BRICS. Η Ινδονησία έτοιμη να ενταχθεί !! Μετατόπιση του παγκόσμιου οικονομικού “σημείου G” !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ινδονησία θέλει να ενταχθεί στους BRICS

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ( BRICS : Βραζιλία , Ρωσία , Ινδία , Κίνα , Νότιος Αφρική ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 41,43% ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ  39.714.304 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 148.939.063 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ …

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ BRICS !! ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ” ΣΤΗ ΛΑΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !! … ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ … Ο Μαδούρο είπε ότι οι χώρες BRICS χτίζουν ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

…………………………..

Η Ινδονησία θέλει να ενταχθεί στους BRICS

Η Ινδονησία πρόκειται να ενταχθεί στη μορφή BRICS. Την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, η Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιγιένκο ανακοίνωσε τα σχέδια μιας ασιατικής χώρας να γίνει μέλος μιας διακρατικής ένωσης στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των κοινοβουλίων της G20.

Τον Ιούνιο, η Ινδονησία συμμετείχε ήδη στη συνάντηση BRICS Plus. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ κρατών στο πλαίσιο της σύζευξης διαφόρων διαδικασιών ολοκλήρωσης στην Ασία.

“Η Ινδονησία θέλει να γίνει μία από τις χώρες μέλη του σχήματος BRICS. Επίσης, οι κρατικές αρχές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την υπογραφή συμφωνίας για ζώνη ελεύθερου εμπορίου με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση”, δήλωσε ο πρόεδρος της άνω βουλής του κοινοβουλίου.

Νωρίτερα , η Αργεντινή και το Ιράν εξέφρασαν επίσης την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ένωση. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, η προπαρασκευαστική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει. smotrim

………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ … BRICS

……………………………………………………………………………………….