Δούκας: «…έτσι πήρε η ΝΔ τις εκλογές…», Ηλεία, πυρκαγιές 2007, 49 νεκροί… ΚΑΙ «όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά», (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«…όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους…» είπε ο κ. Δούκας.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ … «όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ … ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ “ΤΥΡΙ” ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ”

Ταμείο Μολυβιάτη: Η ανάκριση που διεξάγεται, έχει οδηγήσει σε προφυλάκιση 7 κατηγορούμενους, ενώ προ ημερών συνελήφθη ένας ακόμα !

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ 2007… 74 ΝΕΚΡΟΙ… ΗΛΕΙΑ – ΕΥΒΟΙΑ 2021… ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ…

…………..

Δείτε το αφιέρωμα του τοπικού καναλιού της ΟΡΤ για την επέτειο τω 15 χρόνων από τις φονικές πυρκαγιές του 2007, που σκόρπισαν τη θλίψη και την οδύνη στην Ηλεία.

…………………………………….

Σπάρτη στις 2 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων:

«…όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούστηκε κάποιος από την αίθουσα να λέει.

Υπενθυμίζεται ότι τότε η Ελλάδα είχε θρηνήσει 49 θανάτους από τις φωτιές στην Ηλεία.

Κάποιοι εκ παρευρισκόμενων ακούγονται να σχολιάζουν «όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά» και «έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά», ενώ ο δήμαρχος Σπάρτης, τότε υφυπουργός Οικονομίας, συμπληρώνει: «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% και θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι».

Ένα στέλεχος παρενέβη για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε παρενέβη ο Σπήλιος Λιβανός και είπε:

«αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία» και όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια. «Τι να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία», ακούγεται να λέει ο κ. Λιβανός.

Όπως αναφέρει το ilialive, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το επίμαχο βίντεο, γελούσαν με τις πρακτικές που ακολούθησε η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όταν ο νομός Ηλείας είχε θρηνήσει 49 νεκρούς και είχε καταστραφεί.

ilialive Αποκαλύψεις Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία – Το συγκεκριμένο video αποτελεί απόσπασμα από τη ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook της ιστοσελίδας lakones.gr, σύσκεψης στη Σπάρτη στις 2 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου και άλλων παραγόντων.

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ … https://www.youtube.com/watch?v=V0rjcAbpq0Y

ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ … https://www.youtube.com/watch?v=s-t-iOJ7Eqg

………………………….

Ο Μητσοτάκης απέπεμψε τον Λιβανό που άκουγε για τη «δωροδοκία» πολιτών στην καμένη Ηλεία το 2007, για να βάλει στη θέση του τον Γεωργαντά που το 2012 «υπενθύμιζε» στα ρουσφέτια της ΝΔ ότι είναι υποχρεωμένα να τους ψηφίσουν!

Ο “αξιακός κώδικας” ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΤΕΞΕ 1 ΜΗΝΑ !!! ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΝΑΤΟ !!!

……………………………………………………………………………..