Το άνομο μόρφωμα ψεύδο-ΔΠΔ που στήθηκε για να “δικάσει” τον Μιλόσεβιτς, θέλει να “δικάσει” και τον Πούτιν !!

ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εν μέσω των Νατοϊκών βομβαρδισμών εναντίον της Γιουγκοσλαβίας το 1999, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς κατηγορήθηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) για εγκλήματα πολέμου σε σχέση με τους πολέμους στη Βοσνία, την Κροατία και το Κοσσυφοπέδιο.

Ο Μιλόσεβιτς παραιτήθηκε από τη Γιουγκοσλαβική προεδρία εν μέσω διαδηλώσεων, μετά τις αμφισβητούμενες προεδρικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2000. Συνελήφθη στις 31 Μαρτίου 2001 από τις ομοσπονδιακές αρχές της Γιουγκοσλαβίας ως ύποπτος διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας και υπεξαίρεσης.

Η αρχική έρευνα για το Μιλόσεβιτς δεν τελεσφόρησε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, κάνοντας τον πρωθυπουργό της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς να τον εκδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) για να δικαστεί, αντί των προηγουμένων, για κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου. ( ** Ο Ζόραν Τζίντζιτς δεν πρόλαβε να χαρεί την προδοσία του !! Δολοφονήθηκε στις 13 – 3 – 2003 … με τους “ηγέτες” της Δύσης να κλαίνε με μαύρο δάκρυ !! )

Στην αρχή της δίκης ο Μιλόσεβιτς κατήγγειλε το Δικαστήριο ως παράνομο διότι δεν είχε συσταθεί με τη συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, επομένως αρνήθηκε να ορίσει δικηγόρο για την υπεράσπισή του. 

Ο Μιλόσεβιτς υπερασπίστηκε ο ίδιος τον εαυτό του στην πενταετή δίκη, που έληξε χωρίς ετυμηγορία όταν πέθανε στο κελί του της φυλακής στη Χάγη στις 11 Μαρτίου 2006. ( ** Αυτοί λένε ότι πέθανε … ) , ( ** Παρεμπιπτόντως, το 2018, ο Ντράγκοσλαβ Ογκγιάνοβιτς, γνωστός δικηγόρος του Βελιγραδίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε  υπερασπιστεί τον θανόντα άλλοτε ισχυρό άνδρα στη Σερβία, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, δολοφονήθηκε… )

Ο Μιλόσεβιτς, που υπέφερε από καρδιακές παθήσεις και υπέρταση, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Το δικαστήριο αρνήθηκε κάθε ευθύνη για το θάνατο του Μιλόσεβιτς και δήλωσε ότι είχε αρνηθεί να πάρει τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και αντί αυτών έπαιρνε άλλα μόνος του. ( ** Οι “ψευτοδικαστές” του ψευτοδιεθνούς “ποινικού δικαστηρίου” , φέρουν απόλυτα την ευθύνη, αλλά οι παγκόσμιοι δεσμοφύλακες δεν θα ελέγξουν ποτέ τους υπαλλήλους τους … )

Μετά το θάνατο του Μιλόσεβιτς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατέληξε ότι ιδιαίτερα για την Υπόθεση της Γενοκτονίας της Βοσνίας δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Σερβοβοσνιακές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Βοσνίας.  ( ** Όπα !! Που πήγε το … ψεύτο – “Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο” ;; )

Ωστόσο το Δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο Μιλόσεβιτς και άλλοι στη Σερβία είχαν διαπράξει παραβίαση της Σύμβασης για τη Γενοκτονία, παραλείποντας να αποτρέψουν τη γενοκτονία και μη συνεργαζόμενοι με το ICTY για την τιμωρία των δραστών της, ιδίως του Στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, και παραβίαση της υποχρέωσής του να συμμορφωθεί με τα προσωρινά μέτρα που διέταξε το Δικαστήριο. ( ** “πίτσες μπλε” για νά ‘χαμε να λέγαμε … !!! Δικαιολογίες για να καλύψουν τα άνομα δικανικά τους εφευρήματα !! )

ΠΟΤΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ … “ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” ;;

Το δικαστήριο άρχισε να λειτουργεί την 1 Ιουλίου 2002 – ημερομηνία κατά την οποία η ιδρυτική του συνθήκη, το Καταστατικό της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, τέθηκε σε ισχύ – και μπορεί να διώξει ποινικά εγκλήματα τα οποία τελέστηκαν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα. ( ** Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι το μόρφωμα στήθηκε ξεκάθαρα για να … “δικάσει” τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς !! Και όχι μόνο !! Το έστησαν για να έχουν την πρόφαση να κατηγορούν μελλοντικά όποιον πάει κόντρα στην … δική τους “παγκόσμια τάξη” !! )

ΠΟΙΟΥΣ “ΔΙΚΑΖΕΙ” ;;

[ Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο μπορεί να ασκήσει τη δικαιοδοσία του μόνο σε περιπτώσεις όπου ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος κράτους μέλους, το κρινόμενο έγκλημα έλαβε χώρα σε έδαφος κράτους μέλους ή σε περίπτωση που η υπόθεση παραπέμπεται στο δικαστήριο από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. ]

** Παρεμπιπτόντως, ➡ [Μέχρι σήμερα το “Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο” έχει ερευνήσει τέσσερις υποθέσεις, της Βόρειας Ουγκάντας, του Κονγκό, της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας και του Νταρφούρ. Το δικαστήριο έχει απαγγείλει κατηγορίες σε δεκατέσσερα άτομα, επτά από τα οποία παραμένουν ελεύθερα, δύο έχουν πεθάνει και πέντε βρίσκονται υπό κράτηση. Η πρώτη δίκη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, του αρχηγού της κονγκολέζικης πολιτοφυλακής Τόμας Λουμπάνγκα (Thomas Lubanga), ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου 2009. Η τελευταία καταδίκη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου αφορούσε τον Ζαν Πιερ Μπέμπα, οποίος όχι μόνο καταδικάστηκε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου, αλλά επίσης, με δεύτερη δίκη, για παράνομες προσπάθειες επηρεασμού δεκατεσσάρων μαρτύρων… ] ( ** Όπα !! Που πήγε η … “δίκη” του Μιλόσεβιτς ;; Καμία αναφορά στην … “δίκη” του Μιλόσεβιτς !! Είτε η wikipedia ψεύδεται, είτε αποκρύπτει το … “παγκόσμιο γεγονός” για το οποίο ουσιαστικά οι παγκόσμιοι χωροφύλακες έστησαν το ψευδομόρφωμα !! )

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

Αφού λοιπόν, το είπε ο μπιντές … Το ΔΠΔ (μη αναγνωρισμένο από τη Ρωσσία και τις ΗΠΑ), εξέδωσε εντάλματα «σύλληψης» των Πούτιν και Λβόβα-Μπέλοβα

Μεντβέντεφ: Το ένταλμα του ΔΠΔ για τη σύλληψη του Πούτιν θα είναι χρήσιμο στην τουαλέτα

………………………………………………………………………………………………….