ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 215 ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ (29-5-2021) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ (INDIGENOUS) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ … ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ…

Μια χριστιανική ιστορία “αγάπης” … Στο φως εγκλήματα δεκαετιών.

https://www.bbc.com/pidgin/tori-57290302

Ένας ομαδικός τάφος στον οποίο βρέθηκαν ίχνη από 215 παιδιά αποκαλύφθηκε σε παλιό σχολείο που είχε ιδρυθεί για την αφομοίωση (σ.σ. γενοκτονία) των αυτόχθονων κατοίκων στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

 Ολα τα παιδιά ήταν μαθητές του Kamloops Indian Residential School το οποίο μαζί με άλλα παρόμοια στον Καναδά είχαν αναλάβει το έργο της “ενσωμάτωσης” των αυτοχθόνων στη “σύγχρονη” κοινωνία με το (χριστιανικό) δυτικό τρόπο ζωής.

Φαίνεται όμως ότι στα σχολεία αυτά λάμβαναν χώρα μαζικά εγκλήματα, μαζικές δολοφονίες οι οποίες δεν ήρθαν ποτέ στο φως της δημοσιότητας παρά μόνο 40, 50 ή 60 χρόνια αργότερα και χωρίς φυσικά κανείς να πληρώσει για τις επαίσχυντες πράξεις.

Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό σχολίασε ότι η μακάβρια αυτή ανακάλυψη ήταν «επώδυνη υπενθύμιση» ενός «επαίσχυντου κεφαλαίου της ιστορίας της χώρας μας».

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια και οι χρόνοι θανάτου των παιδιών.

Η Ροζάν Κασίμιρ, επικεφαλής της κοινότητας στην πόλη Κάμλουπς της Βρετανικής Κολούμπια, δήλωσε ότι το προκαταρκτικό εύρημα αντιπροσωπεύει μια αδιανόητη απώλεια που δεν καταγράφηκε ποτέ από τους διαχειριστές του σχολείου.

Το σχολείο “αφομοίωσης” (σ.σ. γενοκτονίας) Ινδιάνων στο Κάμλουπς, το οποίο λειτουργούσε ως οικοτροφείο, ήταν το μεγαλύτερο του είδους στην περιοχή. Είχε ανοίξει το 1890 υπό χριστιανική, ρωμαιοκαθολική διοίκηση και τη δεκαετία του ’50 είχε φτάσει να έχει έως και 500 μαθητές.

Η κεντρική κυβέρνηση ανέλαβε τη διοίκηση του σχολείου το 1969, λειτουργώντας το και ως κατοικία για ντόπιους μαθητές μέχρι το 1978, οπότε έκλεισε.

Τα οικοτροφεία του Καναδά ήταν υποχρεωτικά σχολεία που διοικούνταν από την κυβέρνηση και τις (χριστιανικές) θρησκευτικές αρχές κατά τον 19ο και τον 20ο αιώνα με σκοπό την εξομοίωση (ή εξόντωση) των αυτόχθονων νέων.

«Εξ όσων γνωρίζουμε, αυτά τα αγνοούμενα παιδιά είναι μη καταγεγραμμένοι θάνατοι», δήλωσε η κα Κασίμιρ. «Κάποια ήταν τριών ετών» 🙁 🙁 🙁 , τόνισε.

Η επικεφαλής ιατροδικαστής της Βρετανικής Κολούμπια, Λίζα Λαπουάν δήλωσε στο CBC ότι «είμαστε στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών».
https://www.bbc.com/pidgin/tori-57290302

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ…ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ …Final Verdict is Rendered in First Common Law Court Case against the Vatican and Canada for Genocide

 

Pope, Queen and Canadian Prime Minister found Guilty of Crimes against Humanity and Sentenced to Twenty Five Year Prison Terms

Court Orders them to Surrender by March 4 or face Citizens’ Arrests

Brussels:

Pope Benedict will go to jail for twenty five years for his role in Crimes against Humanity, and Vatican wealth and property is to be seized, according to today’s historic verdict of the International Common Law Court of Justice.

The Brussels-based Court handed down a unanimous guilty verdict from its Citizen Jurors and ordered the citizens’ arrest of thirty Defendants commencing March 4 in a Court Order issued to them today.

The verdict read in part,

“We the Citizen Jury find that the Defendants in this case are guilty of the two indictments, that is, they are guilty of committing or aiding and abetting Crimes against Humanity, and of being part of an ongoing Criminal Conspiracy”

The Jury ruled that each Defendant receive a mandatory twenty five year prison sentence without parole, and have all their personal assets seized.

The Court went on to declare in its Order No. 022513-001,

Περισσότερα στην πηγή.. .http://itccs.org/2013/02/25/guilty/

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ… http://www.vaticancrimes.us/                                 http://www.lepouvoirmondial.com/pedocriminalite/

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ…http://mobile.reuters.com/article/idUSBRE91O0FG20130225?irpc=932

………………………………………

ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ … ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΆΠΑ, ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ. … ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ …

ΔΙΚΗ ΠΆΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 1

ΔΙΚΗ ΠΆΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 2

ΔΙΚΗ ΠΆΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 3

ΔΙΚΗ ΠΆΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 4

ΔΙΚΗ ΠΆΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ 5

 

ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  …

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ!!! 
Είμαστε αναγνωρισμένοι διεθνείς αξιωματικοί της ειρήνης του νόμου ορκισμένοι να επιβάλουμε την ποινή του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, που απαιτεί την ανακτηση νόμιμα όλων των Ρωμαιοκαθολικων Εκκλησιών, σύμφωνα με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου στις 25 Φεβ 2013, υπήρξε ένα ένταλμα σύλληψης για τον πάπα, και το Βατικανό έχει ονομαστεί μια διακρατική εγκληματική οργάνωση!! Εκείνοι που παρευρίσκονται στις εκκλησίες τους, βοηθούν αυτούς και χρηματοδοτούν εγκληματικές πράξεις μιας συγκλονιστικής και απάνθρωπης φύσης!! 

……………………………………..

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΜΙΑ “PROPRIO MOTU” “ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ” ΤΟΥ ΠΆΠΑ …

.ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ PROPRIO MOTU
ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥalt
Σχετικά με την αρμοδιότητα των δικαστικών αρχών της Πόλης του Βατικανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

http://www.vatican.va/holy_father/francesco/motu_proprio/documents/papa-francesco-motu-proprio_20130711_organi-giudiziari_en.html 

APOSTOLIC LETTER ISSUED MOTU PROPRIO OF THE SUPREME PONTIFF FRANCIS ON THE JURISDICTION OF JUDICIAL AUTHORITIES OF VATICAN CITY STATE IN CRIMINAL MATTERS

…….ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ PROPRIO MOTU
ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
Σχετικά με την αρμοδιότητα των δικαστικών αρχών της Πόλης του Βατικανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στην εποχή μας , το κοινό καλό απειλείται όλο και περισσότερο από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα ,από την ακατάλληλη χρήση των αγορών και της οικονομίας , καθώς και από την τρομοκρατία .

Συνεπώς, είναι απαραίτητο για τη διεθνή κοινότητα να υιοθετήσει τα κατάλληλα νομικά μέσα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εγκληματικών δραστηριοτήτων , με την προώθηση της διεθνούς δικαστικής συνεργασίας σε ποινικές υποθέσεις .

Η Αγία Έδρα , ενεργώντας επίσης στο όνομα και για λογαριασμό του κράτους της Πόλης του Βατικανού , επικυρώνοντας διάφορες διεθνείς συμβάσεις στον τομέα αυτό, πάντα υποστήριζε ότι οι συμφωνίες αυτές είναι αποτελεσματικά εργαλεία κατά των εγκληματικών δραστηριοτήτων που απειλούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια , το κοινό καλό και την ειρήνη .

Προς επιβεβαίωση της δέσμευση της Αγίας Έδρας να συνεργαστεί με στόχο τα ανωτέρω, με αυτή την Αποστολική Επιστολή με τη μορφή Proprio Motu , έχω να πω τα εξής :

1. Τα αρμόδια δικαστήρια του κράτους της Πόλης του Βατικανού επίσης ασκούν την ποινική δικαιοδοσία τους όσον αφορά:

α) Σε αδικήματα κατά της ασφάλειας , των θεμελιωδών συμφερόντων ή περιουσιακών στοιχείων της Αγίας Έδρας 

β) Στα προβλεπόμενα αδικήματα :

– από το δίκαιο του κράτους της Πόλης του Βατικανού n . VIII 11 Ιουλίου 2013, που περιέχει πρόσθετα πρότυπα επί ποινικών υποθέσεων ,

– από το δίκαιο του κράτους της Πόλης του Βατικανού n . ix 11 Ιουλίου 2013, που περιέχει τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ,

κι έχουν διαπραχθεί από πρόσωπα που ορίζονται στο σημείο 3 κατωτέρω κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους ,

γ ) Σε κάθε άλλο αδίκημα η τιμωρία των οποίων απαιτείται από μία διεθνή συμφωνία επικυρωμένη από την Αγία Έδρα , αν ο δράστης βρίσκεται στο κράτος του Βατικανού και δεν έχει εκδοθεί στο εξωτερικό .

2 . Τα αδικήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 θα πρέπει να διώκονται εμπρόθεσμα σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στο κράτος της Πόλης του Βατικανού κατά το χρόνο της παράβασης και σύμφωνα με τις γενικές αρχές του νομικού συστήματος που σχετίζονται με την εφαρμογή των ποινικών νομοθεσιών .

3 Σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο του Βατικανού, αντιμετωπίζονται ως « δημόσιοι υπάλληλοι » :

α) Τα μέλη , τα στελέχη και οι εργαζόμενοι των διαφόρων φορέων της Ρωμαϊκής Curia και τα θεσμικά όργανα που έχουν σχέση με αυτούς,

β ) Οι αρμόδιοι παπικοί απεσταλμένοι και το διπλωματικό προσωπικό της Αγίας Έδρας,

γ) Τα πρόσωπα που έχουν αρμοδιότητα εκπροσώπησης , διοίκησης και διαχείρισης , καθώς και εκείνα που ασκούν , έστω και de facto , τη διαχείριση και τον έλεγχο των οργανισμών που εξαρτώνται άμεσα από την Αγία Έδρα και είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο των νομικών προσώπων των εγκεκριμένων από το κράτος της Πόλης του Βατικανού ,

δ) Κάθε άλλο πρόσωπο που κατέχει μια διοικητική ή δικαστική θέση στην Αγία Έδρα , μόνιμη ή προσωρινή , αμειβόμενη ή μη, ανεξάρτητα από το ιεραρχικό επίπεδο .

4. Η δικαιοδοσία που αναφέρεται στην παράγραφο 1 ισχύει και για τη διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων που απορρέει από την αξιόποινη πράξη, σύμφωνα με τη νομοθετική πειθαρχία του κράτους της Πόλης του Βατικανού .

5. Σε περιπτώσεις όπου το ίδιο αδίκημα θα διωχθεί σε άλλα κράτη θα εφαρμοστούν τα πρότυπα της δικαστικής συνεργασίας που ισχύουν στο κράτος της Πόλης του Βατικανού .

6. Εκτός από αυτό που έχει ορισθεί από το άρθρο 23 του νόμου n . CXIX της 21ης Νοεμβρίου 1987 κι έχει την έγκριση του δικαστικού συστήματος του κράτους της Πόλης του Βατικανού .

Αποφασίζω και ορίζω αυτό ανεξάρτητα από οιανδήποτε αντίθετη διάταξη. 

Ορίζω ότι αυτή η Αποστολική Επιστολή με τη μορφή Proprio Motu θα ψηφιστεί με τη δημοσίευση στην L’ Osservatore Romano και θα τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Εδόθη στη Ρώμη , στο Αποστολικό Παλάτι , την 11η Ιουλίου 2013, το πρώτο έτος της αρχιεροσύνης του.

Φραγκίσκος

……………………………………………………………..

** Ο Πάπας Φραγκίσκος ουσιαστικά αίρει την ασυλία όλων των δικαστών, δικηγόρων, κυβερνητικών στελεχών και όλων των φορέων που θεσπίζει η Ρωμαϊκή Κούρια. Όλες οι κερδοσκοπικές εταιρείες έχουν συσταθεί βάσει της Ρωμαϊκής Curia. Την 1η Σεπτεμβρίου του 2013, αυτά τα «πρόσωπα» μπορούν να θεωρηθούν υπόλογα για εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τους παράνομους περιορισμούς των ελευθεριών της θείας ενσάρκωση του πνεύματος, για την αποτυχία σ τη διευθέτηση των λογαριασμών, για τη συνέχιση της δίωξης των ισχυρισμών που έχουν ήδη διευθετηθεί, και ο κατάλογος συνεχίζεται και επάνω.

Μια Motu Propria είναι η υψηλότερη μορφή νομικής πράξης στον πλανήτη, σύμφωνα με την προέλευση, την επιρροή της και τη δομή του δυτικού ρωμαϊκού κόσμου, ανώτερη από ο,τιδήποτε που θα μπορούσε να εκδοθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, το Στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας ή από οποιοδήποτε άλλο μονάρχη και από κάθε αρχηγό κράτους και πολιτικού σώματος. Οποιοσδήποτε κατέχει αξίωμα σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται μέσα σε αυτά τα όρια και δεν χαίρει πλέον οποιασδήποτε ασυλίας.

……………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…
[ Karen , Ονομάζομαι Shelley Bolling και συνεργάζομαι με τον Dr. Hendo Henderson . Το «rule of law» που έχουν υπογράψει τα 196 κράτη λέγεται «Omni law» για τις ΗΠΑ σημαίνει ότι θα μας μεταφέρει στο αρχικό οργανικό Σύνταγμά μας . 
Ναι , το Βατικανό δεν είναι επικεφαλής και δεν θα είναι ποτέ . Ήμαστε αυτοί που συνεργαζόμαστε με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που κατηγορήσαμε τον Πάπα και την βασίλισσα της Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβριο για εμπόριο ανθρώπων και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία στις οποίες κατηγορίες κρίθηκαν ένοχοι για όλες τις κατηγορίες , όπως πολύ καλά γνωρίζετε . 
Το Βατικανό είναι υπό διάλυση , και η Ελισάβετ εκθρονίστηκε αν και τα ΜΜΕ δεν σας το λένε. Ήταν αυτή η υπόθεση για την οποία ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε και ότι ο Πάπας Francis δεν έχει εγκατασταθεί σε παπικό διαμέρισμα. Το Βατικανό δεν υπολογίζεται ως ένα από τα 196 έθνη .
Ναι , δεν θα υπάρξει αποδέσμευση των κεφαλαίων χωρίς πλήρη λογοδοσία . Υπάρχει πλήρης λογοδοσία , ο Dr. Henderson και οι (fiduciaries*, έχουν καταθέσει όλα τα νομικά και λογιστικά έγγραφα με το Διεθνές Δικαστήριο σε όλα τα 196 έθνη . Ο Dr. Henderson έγραψε τον «Omni Law» και τον κατάθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο το 1983 . 
Πέρασε τη δοκιμασία του χρόνου και έγινε επίσημα έγινε το 1998.
Ξέρω ότι είμαι απλώς ένας κοινός άνθρωπος που προσπαθεί να εξηγήσει σε έναν δικηγόρο, τι έχουμε πετύχει , αλλά έχουμε πολλούς δικηγόρους , λογιστές , γραφείς , fiduciaries , θεματοφύλακες και διαχειριστές, που ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση. 
Έχω αντίγραφα των κυριότερων εγγράφων και με την έγκριση του Dr. Henderson, την κατάλληλη στιγμή θα σας τα μεταβιβάσω.
Δεν μπορώ να φανταστώ την παρενόχληση που έχετε πάρει από τόσους πολλούς ανθρώπους και τα ΜΜΕ , αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε πολύ ευγνώμονες για ό, τι κάνετε. 
Εργαζόμαστε επάνω στο ίδιο ….αν και βρισκόμαστε σε διαφορετικές πλευρές του μεγαλύτερου έργου ποτέ για την ανθρωπότητα ….
*fiduciaries=συνεργάτες περίπου κάτι σαν φύλακες
(Μετάφραση Α. Ι. ) ]
[ Karen, It’s Shelley Bolling working with Dr. Hendo Henderson. The rule of law that these 196 nations have signed off on is Omni Law, which for the US takes us back to our original organic Constitution. Yes, the Vatican is not in charge and never will be. We were the ones working with the International Criminal Court of Justice who tried the Pope and Queen of England last October on human sex trafficking and global financial terrorism, of which they were found guilty on all charges as you well know. The Vatican is being dismantled, and Elizabeth has been dethroned, although to look through the eyes of the main stream media you wouldn’t necessarily know that. It was because of this case that Pope Benedict stepped down, and that Pope Francis has not moved into the Papal apartments. The Vatican is not counted as one of the 196 nations. Yes, there will be no release of funds without full accountability. There is complete accountability, as the Executor, Dr. Henderson and the Fiduciaries, have filed all legal and accounting paperwork with the World Court on down to the local levels with all 196 nations. Dr. Henderson was the one who wrote Omni Law and took it to the World Court in 1983 to be filed. It passed the test of time without any objections and officially became law in 1998, because Dr. said they would go beyond the 7 year statute to 15 years without objection. I know I’m just a lay person trying to explain to an attorney what we have accomplished, but we do have many attorneys, accountants, scribes, fiduciaries, custodians and stewards making sure everything is filed and processed according to the rule of law and responsible accounting procedures. I have copies of the main documents and as Dr. Henderson allows me to, I will forward these to you at the appropriate time. I can’t imagine the harassment you have gotten from so many people and the MSM, but know that we are very thankful for what you are doing, as it dovetails beautifully into what we are doing. We are actually working together, although on different sides of the largest project ever for mankind. I know that as you get to know us, you will feel much more comfortable about what we are doing. I certainly respect you being cautious as we are as well. However, the works of your hands that we have seen, have proven to us that you are a woman of integrity and with a heart for the truth. Please allow us the same courtesy as you will see going forward that the works of our hands will prove our integrity and heart to you. Best regards, Shelley Bolling Sovereign Civil Peoples Rights ]
………………………………………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού;;;

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.