Συνελήφθησαν σαμποτέρ στη Ρωσσία που προσπάθησαν να ανατινάξουν τον Turkish Stream

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Σταθμός συμπίεσης Kazachya - RIA Novosti, 1920, 13/10/2022
© RIA Novosti / Vitaly Timkiv Σταθμός συμπίεσης “Kazachya”. Φωτογραφία αρχείου
Σαμποτέρ που προσπάθησαν να ανατινάξουν τον Turkish Stream συνελήφθησαν στη Ρωσία

Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε τη σύλληψη και τη σύλληψη σαμποτέρ σε μια προσπάθεια να υπονομεύσει τον Turkish Stream

Η Ρωσία έχει συλλάβει σαμποτέρ που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream, δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
.

«Συνελήφθησαν σαμποτέρ, συνελήφθησαν αρκετοί άνθρωποι – ήθελαν να ανατινάξουν στο έδαφός μας, στην ξηρά», διευκρίνισε.

.
Τη Δευτέρα, σε επιχειρησιακή συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας , ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι το Κίεβο προσπαθούσε να ανατινάξει ένα από τα τμήματα του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου Turkish Stream. Σήμερα μίλησε επίσης για αυτό σε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .
.
Η FSB ανέφερε για την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στις 22 Σεπτεμβρίου . Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν άνδρα που γεννήθηκε το 1978, ο οποίος είχε στρατολογηθεί από την SBU στην Ουκρανία . Του κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί. Στα gadget του υπόπτου, βρήκαν αλληλογραφία με τον Ουκρανό επιμελητή, οδηγίες για τη συναρμολόγηση της βόμβας και τις συντεταγμένες του χώρου έκρηξης.
Ο Turkish Stream είναι ένας αγωγός εξαγωγής που αποτελείται από δύο γραμμές. Ένα από αυτά έχει σχεδιαστεί για την παροχή φυσικού αερίου από τη Ρωσία μέσω της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία και το δεύτερο – στις χώρες της Νότιας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η χωρητικότητα σχεδιασμού του φτάνει τα 31,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ετησίως. Η λειτουργία του αγωγού ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020.
……………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Τι είπε ο Πούτιν (βίντεο)

Ο Πούτιν κατηγόρησε τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών για τρομοκρατικές επιθέσεις στον Turkish Stream και στον πυρηνικό σταθμό του Kursk 

Τρομοκρατικές επιθέσεις σχεδίαζαν οι ΟυκραΝΑΖΙ στη Μόσχα και στο Bryansk !! Οι τρομοκράτες πέρασαν μέσω της Εσθονίας !! (vid)

FSB: Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας οργανώθηκε από τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας Budanov

Αποκάλυψη της Gazprom !! Νάρκη του ΝΑΤΟ κοντά στον Nord stream 1 είχε βρεθεί το 2015 !!

Ο Πούτιν πρότεινε τη δημιουργία του μεγαλύτερου κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία !!

Πούτιν: Η Ρωσσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει αέριο. Η μπάλα είναι στην πλευρά της Ε.Ε. Αν θέλουν, ας ανοίξουν τη βρύση !!

……………………………………………

https://eegas.com/fsu.htm

………..

https://eegas.com/turkish_stream_2015-01.htm

…………………………………………………………………………