Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά. Συνελήφθη η Εύα Καϊλή, αντιπρόεδρος του ΕυρωΚοινοβουλίου !!

Business News Politics Sports TOP STORIES ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

[ Ο μόνος τρόπος να συλληφθεί ένας βουλευτής που προστατεύεται από την ασυλία του είναι να τον πιάσουν στα πράσα. ]

ΑΛΦΕΙΟΣ : [ Την 1η Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στο Twitter ότι η κ. Καϊλή συναντήθηκε με τον κ. Al Marri, Υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Αυτός ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρετίζει τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις του σε θέματα εργασίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχομαι καλό τουρνουά». https://twitter.com/CristianTudorEU/status/1587556753142579201 ] γράφει το Le Soir !!

Εμείς, εδώ στον Αλφειό, βγήκαμε στις 25 Οκτωβρίου 2022, με έναν πολύ σκληρό τίτλο: “Που είναι οι κυρώσεις για το Κατάρ; Το Μουντιάλ δεν θα έπρεπε να διοργανώνεται εκεί διπρόσωποι, υποκριτές και άτιμοι, σάπια φάρα…, για τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες στα εργοτάξια για την κατασκευή των σταδίων… αλλά, παρ’ όλα αυτά,  το Κατάρ έχει στήριξη, από την FIFA, Ε.Ε. , και από τις ΗΠΑ, με τον Μπάιντεν να έχει κατονομάσει την χώρα ως «σημαντικό εκτός του ΝΑΤΟ σύμμαχο», τόσο λόγω της στήριξης που έλαβε για την έξοδο της ντροπής των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, όσο και για τις τρέχουσες συμφωνίες  για την αγορά φυσικού αερίου.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις (σ.σ. σταγόνα στον ωκεανό του παγκόσμιου βόθρου) , ελπίζουμε(;) πως ίσως σπάσει το καπάκι του βόθρου και καθαρίσει επιτέλους ο πλανήτης …

………………..

Υποψίες για διαφθορά από το Κατάρ: Συνελήφθη η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή

Έφοδος έγινε στο σπίτι της Ελληνίδας σοσιαλδημοκρατικής Εύας Καϊλή, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο σύντροφός της είχε συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής. Και οι δύο βρίσκονται υπό έρευνα για διαφθορά.

Οι αρχές επιβολής του νόμου συνέλαβαν την Ελληνίδα πολιτικό Εύα Καϊλή, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή διαφθορά, ανέφερε το βελγικό έντυπο Le Soir

Το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από δεκαπέντε έρευνες από πράκτορες του Κεντρικού Γραφείου Καταστολής της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα, θεωρούμενα ύποπτα, συνελήφθησαν προκειμένου να ακουστούν από τους ανακριτές με επικεφαλής τον ο ανακριτής Michel Claise.

Μεταξύ αυτών, ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri καθώς και ο FG, πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν συνεργάτης που συνδέεται με την ομάδα S&D και σύντροφος της κας. Εύα Καϊλή. Ο τελευταίος, 44 ετών, πρώην παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης και ευρωβουλευτής από το 2014, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των ερευνητών, έμαθαν οι Le Soir και Knack . Το σπίτι της ερευνήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε σε ακρόαση. Πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από την ομοσπονδιακή εισαγγελία. Η Εύα Καϊλή είναι μία από τους 14 αντιπροέδρους του ευρωπαϊκού ημικυκλίου.

Ο μόνος τρόπος να συλληφθεί ένας βουλευτής που προστατεύεται από την ασυλία του είναι να τον πιάσουν στα πράσα…

Στο ίδιο θέμα

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Η ήπια δύναμη του Κατάρ έχει στραφεί εναντίον του

Την 1η Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στο Twitter ότι η κ. Καϊλή συναντήθηκε με τον κ. Al Marri, Υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Αυτός ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρετίζει τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις του σε θέματα εργασίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχομαι καλό τουρνουά». https://twitter.com/CristianTudorEU/status/1587556753142579201

………………………………………………………………………………………………