Τετάρτη, 07 Ιουνίου, 2023

Breaking news. ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Breaking Global News – Monday, November 1, 2021–Arrest Order and Warrant issued against Pope Francis by International Court – $10,000 Reward and Amnesty offered to detain Jorge Bergoglio for Crimes against Humanity

10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

…………………………..

Ο Πάπας δεν καταθέτει τα έγγραφα για την χριστιανική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στον Καναδά. (βίντεο)

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 215 ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ)

ΓΑΛΛΙΑ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. 216.000 παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από καθολικούς ιερείς

…………………………..

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Του Kevin Annett

Εκδόθηκε διάταγμα σύλληψης κατά του Πάπα Φραγκίσκου. Ανταμοιβή και Αμνηστία προσφέρθηκαν καθώς η δίκη θα ξεκινήσει

Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Βανκούβερ:

Το δικαστήριο που επέβαλε την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου το 2013 εξέδωσε διάταγμα σύλληψης και ένταλμα σύλληψης κατά του Πάπα Φραγκίσκου (Χόρχε Μπεργκόλιο) για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, μαζί με αμοιβή 10.000 δολαρίων για τη σύλληψή του.

Το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου (ICLCJ) εξέδωσε σήμερα το διάταγμα και την ανταμοιβή, μαζί με μια προσφορά αμνηστίας από τη δίωξη σε οποιονδήποτε καθολικό αξιωματούχο ή κληρικό που βοηθά στη κράτηση του Μπεργκόλιο.

Ακολουθεί αντίγραφο της εντολής και του εντάλματος.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δικαστηρίου που συνόδευε την Διάταγή του,

«Ο εισαγγελέας μας έχει στην κατοχή του τεκμηριωμένα στοιχεία και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που πιστοποιούν την προσωπική συνέργεια του Jorge Bergoglio σε βιασμό παιδιών, βασανιστήρια και εμπορία, τελετουργικές δολοφονίες, ιατρική γενοκτονία, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και γενική ευθύνη για μαζικές δολοφονίες και άλλα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από η Εκκλησία της Ρώμης … Ο Μπεργκόλιο υπόκειται σε δίωξη ως κατηγορούμενο άτομο σύμφωνα με το κοινό και το διεθνές δίκαιο, και θα διωχθεί από το Δικαστήριό μας. Προσφέρουμε ανταμοιβή και ασυλία από δίωξη σε οποιονδήποτε και ιδιαίτερα σε οποιονδήποτε από τους εκκλησιαστικούς συνεργάτες του Μπεργκόλιο που μας βοηθούν να συλλάβουμε και να τον διώξουμε».

Για πληροφορίες και συνεχή ειδήσεις αυτή την περίπτωση δείτε  www.murderbydecree.com  κάτω ITCCS ενημερώσεις.

Εκδόθηκε τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, από το Γραφείο Πληροφοριών του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινοτικού Δικαίου (Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Βανκούβερ)

Το ICLCJ είναι ένα νόμιμο δικαστήριο που ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2012, από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Εκκλησίας και Πολιτείας (ITCCS)

www.murderbydecree.com

http://murderbydecree.com/2021/11/01/breaking-global-news-monday-november-1-2021-arrest-order-and-warrant-issued-against-pope-francis-by-international-court-10000-reward-and-amnesty-offered-to-detain-jorge-bergoglio-for/#page-content

ΠΗΓΗ

……………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Παιδιών τελετουργικό θυσίας διακόπτεται, και του Πάπα Francis ορίζεται να παραιτηθεί:

«πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού;;;

IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

Εκδόθηκαν εντάλματα κατά της βασίλισσας Ελισάβετ και Κάμερον για παιδεραστία;

«Συλλάβετε τον Πάπα»

Από τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΓΛΥΠΤΟ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;;; ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΦΑΧΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. (ηχητικό μήνυμα 6/2/2902)

……………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.