ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

… Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ… ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… !!!

αυτός είναι ένας Έλληνας που μένει σε αυτή την παράγκα περίπου 15 τ.μ. χωρίς “φως, νερό, τηλέφωνο” …με τη γυναίκα του και τρία παιδιά… και είχε κάνει αίτηση στο δήμο να του δώσουν ένα… κοντέϊνερ … για σπίτι… αλλά τον δούλευαν

… ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ …Στo μοναστήρι Πορετσού θα φιλοξενηθούν οι πρώτοι πρόσφυγες

Οι πρώτοι πρόσφυγες φτάνουν στη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και τον διασκορπισμό τους, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά από το κύμα της προσφυγικής ροής που συνεχίζεται και έχει κατακλύσει τις αντίστοιχες δομές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrasevents.gr οι πρώτοι πρόσφυγες πρόκειται να πάνε στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, κοντά στο χωριό Αγράμπελα.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που ζουν κοντά στη Μονή, πρόκειται για γυναικόπαιδα και οικογένειες που προέρχονται κυρίως από τη Συρία και έχουν χαρακτηριστεί πρόσφυγες, διαθέτοντας τα αντίστοιχα χαρτιά.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια κινητοποίηση για τις προετοιμασίες για την υποδοχή τους, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές ψάχνουν δύο μαγείρισσες και έναν δάσκαλο για τα μαθήματα που είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά των προσφυγικών οικογενειών που πρόκειται να έρθουν.

Το σχολείο του χωριού των Αγράμπελων θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι εδώ και αρκετά χρόνια κλειστό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι πρόσφυγες θα φτάσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και θα φιλοξενηθούν για όσο διάστημα χρειαστεί στην Ιερά Μονή Πορετσού.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και προφανώς θα έχει παίξει τον ρόλο του στην επιλογή της από τους αρμοδίους είναι ότι η μονή αυτή τη στιγμή δεν έχει μοναχούς, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι κλειστή.

Η Μονή ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη της Ηλείας, έχει ιστορικό χαρακτήρα και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή και τους κατοίκους της, ενώ πρόσφατα ήταν να ανακαινιστεί μετά από προσφορά που έγινε από επιχειρηματία που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο αριθμός των προσφύγων που πρόκειται να φιλοξενηθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ξεπερνά τα 50 με 60 άτομα.

Παρόμοια διαδικασία θα υπάρξει και για κάποια άλλα χωριά, ξενοδοχεία και μονές της περιοχής, κοντά στα Καλάβρυτα, αλλά και στα σύνορα της Αχαΐας και της Ηλείας, μέσα στο επόμενο διάστημα.

…………………………………

…………………………………

Με πούλμαν έφθασαν πριν από λίγο οι πρώτοι πρόσφυγες στον Πύργο. 

…μεταφέρθηκαν απευθείας στη μαθητική εστία της Φιλοθέης. Το πρωί μάλιστα, παραδόθηκαν δεκαεννιά μερίδες φαγητού για σήμερα από κέτερινγκ της Καλαμάτας.

( Η μαθητική εστία ανήκει στη μητρόπολη Ηλείας )

…………………………………

… ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

…αυτός είναι ένας Έλληνας που μένει σε αυτή την παράγκα περίπου 15 τ.μ. χωρίς “φως, νερό, τηλέφωνο” …με τη γυναίκα του και τρία παιδιά… και είχε κάνει αίτηση στο δήμο να του δώσουν ένα… κοντέϊνερ … για σπίτι… αλλά τον δούλευαν, όπως λέει ο ίδιος !!!

……………………………………….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !!!!! ΕΠΙ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

………………………………….

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… “ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006

…………………………………………….

…………………………………………………………………………

ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ…… Μην ξεχνάμε πως το ζήτημα των παράνομων μεταναστών έχει «κόψει στα δύο» το κόμμα της ΝΔ με το Μαξίμου, φυσικά να είναι υπέρ της άποψης που εξέφρασε η Ολγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ: «Ακραίες φωνές και συμπεριφορές δεν έχουν θέση μέσα στη ΝΔ».

… Αυτό σημαίνει, βέβαια, «Όλοι μέσα οι παράνoμοι μετανάστες»

…………………………………………………………………………

………………………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.