Τρομοκρατικές επιθέσεις σχεδίαζαν οι ΟυκραΝΑΖΙ στη Μόσχα και στο Bryansk !! Οι τρομοκράτες πέρασαν μέσω της Εσθονίας !! (vid)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Πρόληψη της προετοιμασίας τρομοκρατικής ενέργειας από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στην περιοχή της Μόσχας
© FSB RF Πρόληψη της προετοιμασίας τρομοκρατικής ενέργειας από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στην περιοχή της Μόσχας

Η FSB σταμάτησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν προετοιμάσει ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες στην περιοχή της Μόσχας και στο Bryansk !!

Η FSB σταμάτησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν προετοιμάσει ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες στην περιοχή της Μόσχας.

Η FSB ανέφερε ότι σταμάτησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην περιοχή της Μόσχας, τις οποίες είχαν προετοιμάσει οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες, μεταδίδει το RIA Novosti.
.
Συνελήφθη ένας πολίτης της Ουκρανίας , γεννημένος το 1972, ο οποίος, με οδηγίες της SBU , σε κρύπτη εξοπλισμένη σε αυτοκίνητο, μετέφερε από το Κίεβο φορητά αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Igla. Ο Ουκρανός πέρασε στη Ρωσία μέσω του εδάφους της Εσθονίας .
Ο άνδρας νοίκιασε επίσης ένα μέρος για να αποθηκεύσει τα όπλα.
.
Κατασχέθηκαν δύο βελόνες και συσκευές που επιβεβαιώνουν τις επαφές με αξιωματικούς της SBU.
Ο ύποπτος έχει μετανιώσει και συνεργάζεται με την έρευνα.
Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με το άρθρο για παράνομη απόκτηση και αποθήκευση όπλων από οργανωμένη ομάδα. Ελέγχεται η εμπλοκή του Ουκρανού και σε άλλα εγκλήματα.
……………………..

Η FSB συνέλαβε έναν πολίτη της Ουκρανίας κατά την προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε τερματικό αποθήκης στο Bryansk

Ένας υπάλληλος του FSB της Ρωσίας βγάζει έναν εκρηκτικό μηχανισμό από το σακίδιο ενός κρατούμενου πολίτη της Ουκρανίας που σχεδίαζε να διαπράξει δολιοφθορά και τρομοκρατική ενέργεια σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς μεταφορών και επιμελητείας στο Bryansk - RIA Novosti, 1920, 12.10.2022
© RIA Novosti / υπηρεσία τύπου της FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ένας υπάλληλος του FSB της Ρωσίας βγάζει έναν εκρηκτικό μηχανισμό από το σακίδιο ενός κρατούμενου πολίτη της Ουκρανίας που σχεδίαζε να διαπράξει δολιοφθορά και τρομοκρατική ενέργεια σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς μεταφορών και επιμελητείας στο Μπριάνσκ
ΜΟΣΧΑ, 12 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Οι δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν μια ισχυρή έκρηξη σε τερματικό σταθμό αποθήκης στο Μπριάνσκ και ένας Ουκρανός πολίτης γεννημένος το 1967 συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση, ανέφερε η FSB.
.
Ο ύποπτος, κατόπιν οδηγιών της SBU , έφτασε από το Κίεβο με διέλευση μέσω της Εσθονίας στη ρωσική συνοριακή περιοχή. Επί τόπου, οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες του ετοίμασαν μια κρυφή μνήμη με τα εξαρτήματα ενός εκρηκτικού μηχανισμού.
Σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα, ένας άνδρας συναρμολόγησε μια βόμβα υπό τον έλεγχο ενός Ουκρανού μηχανικού εκρηκτικών. Διεξήγαγε επίσης αναγνωρίσεις σε μια από τις αποθήκες εταιρείας μεταφορών και logistics.
.
«Ένας εκρηκτικός μηχανισμός που κατασκευάστηκε από αυτόν με βάση την κεφαλή ενός αντιαρματικού κατευθυνόμενου πυραύλου βάρους περίπου τριών κιλών σε ισοδύναμο TNT, καθώς και μέσα επικοινωνίας για τη διατήρηση της επαφής με αξιωματικούς της SBU, κατασχέθηκε», ανέφερε η FSB.
.
Ο ύποπτος έχει μετανιώσει και συνεργάζεται με την έρευνα.
.
Έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία με τα άρθρα «Προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας» και «Παράνομη απόκτηση, μεταφορά, πώληση, αποθήκευση, μεταφορά ή μεταφορά εκρηκτικών ή εκρηκτικών μηχανισμών ως μέρος οργανωμένης ομάδας».

……………………………………………………………………………