανοί πρόσφυγες φέρουν πυροβόλα όπλα για αυτοάμυνα. Πριν περάσουν στην ΕΕ, άφησαν όπλα και πυρομαχικά στη συνοριακή περιοχή. Σύμφωνα με τις αρχές, τέτοιες αποθήκες πυρομαχικών έχουν ήδη ανακαλυφθεί. Υπάρχει κίνδυνος αυτά τα όπλα να πέσουν στα χέρια εγκληματικών συμμοριών.

Το έγγραφο σημειώνει επίσης ότι ορισμένοι Ουκρανοί πρόσφυγες είναι ύποπτοι ότι έφεραν κρυμμένα πυροβόλα όπλα πέρα ​​από τα σύνορα για να τα πουλήσουν στην ΕΕ. Υποπτεύεται ότι οι πρόσφυγες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα για να τα ανταλλάξουν με αγαθά και υπηρεσίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, οι βόλτες με ταξί φέρεται να έχουν ήδη πληρωθεί με πυροβόλα όπλα.

“Μάθετε από τις εμπειρίες των περασμένων πολέμων”

Ο ευρωβουλευτής Özlem Demirel από το Αριστερό Κόμμα βλέπει τον κίνδυνο τα όπλα που προμηθεύει η Bundeswehr να εισέλθουν παράνομα στην ΕΕ και να καταλήξουν στη μαύρη αγορά. «Ακόμη και τα γερμανικά τουφέκια εφόδου που είχε παραδώσει η Frau von der Leyen στους Peshmerga ως υπουργός Άμυνας εκείνη την εποχή ήταν διαθέσιμα για αγορά στις ιρακινές αγορές λίγο αργότερα», είπε ο Demirel στο SWR.

Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων και μέλος της επιτροπής εσωτερικών στην Bundestag, Konstatin von Notz, είπε στο SWR ότι έπρεπε να μάθει κανείς από τις εμπειρίες των περασμένων πολέμων: «Γνωρίζουμε από τις δύσκολες εμπειρίες του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου στη δεκαετία του 1990 ότι τα όπλα Ο πόλεμος έγινε σημαντικός κίνδυνος για την ασφάλεια: Τα όπλα από κρίσεις και εμπόλεμες ζώνες συχνά διαχέονται στους τομείς του εξτρεμισμού και του οργανωμένου εγκλήματος». Ο Φον Νοτς ζητά αμέσως διεθνώς συντονισμένες ιδέες και αποτελεσματικούς ελέγχους των θέσεων, προκειμένου να περιοριστεί αποτελεσματικά ο κίνδυνος λαθρεμπορίου όπλων.

…………………………………………………………..

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Οι έξι μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία. ( αποκάλυψη του “δημοκρατία” ) !!

Κουράζεται η Αμερική από τον μακρύ πόλεμο στην Ουκρανία;

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

………………………………………………………………………………..