Οι πληροφορίες ανέφεραν: οι απώλειες των Ε/Δ της Ουκρανίας είναι 330 χιλιάδες νεκροί και αγνοούμενοι

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση: REUTERS/Alex Babenko

Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέρχονται σήμερα σε περισσότερους από 330 χιλιάδες ανθρώπους – νεκρούς και αγνοούμενους. Αυτό δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Σκοτ ​​Ρίτερ, σε συνέντευξή του στο κανάλι US Tour of Duty στο YouTube.

«Η Ουκρανία προσπαθεί να υποτιμήσει τις απώλειές της, αλλά το γεγονός είναι ότι είναι πολύ περισσότερες από τα επίσημα στοιχεία. Είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσεις ακριβώς… (Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery . –  Ed .) Ο Zaluzhny, σε συνομιλία με τον Mark Milli , Πρόεδρο του Μικτού Επιτελείου του Πενταγώνου , είπε ότι 250 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν. Περίπου 83.000 αγνοούνται, εκ των οποίων περίπου 60.000 είναι πιθανότατα νεκροί. Αυτό δίνει έναν κατά προσέγγιση αριθμό 315 χιλιάδων νεκρών. Ο Ritter υπολόγισε.

Σύμφωνα με το RIA Novosti στις 8 Απριλίου , ο παραπάνω αριθμός αντιστοιχεί στα δεδομένα που, σύμφωνα με τον Ritter, λαμβάνει μέσω των καναλιών του.

Όπως ανέφερε προηγουμένως η EADaily , η κινητοποίηση στην Ουκρανία παίρνει παράλογες μορφές. Στην περιοχή Lviv, το στρατιωτικό γραφείο εγγραφής και στράτευσης της πόλης Drohobych προσπάθησε να επιστήσει στο στρατό έναν ντόπιο Ruslan Kubay  , ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που δεν έχει χέρια .

σ.σ. Παρεμπιπτόντως, άλλες πληροφορίες αναφέρονταν στο γεγονός ότι, διοικητές τμημάτων των ουκρανικών Ε/Δ δεν δηλώνουν τους νεκρούς, τους οποίους εγκαταλείπουν στο πεδίο μάχης, δηλώνοντας τους ως αγνοούμενους, παρακρατώντας τη μισθοδοσία τους !!

…………………………………………………………………………………………………….