Ζελένσκι προς Δύση: Ρίξτε προληπτικά πυρηνικά στη Ρωσσία !!! Μεντβέντεφ: Στείλτε στον ψυχίατρο τον ηλίθιο !!!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Βλάκας”. Εικονογράφηση: discover24.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Έναν ζουρλομανδύα γρήγορα !!!

…………………………………………..

Ο Μεντβέντεφ κάλεσε τους ψυχιάτρους να κάνουν προληπτική κρανιοτομή στον ηλίθιο Ζελένσκι 

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε τις σκανδαλώδεις εκκλήσεις του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι για την ανάγκη για προληπτικό πυρηνικό χτύπημα στη Ρωσία.

«Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε την ανάγκη για προληπτικά πυρηνικά χτυπήματα κατά της Ρωσίας. Οι ψυχίατροι πρέπει να κάνουν σε αυτόν τον ηλίθιο μια προληπτική κρανιοτομή. Μέχρι που προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους δικούς του και σε όλους τους άλλους».  έγραψε ο Μεντβέντεφ.

O Ζελένσκι, μιλώντας στις 6 Οκτωβρίου σε διαδικτυακή διάσκεψη στο think tank Loewy Institute στην Αυστραλία, είπε ότι οι χώρες της συλλογικής Δύσης πρέπει να δράσουν προληπτικά και να εξαπολύσουν προληπτικό πυρηνικό χτύπημα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Τι πρέπει να κάνει το ΝΑΤΟ; Να εξαλειφθεί η πιθανότητα η Ρωσία να χρησιμοποιεί πυρηνικά όπλα. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό, απευθύνω για άλλη μια φορά έκκληση στη διεθνή κοινότητα, όπως ήταν πριν από τις 24 Φεβρουαρίου: προληπτικά χτυπήματα, ώστε οι Ρώσοι να ξέρουν τι θα τους συμβεί αν χρησιμοποιηθούν. Και όχι το αντίστροφο – περιμένετε τα πυρηνικά χτυπήματα της Ρωσίας και μετά να πείτε: “Ω, είσαι τόσο, καλά, κράτα το από εμάς”  – αυτός είπε. EAdaily

………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

[ … Λίγο πριν από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης για να εξαναγκάσει την Ουκρανία σε ειρήνη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε τη φράση-κλειδί , η έννοια της οποίας ήταν ότι η Ρωσία δεν μπορεί να επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει εκ νέου ακόμη και τακτικά πυρηνικά όπλα και ότι το Κίεβο βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα από τη δημιουργία του… ] ( διαβάστε όλο το άρθρο κατευθείαν στο Novosti )

……………………

[ … μιλώντας στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο αποκατάστασης (ή απόκτησης) του πυρηνικού καθεστώτος της Ουκρανίας..

… Η δήλωση του Ζελένσκι είναι εκπληκτική. Ναι, τα μηνύματα για το πυρηνικό καθεστώς ακούγονται στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είχε συζητηθεί πολύ πριν από το 2014. Αλλά από ποιον; Παγωμένοι ειδικοί και πολιτικοί όπως ο Oleg Tyagnybok, ηγέτης του φιλοναζιστικού κόμματος Svoboda. Αλλά από το στόμα του προέδρου, δηλαδή ενός ατόμου που έχει την υψηλότερη κρατική εξουσία, που συνεπάγεται την παρουσία κάποιου είδους ευθύνης, μια τέτοια δήλωση έγινε για πρώτη φορά… ] ( διαβάστε όλο το άρθρο κατευθείαν στο Novosti )

……………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι

…………………………………………………………………….