Οι κινεζικές εταιρείες αγοράζουν μαζικά τη γη των ΗΠΑ !! «Μπορεί να είναι πολύ αργά» για τις ΗΠΑ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σημαίες των ΗΠΑ κοντά στο μνημείο του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ George Washington στην Ουάσιγκτον - RIA Novosti, 1920, 28/07/2022
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ … ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ … “U.S.CHIN.A.” !!!
………………………………………………

«Μπορεί να είναι πολύ αργά» για τις ΗΠΑ !! Κώδωνας κινδύνου λόγω της «μαζικής κατάληψης» γης

Οι κινεζικές εταιρείες πρόσφατα αγοράζουν μαζικά γεωργική γη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία δεν είναι καθόλου τόσο ακίνδυνη όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Αυτή τη γνώμη εξέφρασε η αρθρογράφος του Fox News, Σάρα Κάρτερ.
.
Αυτές οι εταιρείες συνδέονται με την κινεζική κυβέρνηση, είπε. Από το 2019, κατείχαν περίπου 192 χιλιάδες στρέμματα γης στις Ηνωμένες Πολιτείες συνολικά, αλλά πρόσφατα οι αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος κίνδυνος δημιουργείται από το γεγονός ότι αυτές οι περιοχές βρίσκονται τις περισσότερες φορές κοντά σε μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
.
“Για παράδειγμα, το 2021, ένας πρώην Κινέζος στρατιωτικός αξιωματούχος αγόρασε 130.000 στρέμματα γης ακριβώς εδώ στο Ντελ Ρίο του Τέξας , κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό . Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται πολύ κοντά στην αεροπορική βάση Laughlin. Ακόμη περισσότερο, περιβάλλει αυτή τη μυστική αεροπορική βάση», εξήγησε η Κάρτερ.
.
Μια παρόμοια κατάσταση συνέβη στην πολιτεία της Βόρειας Ντακότα , όπου απέκτησαν επίσης γη δίπλα σε μια μυστική στρατιωτική εγκατάσταση, ισχυρίζεται ο παρατηρητής. Σοβαρές ανησυχίες προκαλούν επίσης οι δραστηριότητες της κινεζικής εταιρείας Huawei , της οποίας οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την Carter, θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη λειτουργία των πυρηνικών εκτοξευτών, καθώς η γη που αγόρασαν βρίσκεται πολύ κοντά στο οπλοστάσιο.
.
Η κατάσταση έχει γίνει πολύ ανησυχητική και πολλοί αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών το επιβεβαιώνουν: έχουν κρούσει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου και ανησυχούν ότι μπορεί να είναι πολύ αργά, συνόψισε η αρθρογράφος.

……………………………………………………………..