ΗΠΑ. Εκτροχιάστηκε κι άλλο τραίνο που μετέφερε επικίνδυνες ουσίες !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑ
Στιγμιότυπο βίντεο. Εικόνα από άλλον εκτροχιασμό εμπορικού τραίνου πριν μια εβδομάδα στη Δυτική Βιρτζίνια
Τραίνο που μετέφερε επικίνδυνες ουσίες εκτροχιάστηκε στην Αριζόνα, ανέφεραν οι New York Times , επικαλούμενοι τις τοπικές αρχές.
Ένα φορτηγό τραίνο που μετέφερε επικίνδυνα υλικά εκτροχιάστηκε στη δυτική Αριζόνα.
Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στην πόλη Τοπόκ στην κομητεία Μοχάβε.
.
Η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Μοχάβε Ανίτα Μόρτενσεν επιβεβαίωσε ότι το τραίνο εκτροχιάστηκε κοντά στα σύνορα της Αριζόνα με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα. Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν είχε πληροφορίες για τη διαρροή ως αποτέλεσμα της συντριβής.
.
Σύμφωνα με το Fox10, η σιδηροδρομική εταιρεία BNSF και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ (NTSB) έχουν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν, έχουν ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. Πηγή

………………

ΑΛΦΕΙΟΣ : Συχνοί οι εκτροχιασμοί τραίνων στις ΗΠΑ. Τι φταίει ;;

Σύμφωνα με εξήγηση που δίνουν ειδικοί των σιδηροδρόμων, η βασική αιτία εκτροχιασμών τραίνων, είναι η μη συντήρηση των σιδηρογραμμών !!

Όπως βλέπουμε στο στιγμιότυπο από το παρακάτω βίντεο, από τον εκτροχιασμό εμπορικού τραίνου πριν μια εβδομάδα στη Δυτική Βιρτζίνια, αυτό επιβεβαιώνεται από την παρατήρηση που μπορεί να κάνει ακόμα και ένας άσχετος !!

Στο κυνήγι της άκρατης κερδοσκοπίας των καπιταλιστικών εταιρειών (και των σιδηροδρόμων) στη χώρα του … “american dream” , το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και η προστασία του περιβάλλοντος !!

………………

Στις αρχές Φεβρουαρίου … ΗΠΑ. Τεράστια οικολογική καταστροφή. Τραίνο που μετέφερε δηλητήρια εξερράγη. Ο ποταμός Οχάιο μολύνθηκε.

………………

Εδώ ο εκτροχιασμός εμπορικού τραίνου πριν μια εβδομάδα στη Δυτική Βιρτζίνια …

…………………………………………………………………………………………