Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Εκπαίδευση σε πεδίο βολής στα περίχωρα του Κιέβου - RIA Novosti, 1920, 28/07/2022
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ … ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ “ΗΓΕΤΕΣ” … ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ” AshkeNAZI ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ … “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!! //////// TIMELINE OF ROTHSCHILDS CRIME MOB SUPPORT BEHIND HITLER & NAZISM – IT WAS A SET ROTHSCHILDS MOB BUSINESS DEALS & EXPERIMENTS! ///////// Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)
[ … Η Πράξη Ανακήρυξης του Ουκρανικού Κράτους της 30ης Ιουνίου 1941, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Samostiyna (Ανεξάρτητη) Ουκρανία, αναφέρει, ειδικότερα, ότι «το νεοανερχόμενο ουκρανικό κράτος θα συνεργαστεί στενά με την Εθνικοσοσιαλιστική Μεγάλη Γερμανία , η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία του ηγέτη της Αδόλφου Χίτλερ δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη και στον κόσμο και βοηθά τον ουκρανικό λαό να απελευθερωθεί από την κατοχή της Μόσχας».
.
Αυτό το έγγραφο συντάχθηκε από την Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών* (η στρατιωτική της πτέρυγα ο Ουκρανικός Αντάρτικος Στρατός*), η οποία συνεργάστηκε στενά με τη Ναζιστική Γερμανία, της οποίας οι ηγέτες Στέπαν Μπαντέρα και Ρόμαν Σούκεβιτς ανακηρύχθηκαν «ήρωες» στο Κίεβο … ]
…………………………..
Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναγνώρισε την άμεση σύνδεση της σύγχρονης Ουκρανίας με τη ναζιστική Γερμανία

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αποκάλεσαν την πράξη των συνεργατών των Ναζί ως βάση του κράτους

ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουλίου – RIA Novosti. Ανάμεσα στα θεμέλια του ουκρανικού κράτους είναι μια πράξη που συντάχθηκε από συνεργάτες των Ναζί το 1941, δήλωσε ο Andriy Kovalev, υπεύθυνος Τύπου της 112ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας της Ουκρανίας.
.
Ο εκπρόσωπος του τμήματος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι “Ukraine 24” σε σχέση με την Ημέρα του Ουκρανικού Κράτους, είπε ότι υποστηρίζει αυτήν την αργία.
.
Η απελευθέρωση των αιχμαλώτων Ουκρανών μαχητών από το Azovstal συνεχίζεται - RIA Novosti, 1920, 22/07/2022
.
«Υπήρξαν αρκετές ημερομηνίες στην ιστορία της Ουκρανίας που μπορούν να ονομαστούν ημέρα της ανεξαρτησίας ή η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας. Πρώτα απ ‘όλα, η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας μας στις αρχές του 20ου αιώνα, στις 22 Ιανουαρίου 1918, 15 Μαρτίου, Το 1938, όταν ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Καρπάθιας Ουκρανίας. Προφανώς, είναι επίσης 30 Ιουνίου 1941», είπε ο Κοβάλεφ.
Η Πράξη Ανακήρυξης του Ουκρανικού Κράτους της 30ης Ιουνίου 1941, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Samostiyna (Ανεξάρτητη) Ουκρανία, αναφέρει, ειδικότερα, ότι «το νεοανερχόμενο ουκρανικό κράτος θα συνεργαστεί στενά με την Εθνικοσοσιαλιστική Μεγάλη Γερμανία , η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία του ηγέτη της Αδόλφου Χίτλερ δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη και στον κόσμο και βοηθά τον ουκρανικό λαό να απελευθερωθεί από την κατοχή της Μόσχας».
.
Αυτό το έγγραφο συντάχθηκε από την Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών* (η στρατιωτική της πτέρυγα ο Ουκρανικός Αντάρτικος Στρατός*), η οποία συνεργάστηκε στενά με τη Ναζιστική Γερμανία, της οποίας οι ηγέτες Στέπαν Μπαντέρα και Ρόμαν Σούκεβιτς ανακηρύχθηκαν «ήρωες» στο Κίεβο .
.
Στις 28 Ιουλίου, η Ουκρανία γιορτάζει για πρώτη φορά την Ημέρα του Ουκρανικού Κράτους, την οποία καθιέρωσε ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky τον Αύγουστο του 2021. Την ίδια ημερομηνία πέφτει η Ημέρα της Βάπτισης της Ρωσίας.
.
* Εξτρεμιστική οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία.
.
Ακτιβιστές της εθνικιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας - RIA Novosti, 1920, 07/12/2022
………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Κουράζεται η Αμερική από τον μακρύ πόλεμο στην Ουκρανία;

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Ουκρανία. Η μπάμπουσκα πέταξε στα μούτρα των Ashke-NAZI τη “βοήθεια” όταν της πάτησαν τη σημαία της… κειμήλιο των γονιών της (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

……………….
………………………………………………………………………………