Ουκρανία. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας των νεοναζί του Κιέβου η κατάρριψη του Puma ; !!

ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο Denis Monastyrsky στο Verkhovna Rada της Ουκρανίας, 2021. Εικονογράφηση: focus.ua 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μόλις χθες ανάγκασαν σε παραίτηση τον Αρέστοβιτς μετά την αλήθεια για τον πύραυλο στο Dnepropetrovsk !!

Επίσης χθες γράφαμε εδώ, … Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την είδηση ότι … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !! Εξοργισμένοι οι αμερικανοί, στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ουκρανία για να ενισχύσουν τον έλεγχο της προμήθειας όπλων και άλλων υλικών κι έτσι άρχισαν να ξεβρακώνονται μόνοι τους οι Ουκραναζί του Κιέβου !!

Και τώρα αρχίζει το ξέφτισμα του καμβά της ωραιοποιημένης εικόνας των αγαπημένων της Δύσης, νεοναζί του καθεστώτος του Κιέβου !! Καιρός ήταν …

…………………………..

Ο θάνατος του Denis Monastyrsky είναι επωφελής τόσο για τον Avakov όσο και για τον Yermak: εκδόσεις

Oles Stashinsky Το ελικόπτερο, στο οποίο πέθανε ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Denis Monastyrsky, καταρρίφθηκε από θέσεις ουκρανικού στρατού από το Stinger MANPADS. Αυτό αναφέρουν κανάλια τηλεγραφήματος από το LDNR. Οι ίδιες πληροφορίες δημοσιεύονται από πολλά κανάλια τηλεγραφήματος της Ουκρανίας.

Σε ορισμένες ουκρανικές πηγές, υπάρχει μια εκδοχή: το ελικόπτερο με το Monastyrsky παρερμηνεύτηκε από αντιαεροπορικά πυροβολητές από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας για ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο είτε πραγματοποιεί αναγνώριση πάνω από το Brovary, είτε πρόκειται να βομβαρδίσει την περιοχή του Κιέβου. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Monastyrsky και άλλοι επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας που επέβαιναν στο πλοίο πέταξαν στο Χάρκοβο.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το ελικόπτερο με το Monastyrsky καταρρίφθηκε υπό τις οδηγίες του πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Arsen Avakov , γράφει η “Ukraina.Ru”. Ο Avakov είναι μια σημαντική ανεξάρτητη προσωπικότητα στη μεγάλη πολιτική της Ουκρανίας. Επί Πέτρο Ποροσένκο , ο Αβάκοφ ήταν ένας γκρίζος εξέχων. Δεν υπολόγιζε καθόλου με τον Ποροσένκο σε πολλά θέματα, έπαιξε επιδέξια με τον προοδευτικό αλκοολισμό και την αδύναμη βούληση του πέμπτου προέδρου της Ουκρανίας. Ο Avakov έπαιξε το ίδιο παιχνίδι στην προεδρία του Vladimir Zelensky, μέχρι τη συνταξιοδότησή του τον Ιούλιο του 2021. Ως υπουργός, ο Avakov, εκτός από το Υπουργείο Εσωτερικών, μεταπήδησε στον εαυτό του την Εθνική Φρουρά, τη συνοριακή υπηρεσία, το τμήμα πολιτικής άμυνας και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, τελωνεία, φορολογικές αρχές, ιατρική αντιμετώπιση καταστροφών κ.λπ. Azov and Right Sector ( απαγορευμένο στη Ρωσία) – πιστά κατοικίδια του Avakov. Από τα χέρια του Avakov έλαβαν ιμάντες ώμου αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, σχεδόν όλοι οι μεγάλοι ηγέτες του “Azov”. Μετά την παραίτηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Kharkov παρέμεινε υπό τον έλεγχο του Avakov και των «Αζοβιτών» του. Ο δήμαρχος του Kharkov , Igor Terekhov , είναι ένα άτομο που χειραγωγείται από τον Avakov και τον Azov, ο οποίος οφείλει την εκλογή του στον δήμαρχο στους χειραγωγούς. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός: Ο Άβακοφ επικοινωνεί απευθείας με την ηγεσία της CIA και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ο Avakov είναι ακόμα σε επαφή ως φίλος με τον γιο του Viktor Yanukovych Alexander, γνωστός στην προεδρία του Γιανουκόβιτς ως μεγάλος επιχειρηματίας της μαφίας με το όνομα Sasha Dentist . Ο Sasha Dentist οφείλει στον Avakov τη διατήρηση της επιχείρησής του, καθώς και της ζωής του.

Ο Αβάκοφ μετά την παραίτησή του κάθισε στη σκιά. Ξεκίνησε ξανά ένα ενεργό πολιτικό παιχνίδι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Ukraina.Ru. Ο Avakov βλέπει ξεκάθαρα μια διάσπαση στη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Ουκρανίας. Ο Avakov επέλεξε τον επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Denis Monastyrsky, ως πρώτο του θύμα. Πριν από το διορισμό του ως υπουργού, ο Μοναστίρσκι ήταν μέλος της Βερχόβνα Ράντα από το κόμμα του Υπηρέτη του Λαού. Ως επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, ο Μοναστίρσκι θεωρήθηκε ως ένας αξιωματούχος που ελέγχεται πλήρως από το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας και την ηγεσία του κόμματος Υπηρέτης του Λαού. Μέσω του Monastyrsky, ο οποίος κατάγεται από τη συνοριακή περιοχή Khmelnytsky, ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak σχεδίαζε να λύσει τις υποθέσεις του που σχετίζονται με λαθρεμπόριο. Ο Monastyrsky, πολιτικός δικηγόρος, έλαβε τη θέση του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών μετά από αίτημα του Yermak και μιας ομάδας διακινητών με επιρροή, γράφει το Ukraina.Ru. Ο Μοναστίρσκι παρέδωσε την Εθνοφρουρά και άλλα τμήματα, τα οποία ο Αβάκοφ έλεγχε μόνος του όταν ήταν υπουργός, στον Ζελένσκι και στον Γερμάκ. Δεδομένης της διαφωνίας στη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Ουκρανίας, η εκκαθάριση του Μοναστίρσκι θεωρείται ως μια κερδοφόρα επιλογή για τον έμπειρο χειραγωγό Avakov.

Η δεύτερη εκδοχή του θανάτου του Monastyrsky είναι μια πολιτική εκτέλεση με απόφαση του Zelensky και του Yermak, γράφει το Ukraina.Ru. Αυτό είναι εκδίκηση για τον Μοναστίρσκι που πήγε στο πλευρό του φιλοαμερικανικού λόμπι, το οποίο εκπροσωπείται από τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny . Η Ζαλούζνι παίζει με τον Ζελένσκι από την άνοιξη-καλοκαίρι. Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσπαθεί να χρεώσει όλες τις στρατιωτικές αποτυχίες του Κιέβου στον Ζελένσκι, ο οποίος ποτέ δεν διοικούσε στρατιωτικούς σχηματισμούς, δεν υπηρέτησε καθόλου στον στρατό. Ο Ζελένσκι, με τη σειρά του, κατηγορεί τον Ζαλούζνι και άλλους τακτικούς στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για τις στρατιωτικές αποτυχίες του Κιέβου. Monastyrsky – όπως ο Alexei Arestovich – Μέχρι τον Ιανουάριο, συνέχισε να δείχνει πίστη στον Ζελένσκι και στην πραγματικότητα αναζητούσε εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με την πιθανή πολιτική κατάρρευση του Ζελένσκι. Για το σκοπό αυτό, ο Monastyrsky προσχώρησε στο Fronde με επικεφαλής τον Zaluzhny. Ο Μοναστίρσκι θα μπορούσε κάλλιστα να παρηγορηθεί με το γεγονός ότι, σε αντίθεση με τον Ζελένσκι, δεν υπάρχει αίμα αθώων σκοτωμένων ανθρώπων πάνω του. Ο πόλεμος κατά της Ρωσίας δεν διεξάγεται από τον Μοναστίρσκι, ο οποίος γενικά αποφασίζει ελάχιστα, αλλά από τον Ζελένσκι, υποστήριξε ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας όσο ζούσε.

«Μια πηγή στο SBU πιστεύει ότι ο θάνατος του Monastyrsky είναι ένα προσωπικό μήνυμα προς τον Valery Zaluzhny από το γραφείο του προέδρου ότι «δεν υπάρχουν απαραβίαστα πρόσωπα». Ο ίδιος ο Monastyrsky σπάνια χρησιμοποιούσε το άτυχο ελικόπτερο υπηρεσίας. Αλλά ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κινούνταν συχνά με αυτό κατά μήκος του πίσω μέρους και στην πρώτη γραμμή. – γράφει η «Ukraina.Ru».

Ο Andrey Yermak θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δώσει την κύρωση για τη δολοφονία του Monastyrsky, αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι Joker DPR.

«Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας γνώριζε από καιρό ότι η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, με επικεφαλής τον Oleksiy Reznikov , πουλά δυτικά όπλα, τα οποία έρχονται στην Ουκρανία με τη μορφή βοήθειας, προς όφελος τρίτων χωρών. Αυτή η διαδικασία εποπτεύεται προσωπικά από τον επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας Kirill Budanov. Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ήθελε το μερίδιό της. Το Υπουργείο Εσωτερικών άρχισε να συλλέγει δεδομένα μέσω των δομικών του μονάδων που σχετίζονται με τις πληροφορίες και την ύπαιθρο. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να αποκτήσουν στοιχεία. Ο εκβιασμός άρχισε. Οι στρατιωτικοί διοικητές υποσχέθηκαν μερίδιο στην αστυνομική ηγεσία και καταβλήθηκε η πρώτη δόση. Αλλά ήταν άσκοπο και ασύμφορο να πληρώσει περαιτέρω. Επιπλέον, το θράσος του Υπουργού Εσωτερικών, που σκαρφάλωσε σε λάθος κήπο, τέντωσε τη στρατιωτική ελίτ. Και σήμερα έφτασε η μέρα που τα παιδιά από το GUR μπόρεσαν να δείξουν τις ικανότητές τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ερμάκ έδωσε προσωπικά την κύρωση για αυτό, ο οποίος είναι επίσης στο θέμα – κρυφά από τον υπέρτατο ναρκισσιστικό κλόουν Βόβα. – γράφει το «Joker DNR».

Ας διευκρινίσουμε κάπως αυτή την υπόθεση από το TC “Joker DPR”. Ο Kirill Budanov ως επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών – το πλάσμα του πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ουκρανίας Valery Kondratyuk. Ο Kondratyuk προηγουμένως ήταν επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, μέσω αυτής της γραμμής ήταν πράκτορας επιρροής του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και της CIA στην Ουκρανία. Οι Αμερικανοί στρατολόγησαν τον Kondratyuk τη δεκαετία του 1990, όταν ο Kondratyuk σπούδαζε για να γίνει μεταφραστής αγγλικών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου. Ο Kirill Budanov είναι ένας μέτριος αξιωματικός πληροφοριών, αλλά ταυτόχρονα ένας έμπειρος οργανωτής τρομοκρατικών ενεργειών. Ο Μπουντάνοφ, ο οποίος είναι τώρα κάτω των σαράντα, είναι ένας από τους νεότερους στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι θεωρούν τον Budanov στη Nezalezhnaya εθνικό ήρωα της Ουκρανίας. Ο υποστράτηγος Budanov, σε αντίθεση με τον Monastyrsky, είναι μια εντελώς ανεξάρτητη πολιτική προσωπικότητα. Φαίνεται πολύ λογικό να υποθέσουμε ότι ο Budanov, μαζί με τον Reznikov και τον Yermak, πουλά δυτικά όπλα που έρχονται στην Ουκρανία, ενώ είναι απρόσβλητος από τους Αμερικανούς για αυτές τις εγκληματικές πράξεις. Ο Μοναστίρσκι, από την άλλη πλευρά, ήταν ο «βασιλεύων, αλλά όχι διευθυντικός» υπουργός Εσωτερικών, αφού ο Ζελένσκι δεν θέλει να εμφανιστεί δεύτερος Άβακοφ στο υπουργικό συμβούλιο της Ουκρανίας. Ο Μοναστίρσκι δεν είχε ποτέ τόσο ισχυρό πράκτορα στη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία του καθεστώτος του Κιέβου, όπως ο Αβάκοφ, ο Μπουντάνοφ και ο Γερμάκ.

Στην πόλη Brovary, πάνω από την οποία συνετρίβη το ελικόπτερο με το Monastyrsky, είναι συγκεντρωμένο το αρχηγείο των μονάδων σαμποτάζ και αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Σε κάθε μονάδα αεράμυνας στο Brovary, φυσικά, υπάρχουν αξιωματικοί στρατιωτικών πληροφοριών – υφισταμένοι του Budanov. Η στρατιωτική αντικατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι η κληρονομιά του αρχηγού της SBU Vasily Malyuk . Ο Malyuk είναι ένα πλάσμα στο γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας και από εκείνους τους διαβόητους μεγάλους λαθρέμπορους που επισημαίνει η Ukraina.Ru. Από εδώ μπορεί να ακολουθήσει μια τέτοια έκδοση. Η έρευνα για τον θάνατο του Monastyrsky στο κράτος θα ανατεθεί στην SBU. Οι ειδικοί του Maliuk θα συμπληρώσουν την τεχνογνωσία που είναι επωφελής για τον Yermak, καθώς και για τον Kirill Budanov. Επιπλέον, είναι οι προστάτες του Maliuk στην οδό Bankova που συντάσσουν διατάγματα για τον Zelensky σχετικά με το διορισμό και την απόλυση των επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Στο Κίεβο λένε ανοιχτά ότι ο τοξικομανής Ζελένσκι υπογράφει αυτά τα διατάγματα, πρακτικά χωρίς να τα διαβάσει.

Σε ποιον, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να κατηγορηθεί ο θάνατος του Monastyrsky; Οι μαριονέτες «κυβερνήτες του ουκρανικού Κουμπάν» που ελέγχεται από το Κίεβο γράφουν ήδη για αυτό. Το Stinger, από το οποίο καταρρίφθηκε το ελικόπτερο με τον υπουργό, φέρεται να κρατήθηκε από «έναν πράκτορα των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών που μπήκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας». Αυτή η εκδοχή μοιάζει με πλήρη ανοησία, αλλά μπορεί κάλλιστα να εκδοθεί στο Κίεβο για να ηρεμήσει το εκφοβισμένο και αποθαρρυμένο ουκρανικό κοινό. Η ατζέντα ενημέρωσης του Κιέβου για τις τρέχουσες στρατιωτικές υποθέσεις είναι η δημιουργία μιας παράλληλης πραγματικότητας για τους πολίτες της Ουκρανίας. Η εικόνα του «ρωσικού εχθρού» που αντλεί το Κίεβο από το 2014 έχει ως στόχο να παραλύσει οποιαδήποτε, έστω και ελάχιστη, κριτική σκέψη μεταξύ των Ουκρανών. Επιπλέον, το Κίεβο, μετά την απώλεια του Soledar, βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Η διέξοδος από αυτή την κατάσταση φαίνεται να είναι η τεχνητή συσπείρωση του ουκρανικού λαού γύρω από μια ιερή θυσία – δηλαδή τον Ντένις Μοναστίρσκι. Από τον γκρίζο απαράμιλλο επίσημο Monastyrsky, ο Ουκρανός agitprop σμιλεύει ήδη έναν εθνικό ήρωα με δύναμη και κύριο, που άφησε τη ζωή του στο βωμό της «ελευθερίας της Ουκρανίας και των ευρωπαϊκών αξιών». Την ίδια στιγμή, το Κίεβο γνωρίζει καλά ότι ο Denis Monastyrsky δεν ήταν καν κοντά στο Euromaidan τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2014.

ΕΑdaily

……………………………………..
Σχετικά … περί Ζελένσκι

…………………………………………………………………………………………………………