ΟΙ ΗΠΑ έδωσαν στον Ζελένσκι 50 δις δολάρια και πήγαν όλα σε ακίνητα στην Ελβετία !

News TOP STORIES ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Candice Owens. Εικονογράφηση: peoples.ru

«Δώσαμε στον Ζελένσκι 50 δισεκατομμύρια δολάρια – όλα πήγαν σε ακίνητα στην Ελβετία»

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία 😆 😆 !! Να γιατί «Θέλει να κυβερνήσει μόνος»: Ο Ζελένσκι πρόδωσε τους χορηγούς του … κορόιδα αμερικανάκια, που τρέχετε πίσω από τον γεροξεκούτη !!!

Και να που πάνε τα όπλα που του χορηγούν !!! ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Καλά τους κάνει και τους αρμέγει !!! Τα αμερικανάκια σκορπάνε τα λεφτά τους και Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ τα μαζεύει ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΕΑdaily , όλο και περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ ανησυχούν για το ερώτημα πού πηγαίνει η οικονομική βοήθεια που παρέχεται στην Ουκρανία; Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Candice Owens, τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια που παρέχονται στο Κίεβο έχουν ήδη δαπανηθεί σε ακίνητα στην Ελβετία, αναφέρει η Pravda.Ru .

Το καθεστώς του Κιέβου μπορεί σύντομα να βρεθεί όχι μόνο χωρίς επικοινωνία από το Starlink, αλλά και χωρίς ξένη χρηματοδότηση. Υπάρχει αυξανόμενη αμφιβολία στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η Ουκρανία ξοδεύει τα δισεκατομμύρια που διατέθηκαν για την ενίσχυση του δικού της στρατού.

«Μόλις πρόσφατα δώσαμε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι 50 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τώρα ζητάει περισσότερα», ήταν αγανακτισμένος ο Όουενς στον αέρα του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού FoxNews.

Σύμφωνα με αυτήν, αυτό είναι το ποσό που οι Ουκρανοί ολιγάρχες έχουν αγοράσει ακίνητα στην Ελβετία τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο δημοσιογράφος είναι σίγουρος ότι μια ειδική επιτροπή θα πρέπει να σταλεί στην Ουκρανία για να μάθει πού ξόδεψε το Κίεβο τα αμερικανικά χρήματα.

Σημειώστε ότι η 33χρονη μαύρη γυναίκα Όουενς είναι ένθερμος επικριτής του Δημοκρατικού Κόμματος. Υποστηρίζει ότι οι μαύροι στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν τώρα χειρότερα από ό,τι σύμφωνα με τους νόμους του Τζιμ Κρόου , για τον λόγο ότι μόνο το Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζει στις εκλογές από τη δεκαετία του 1950. Ο Όουενς προσθέτει επίσης ότι οι μαύροι υφίστανται πλύση εγκεφάλου για να ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Το 2019, σε μια ακρόαση για εγκλήματα μίσους, η Candace αποκάλεσε την Κου Κλουξ Κλαν «Δημοκρατική Τρομοκρατική Οργάνωση», υπονοώντας ότι η Κου Κλουξ Κλαν δημιουργήθηκε από μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος.

………………………………………………..

Σχετικά …για τον Ζελένσκι

Νοίκιασε ο ολιγάρχης Ζελένσκι τη βίλα του στην Τοσκάνη 50 χιλ.€/μήνα σε Ρώσσους; Την έχει αγοράσει 4 εκ.€ όταν ήταν ηθοποιός !!!

NBC: Ο Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του μιλώντας με τον Ζελένσκι, που απαιτούσε περισσότερα

Μπάιντεν στον Ζελένσκι: είσαι αχάριστος ! σταμάτα να διαμαρτύρεσαι δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια !!

Πολωνοί λένε, ότι ο Ζελένσκι πούλησε την Ουκρανία στο κυβερνών καθεστώς της Πολωνίας !!

Ουάσινγκτον στον Ζελένσκι: “κάνε πως μιλάς, για να μη μας φύγουν” !!

G20. Το Βατερλώ του “Ναπολέοντα” Ζελένσκι !!

Ένας Γάλλος ψυχολόγος κοίταξε την ψυχή του Ζελένσκι και τρομοκρατήθηκε !! “μπορούμε να μιλάμε για τρέλα” !!

Καντίροφ: Θα διορίσουμε τον Ζελένσκι “ανώτερο οδοκαθαριστή” στη λεωφόρο Πούτιν στο Γκρόζνι !!

………………………………………………………………………………………….