«Πού είναι τα λεφτά, Τζο;» Ο γιος του Τραμπ γελοιοποίησε τις συνομιλίες του Μπάιντεν με τον Ζελένσκι !

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανέκδοτο για τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουμε την Ουκρανία στις ΗΠΑ

Ο Zelensky ρωτά τον Biden στο τηλέφωνο: “Πού είναι τα λεφτά μου, Τζο;” και ο Biden απαντά: «Ηρέμησε, οι 87.000 εφοριακοί μου τα μαζεύουν αυτή τη στιγμή» 😆

Donald Trump Jr. - RIA Novosti, 1920, 21/11/2022

Το πρακτορείο RIA Novosti δημοσίευσε τήν σάτιρα, με την οποία ο μεγαλύτερος γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τζον Τραμπ Τζούνιορ, ειρωνεύτηκε στο Instagram τη συγκέντρωση κεφαλαίων για ένα νέο πακέτο βοήθειας για το Κίεβο.

«Αλλά δεν θα εκπλαγώ, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, που έτσι συνέβη πραγματικά», έγραψε ο Ντόναλντ Τζον Τραμπ Τζούνιορ, ενώ προηγουμένως, πρότεινε να σταματήσει η αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία μετά το περιστατικό στην Πολωνία.

«Εφόσον ήταν ο πύραυλος της Ουκρανίας που έπληξε τη σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ την Πολωνία, μπορούμε τουλάχιστον τώρα να σταματήσουμε να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για τον οπλισμό τους;»

… Προ καιρού, σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Zelensky, ο Biden έχασε την ψυχραιμία του … «και ο κ. Ζελένσκι θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ευγνώμων» , είπε, «είσαι αχάριστος ! σταμάτα να διαμαρτύρεσαι δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια» !!

Πρόσφατα, η αμερικανίδα δημοσιογράφος Candice Owens, μιλώντας στο FoxNews, είπε:

«Μόλις πρόσφατα δώσαμε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι 50 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τώρα ζητάει περισσότερα»,

Σύμφωνα με αυτήν, αυτό είναι το ποσό που οι Ουκρανοί ολιγάρχες έχουν αγοράσει ακίνητα στην Ελβετία τους τελευταίους τρεις μήνες. !!

Και με την Ουάσινγκτον να εκλιπαρεί τον Ζελένσκι, λέγοντάς του: “κάνε πως μιλάς, για να μη μας φύγουν” , οι Ρεπουμπλικάνοι ζήτησαν έκθεση για τους οικονομικούς δεσμούς των Δημοκρατικών και της Ουκρανίας.

Η στρατιωτική βοήθεια

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων στρατιωτικής, οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας που διατηρεί το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δώσει στην Ουκρανία περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Η βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια στην Ουκρανία περιλαμβάνει: περισσότερα

Και να που πάνε τα όπλα που του χορηγούν !!! ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

……………………………………………………………………………………………..