Ουκρανία. Γκρεμίζεται η ληστοσυμμορία του Ζελένσκι !! Στείλτε λεφτά κορόϊδα, να τα τρώνε οι έξυπνοι !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών, Βασίλ Λοσίνσκι, συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, επειδή έλαβε «εξαψήφια ποσά»(400.000 ευρώ) σε δωροδοκία, ενώ ο υπουργός Άμυνας Ολέκσι Ρέσνικοφ, «έχει προσκληθεί σε ακρόαση», για διαφθορά στο υπουργείο Άμυνας.

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν και ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Αλεξέι Ρέζνικοφ κατά τη διάρκεια συνάντησης της ομάδας επαφής για την υποστήριξη της Ουκρανίας στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία - RIA Novosti, 1920, 21/01/2023
© AFP 2023 / Andre Pain Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Μπόρις Πιστόριους, ο αρχηγός του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν και ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov κατά τη διάρκεια συνάντησης της Ομάδας Επαφής για την Υποστήριξη στην Ουκρανία στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία

ΑΛΦΕΙΟΣ : “well well well” που έλεγε κι ο αείμνηστος Έλληνας ηθοποιός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος !! 😆 😀  

Η μαφία των νεοναζί του Ζελένσκι, ( του αγαπημένου ηθοποιού, στην Ευρώπη και στους πέραν του Ατλαντικού που τον πατρονάρουν, του ΜΑΪΝΤΑΝού που τον φύτεψαν στη γλάστρα του Κιέβου ) , άρχισε την αλληλοφαγωμάρα !! 😆 😀

Προ ημερών δημοσιεύαμε με τίτλο: Ουκρανία. Κορόϊδα !! “Φαντάσματα” 50 SUV, ληστεία τροφίμων, βόλτα στο Νταβός η Έλενα Ζελένσκι !! … και τρώγονται σαν τα σκυλιά, αφού … Ανάγκασαν σε παραίτηση τον Αρέστοβιτς μετά την αλήθεια για τον πύραυλο στο Dnepropetrovsk !! … ενώ υπό τύπον ερώτησης, γράφαμε … Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας των νεοναζί του Κιέβου η κατάρριψη του Puma ; !!

Γράφαμε εδώ, … ότι δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την είδηση ότι … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !! Εξοργισμένοι οι αμερικανοί, στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ουκρανία για να ενισχύσουν τον έλεγχο της προμήθειας όπλων και άλλων υλικών κι έτσι άρχισαν να ξεβρακώνονται μόνοι τους οι Ουκραναζί του Κιέβου !!

Και τώρα αρχίζει το ξέφτισμα του καμβά της ωραιοποιημένης εικόνας των αγαπημένων της Δύσης, νεοναζί του καθεστώτος του Κιέβου !! Καιρός ήταν …

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών, Βασίλ Λοσίνσκι, συνελήφθη επειδή έλαβε «εξαψήφια ποσά» σε δωροδοκία. «Το Εθνικό Γραφείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού, Βασίλ Λοσίνσκι, και τον συνέλαβε» ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Ukrayinska Pravda.

Ο Βασίλ Λοσίνσκι κατηγορείται ότι έλαβε μίζα 400.000 ευρώ όταν το υπουργείο του αγόρασε γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Σεπτέμβριο και το υπουργείο ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι υποστηρίζει πλήρως την έρευνα.

Σάλο προκαλούν επίσης οι αναφορές ότι το υπουργείο Άμυνας αγοράζει τρόφιμα για να σιτίσει τους στρατιώτες του σε τιμές έως και τρεις φορές υψηλότερες από τις τιμές λιανικής στα καταστήματα. Πρόκειται μάλιστα για ένα συμβόλαιο ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για τη σίτιση των στρατιωτών.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας, Ολέκσι Ρέσνικοφ, πρόκειται να κάνει δήλωση ενώπιον του κοινοβουλίου.

«Ο Ρέζνικοφ έχει προσκληθεί σε ακρόαση» δήλωσε η αντιπρόεδρος της Επιτροπής για την Εθνική Ασφάλεια και την Άμυνα, Μαριάνα Μπεσούγκλα, στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Suspilne Media. Επιπλέον, το Ελεγκτικό Συνέδριο θα διεξάγει έρευνες για διαφθορά στο υπουργείο Άμυνας. 😆 😀 

.
.

……………………………………………………………………………………………………