ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ “ΤΥΡΙ” ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ”

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΖΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ “ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΜΕ ΤΟΥΣ 84 ΝΕΚΡΟΥΣ , ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “στρατηγό άνεμο” , ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΜΗΣΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180.000.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΤΥΡΙ – ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ” !!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ;;;  Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ;;;

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 !!!

τ.ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ. Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές – Ο Τόσκας τα ήξερε όλα !!!

ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: “εμείς στον Σχίνο δεν γνωρίζουμε κανέναν 90χρονο” “Αλλά, αφού τον ξέρει ο Χαρδαλιάς και δεν τον έχουμε δει ποτέ εμείς, φτάνει και περισσεύει…”

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. !!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ !!!

…………………………

ΑΡΘΡΟ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ: “ΜΑΓΝΗΤΗΣ” ΤΟ ΤΑΤΟΪ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ !!! ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΧΡΟΩΛ5-ΜΙ4

…………………..

………………………………………..

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ , ΛΕΝΕ , ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ … “εμείς στείλαμε πυροσβέστες για βοήθεια στην Ελλάδα αλλά δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδιαΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η “ΔΙΑΨΕΥΣΗ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ !!!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10219947267491649&set=a.4271367902029

…………

Επικεφαλής Ρουμάνων πυροσβεστών: “Η φωτιά μπορούσε να σβήσει σε μια μέρα…Σαν κάποιος να μην το ήθελε”

Ο επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών που ήρθαν στην Ελλάδα και σβήνουν φωτιές, μιλώντας σε κρατικό κανάλι της χώρας του υποστήριξε ότι απ΄ αυτά που είδαν έχουν καταλήξει σε δύο παρατηρήσεις:

• “Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα”.
• “Επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει η φωτιά”. Προφανώς αναφέρεται σε λάθος τακτικές καθώς επισημαίνει ότι “είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι φωτιές στην Ελλάδα”.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες θα καταθέσουν σχετικό φάκελο με όλα όσα διαπίστωσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA.
Όσο για την πρόληψη; Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα.

Διαψεύδουν οι Ρουμάνοι δηλώσεις του επικεφαλής των πυροσβεστών τους στην Ελλάδα

Οι Ρουμάνοι διαψεύδουν ότι ο επικεφαλής της δύναμης τους στην Ελλάδα υποστήριξε ότι “η φωτιά θα μπορούσε να έχει σβήσει από την πρώτη ημέρα” και ότι διαφώνησε με τις τακτικές που ακολουθούνται.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους “εμείς στείλαμε πυροσβέστες για βοήθεια στην Ελλάδα αλλά δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια”, είπαν διαψεύδοντας τη συνέντευξη.

………………………………………..

“ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΕΔΩ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;” …

………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..