ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Αξίας $ 85 δισ στρατιωτικό εξοπλισμό εγκατέλειψαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://www.thetimes.co.uk/article/what-will-happen-to-afghans-now-taliban-education-women-kabul-explained-ms9v7jsm9

Kerem Schamberger  Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τι στρατιωτικό εξοπλισμό άφησε πίσω στους Ταλιμπάν στη φυγή του από το Αφγανιστάν. Αξίζει $ 85 δισεκατομμύρια. Το γράφημα είναι από τους Times.

https://www.thetimes.co.uk/article/what-will-happen-to-afghans-now-taliban-education-women-kabul-explained-ms9v7jsm9

……………….

+++ ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ; Οι ΗΠΑ έχουν πολεμήσει μαζικά τον Αφγανικό στρατό με όπλα, 300.000 στρατιωτικούς εκπαιδευμένους στρατιώτες (τελευταίο) και μάλιστα άφησαν αεροπορία για τον αφγανικό στρατό (τουλάχιστον με μερικά μπροστινά βομβαρδιστικά, ελικόπτερα και μαχητικά και αναγνωριστικά drones). Και τώρα; Η Αφγανική κυβέρνηση ′′ εγκαταλείπει ′′ και φεύγει. Ο αφγανικός στρατός ′′ παραδίδει ′′ τους Ταλιμπάν σε μεγάλο βαθμό αμαχητί. Όλα αυτά τα όπλα, όλοι αυτοί οι 300.000 εκπαιδευμένοι στρατιώτες (ως δυναμικό μαζικής επιστράτευσης) και μάλιστα μια ′′ μικρή ′′ αεροπορία με δεκάδες εκπαιδευμένους πιλότους βρίσκονται τώρα στα χέρια των ριζοσπαστικών ισλαμιστών Ταλιμπάν. Ένας απατεώνας που σκέφτεται σατανικά; Οι ΗΠΑ είναι πολύ μακριά – αλλά το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα είναι τόσο κοντά.
ΥΓ: Σε ό, τι αφορά το ISIS, στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία (′′ έρχεται από το πουθενά ′′) – μόνο στους πολλές φορές μεγαλύτερους και μαζικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βίντεο-3 δείχνει πρόσφατα την ανάπτυξη μαχητικού ελικοπτέρου Αφγανικού στρατού κοντά στην πόλη Herat (κοντά στο Ιράν) από τους Ταλιμπάν. Σύμφωνα με τους Ταλιμπάν, οι πιλότοι είναι πρώην στρατιώτες της Αφγανικής Πολεμικής Αεροπορίας και τώρα βρίσκονται ′′ σε πτήση ′′ για τους ριζοσπασπιστικούς Ταλιμπάν.
………………………………………………………

……………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..