Ένας Γάλλος ψυχολόγος κοίταξε την ψυχή του Ζελένσκι και τρομοκρατήθηκε !! “μπορούμε να μιλάμε για τρέλα” !!

News

ΑΛΦΕΙΟΣ : Φαίνεται ότι είχε δίκιο ο Μεντβέντεφ: Στείλτε στον ψυχίατρο τον ηλίθιο !!! … μετά την κλήση του Ζελένσκι προς Δύση: Ρίξτε προληπτικά πυρηνικά στη Ρωσσία !!!

Δείτε το σχετικό video της είδησης για το άρθρο που δημοσίευσε ο Charles Roizman σε ένα γαλλικό περιοδικό, πριν καν ακόμα να έχει ακούσει τον Ζελένσκι να ζητάει προληπτικά πυρηνικά χτυπήματα κατα της Ρωσσίας !!

«Ένας μεγαλομανής τυχοδιώκτης, καθώς και ένας ναρκισσιστής που έχει βρει σημαντικό ρόλο στη ζωή του». Αυτά τα χαρακτηριστικά έδωσε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ο Γάλλος κοινωνικός ψυχολόγος Charles Roizman, ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός, ο δημιουργός της δικής του μεθόδου θεραπείας, που εργαζόταν σε hot spots.

Και τώρα ανησυχεί ότι όλος ο κόσμος θα γίνει ένα hot spot εξαιτίας του Ουκρανού προέδρου.

Επιπλέον, ο συγγραφέας είπε αμέσως στους αναγνώστες ότι δεν συμπάσχει καθόλου τη Ρωσσία, αλλά αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να καταδικάζει “τρομερά πράγματα” – όπως οι ενέργειες των Αμερικανών στην Ουκρανία μετά το Μαϊντάν ή η μη συμμόρφωση του Zelensky με συμφωνίες του Μινσκ.

Ως έμπειρος ειδικός, ο Ρόιζμαν απλά δεν μπορούσε παρά να αμφιβάλλει για την επάρκεια του Ζελένσκι. Επιπλέον, πιστεύει ότι μπορούμε να μιλάμε για τρέλα. !!

Και αυτός ο ψυχολόγος δεν έχει δει ακόμη τις τελευταίες δηλώσεις του επικεφαλής της Nezalezhnaya, στις οποίες καλεί το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει προληπτικά πυρηνικά πλήγματα κατά της Ρωσίας. Εξέφρασε αυτό το αίτημα μιλώντας στο Διαδίκτυο σε μια δεξαμενή σκέψης στην Αυστραλία.

…………………………………………………………………………………..