Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ !!! ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ … ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ … ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ … ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ … ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ “ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ” ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ …

ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ !!!

………..

………………………

Κινέζος Συνταγματάρχης Zhou Bo σε άρθρο του στο περιοδικό Economist: όταν η Φινλανδία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, τα στρατεύματα της συμμαχίας θα εμφανιστούν κοντά στην Αγία Πετρούπολη

ΜΟΣΧΑ, 12 Μαΐου – RIA Novosti. Όταν η Φινλανδία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, τα στρατεύματα της συμμαχίας μπορεί να εμφανιστούν σε άμεση γειτνίαση με την Αγία Πετρούπολη, έγραψε ο ανώτερος συνταγματάρχης Zhou Bo, πρώην επικεφαλής του Κέντρου Διεθνούς Συνεργασίας Ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, σε άρθρο του στο περιοδικό Economist.
Ο συγγραφέας της δημοσίευσης υπενθύμισε ότι το Κρεμλίνο είχε προειδοποιήσει για τις συνέπειες της ένταξης νέων μελών στη συμμαχία. Έτσι, σύμφωνα με τη ρωσική πλευρά, αυτό το βήμα θα θέσει τέλος στο μη πυρηνικό καθεστώς της Βαλτικής Θάλασσας .

“Εάν η Φινλανδία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, κάτι που είναι πολύ πιθανό, τα στρατεύματα της συμμαχίας θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Αγία Πετρούπολη”, επεσήμανε ο Zhou Bo.

Ο κινέζος στρατιωτικός παρατηρητής προέτρεψε τη Βορειοατλαντική Συμμαχία να λάβει σοβαρά υπόψη τη θέση της Ρωσίας σε αυτό το θέμα .
“Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι όσο πιο δημοφιλές γίνεται το ΝΑΤΟ , τόσο λιγότερο ασφαλής γίνεται η Ευρώπη . <…> Εάν ο κύριος φόβος του ΝΑΤΟ είναι η εκτόξευση ρωσικών τακτικών πυρηνικών όπλων, τότε γιατί να πειράζει ακούραστα τον Βλαντιμίρ Πούτιν ; Η ασφάλεια στην Ευρώπη, η οποία είναι πλέον θέμα το παρελθόν, μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μέσω της συνεργασίας με τη Ρωσία», σημείωσε ο συγγραφέας της δημοσίευσης.
Η Σουηδία και η Φινλανδία άρχισαν να συζητούν για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τη μακροπρόθεσμη ουδετερότητά τους και να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ στο πλαίσιο μιας ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Ο Jens Stoltenberg , Γενικός Γραμματέας του οργανισμού, υποστήριξε αυτή την ιδέα και υποσχέθηκε να παράσχει και στις δύο χώρες μια γρήγορη είσοδο.
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στη συμμαχία υπαρξιακή απειλή για τη χώρα. Και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε την ανάγκη να είμαστε έτοιμοι για τις επιθετικές ενέργειες του μπλοκ στο πλαίσιο των προσπαθειών επέκτασης της παρουσίας του κοντά στα ρωσικά σύνορα.
…………………………….
ΜΟΣΧΑ, 9 Μαΐου – RIA Novosti. Η Μόσχα δεν θα μείνει αδιάφορη εάν η Φινλανδία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.
“Είναι σαφές ότι από την άποψη της ασφάλειας, δεν θα παραμείνουμε αδιάφοροι. Ο στρατός μας θα εξετάσει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα απαιτηθούν για να διασφαλίσει τα νόμιμα συμφέροντα της άμυνας”, είπε ο Γκρούσκο.
.
«Αυτό δεν θα ενισχύσει την ασφάλεια ούτε της ίδιας της Φινλανδίας ούτε του ίδιου του ΝΑΤΟ » , είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

……………………………………………………………………………..

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 15 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (βίντεο)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

……………………………………………………………………….