Βετεράνος στον Biden : “Εκατομμύρια είναι οι νεκροί στο Ιράκ. Μας στείλατε να βλάψουμε αμάχους.” (vid)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Βετεράνος στον Biden : “Εκατομμύρια είναι οι νεκροί στο Ιράκ. Στην πραγματικότητα πολεμήσαμε στους καταραμένους πολέμους σας. Μας στείλατε να βλάψουμε αμάχους.”

Ένα εκατομμύριο νεκροί και 20 χρόνια ντροπής. Τι έκανε τις ΗΠΑ να εισβάλουν στο Ιράκ

Στις 20 Μαρτίου 2003, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους ξεκίνησαν την Επιχείρηση Σοκ και Δέος… (σ.σ.) Η Δύση ζήτησε να τιμωρηθεί ο Πούτιν για τον βομβαρδισμό του Ιράκ  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου σε όλο τον κόσμο ατιμώρητα για δεκαετίες, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να παρουσιάσουν τη Ρωσσία ως τον κύριο κακό. Αυτό το μήνυμα έγινε στο Twitter από τον Αμερικανό ακτιβιστή, βετεράνο του αμερικανικού ναυτικού Jack Posobets και τη δημοσιογράφο Candice Owens.

Ο Posobets δημοσίευσε στη σελίδα του ένα βίντεο από τον βομβαρδισμό του Ιράκ το 2003. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ρωσσία το κάνει αυτό στην Ουκρανία . Όλοι οι ηγέτες που εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα θα πρέπει να βρίσκονται στη φυλακή”, ειρωνεύτηκε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Παρεμπιπτόντως, πριν χρόνια ο Biden είχε καυχηθεί ότι αυτός πρότεινε τον βομβαρδισμό της Σερβίας, ενώ πρόσφατα ήταν αυτός που πρώτος μίλησε εναντίον του Πούτιν και ουσιαστικά, λόγω της γεροντικής του άνοιας, άθελά του αποκάλυψε τις εντολές τους προς το άνομο ΔΠΔ … BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

Το άνομο μόρφωμα ψεύδο-ΔΠΔ που στήθηκε για να “δικάσει” τον Μιλόσεβιτς, θέλει να “δικάσει” και τον Πούτιν !!

“Έλα, Τζακ. Όλοι γνωρίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το δικαίωμα να βομβαρδίζουν ανελέητα άλλες χώρες και να σκοτώνουν αθώους πολίτες. Κατά τη γνώμη μου, αυτό ονομάζεται “φύτευση δημοκρατίας”, σχολίασε ειρωνικά η Όουενς στο βίντεο.

…………

Εδώ βίντεο με έναν αμερικάνο βετεράνο τη στιγμή που τα χώνει στον Biden

«Επτά χώρες σε πέντε χρόνια»

Η εισβολή των Αμερικανών στη Γρενάδα

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Αξίας $ 85 δισ στρατιωτικό εξοπλισμό εγκατέλειψαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν !!

………………………………………………………………………………………………………