ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !! ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ “ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ” ΤΟΥ Π.Σ. !!! ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ:ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ … ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ …

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ;;; ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Στων καμμένων την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Ελλάς μονάχη
μετρά τα λαμόγια που κάψαν τη γη
και στο χέρι της κρατεί το σκοινί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
πού ‘χαν μείνει στην έρημη γη.

*παραφθορά του ποιήματος “Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη”

……………………………………

Καταγγελίες Πατούλη για τον Αττικάρχη της Πυροσβεστικής, που δεν ενημέρωνε την Περιφέρεια για τις πυρκαγιές. Του Κρικόρ Τσακιτζιάν (Video)

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τις οποίες εκθέτει τον Αττικάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος – Υποστράτηγο κ. Γιάννη Πετρούτσο. 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Πατούλης, ο Αττικάρχης δεν τον ενημέρωσε ποτέ, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, ως όφειλε. Τον καλούσε στο τηλέφωνο ο κ. Πατούλης και δεν απαντούσε, ενώ θα έπρεπε να ενημερώνει για κάθε συμβάν τον Περιφερειάρχη αμέσως, ο συγκεκριμένος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Μαθαίναμε από το site για τις φωτιές”, ανέφερε ο κ. Πατούλης. 

Επίσης κατήγγειλε και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος όπως είπε ο Περιφερειάρχης, βγήκε στα ΜΜΕ και δήλωσε ότι, υπεύθυνη υπηρεσία για τη διάνοιξη των αντιπυρικών ζωνών είναι η Περιφέρεια, ενώ όλοι γνωρίζουν πως η Περιφέρεια δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα και η διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών, είναι αποκλειστική ευθύνη της Δασικής Υπηρεσίας και του Δασάρχη. 

Μάλιστα στην τοποθέτησή του ο κ. Πατούλης έκανε αναφορά στο ακαταδίωκτο που έχουν εδώ και χρόνια οι Δασάρχες σε ολόκληρη τη χώρα και τους χαρακτήρισε, “κράτος εν κράτει”. 

Ο Περιφερειάρχης, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στη συνδρομή των ανθρώπων της Περιφέρειας από την πρώτη στιγμή και στο γεγονός ότι αμέσως ανακλήθηκαν όλες οι άδειες και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν όλοι στις θέσεις τους και συνέδραμαν, ο καθένας από το δικό του πόστο στην προσπάθεια όχι μόνο της κατάσβεσης, αλλά πολλαπλώς, όπως κατά την εντολή εκκένωσης των οικισμών, συνέδραμαν στην απομάκρυνση του κόσμου με οχήματα της Περιφέρειας. Επίσης αναφέρθηκε στη διάθεση από την Περιφέρεια, υδροφόρων οχημάτων και μηχανημάτων διάνοιξης αντιπυρικών ζωνών. Επίσης είπε για τα χιλιάδες συσσίτια που μοίραζαν καθημερινά οι άνθρωποι της Περιφέρειας, μαζί με τους εθελοντές, αφού ο Περιφερειάρχης ήταν και ο μόνος που συνεργάστηκε μαζί τους και απέδειξε στην πράξη ότι τους θεωρεί σημαντικό σύμμαχο στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Τέλος έκανε αναφορά στο συγκεντρωτισμό του ενός ανδρός. Συγκεκριμένα εξέφρασε την απορία του, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει συντονισμό σε 70 πυρκαγιές ταυτόχρονα; Είναι αδύνατον κάτι τέτοιο, όπως είπε. Κι όμως αυτό συνέβη και φυσικά δεν μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια το ίδιο μοντέλο, γιατί θα ζήσουμε ξανά στο μέλλον τις ίδιες καταστροφές, με τα ίδια οδυνηρά αποτελέσματα.  

……………………………………….

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 !!!

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Γ@ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” !!

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια πίσω από την κατάσβεση της φωτιάς…

Βροχή στην Εύβοια !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ … ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΟΥΛΕΣ …

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ;; ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ 224.000.000€ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ” ΜΕ “ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ” – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΑΣΗ !!!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ !! ΑΠΟ ΤΟΥΣ 332 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ… Στις άρτι καμμένες εκτάσεις δεν μπαίνουν δια ροπάλου οι εξής δύο: 1) Αναδασωτές και 2) Κατσίκια

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ “ΤΥΡΙ” ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ”

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΠΑΡΑΠΑΝΩ” ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-Κ.Λ.Π… ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.