ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΑΛ κ.ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-11-2021
“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΑΛ κ.ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ”
Την 28η Οκτωβρίου ημέρα των εορτασμών της Εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ, με έκπληξη μας παρακολουθήσαμε τον νυν βουλευτή και υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος του ΚΙΝΑΛ, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, να προβαίνει σε δηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στη χώρα μας.
Ο κύριος Λοβέρδος κατηγόρησε την κυρία Μέρκελ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την περίοδο 2009-2010 η χώρα μας υπέφερε και κινδύνεψε όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη εξαιτίας της δικής της αναποφασιστικότητας. Τονίζοντας πως δεν ‘ταιριάζουν ευχαριστώ στο πρόσωπο της’.
Είναι οξύμωρο σήμερα μετά από 12 χρόνια οικονομικής μας εξαθλίωσης αυτοί που υπέγραψαν την αμετάκλητα και άνευ όρων παραίτηση επί της Εθνικής μας κυριαρχίας, αυτοί που υπέγραψαν την δέσμευση της Ελλάδας μέσω μνημονίων με υπέρογκα και απεχθή δάνεια να νίπτουν τας χείρας τους για τις δικές τους εγκληματικές ενέργειες και να επιρρίπτουν τις ευθύνες σε άλλους.
Ο κύριος Λοβέρδος προφανώς, καταφερόμενος εναντίων της Ανγκελα Μέρκελ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη δική μας μνήμη, η οποία όμως θυμάται πολύ καλά ότι συναίνεσε και ο ίδιος σε όλα αυτά με την υπογραφή του.
Επίσης, δεν θα ξεχάσουμε ότι ποτέ δεν έγινε χρήση των διαθέσιμων οικονομικών εργαλείων που κατέθεσε ο κύριος Αρτέμης Σώρρας υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας για τον έλεγχο και επαναγορά του χρέους με αποτέλεσμα να υποφέρει ακόμα ο λαός μας και η δημόσια και εθνική μας περιουσία να είναι δεσμευμένη για 99 χρόνια.
Οι κύριοι ΝΑΙ σε όλα των μνημονίων διάλεξαν λάθος ημέρα να μιλήσουν για Εθνική Κυριαρχία και πράττουν ύβρη απέναντι στην Ελλάς και στους Έλληνες.
Πράττουν ύβρη απέναντι στους προγόνους μας οι οποίοι είπαν ένα τεράστιο όχι στον επίδοξο κατακτητή και έδωσαν την ίδια τους τη ζωή για να υπερασπιστούν την Εθνική μας κυριαρχία.
Οι κύριοι ΝΑΙ σε όλα τέτοιες μέρες θα έπρεπε να σιωπούν.
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

…………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.