IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Νταβός)
 
“Υπάρχει μια διακρατική ελίτ εξουσίας που έχει συγκεντρώσει τον έλεγχο του παγκόσμιου κεφαλαίου σε όλο τον κόσμο. Αυτή η Global Power Eliteλιγότερα από 400 άτομα – βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού πολιτικής μη κυβερνητικών δικτύων που διαχειρίζονται, διευκολύνουν και προστατεύουν τη συνεχιζόμενη συγκέντρωση του παγκόσμιου κεφαλαίου. Είναι ο ακτιβιστικός πυρήνας της Διακρατικής Καπιταλιστικής Τάξης (TCC) – 1 τοις εκατό των πλούσιων ανθρώπων του κόσμου.
… Το TCC δεν μπορεί να βρει καταστήματα για την επανεπένδυση κερδοφόρων τρισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει συγκεντρώσει. Τα τελευταία χρόνια έχει στράφηκε σε άγριες οικονομικές κερδοσκοπίες στο παγκόσμιο καζίνο, επιδρομές και απόλυση δημόσιων προϋπολογισμών, πολεμική παραγωγή και επέκταση συστημάτων κοινωνικού ελέγχου και καταστολής για να διατηρηθεί η συσσώρευση και να συγκρατήσει την πραγματική ή πιθανή εξέγερση των φτωχών και των περιθωριοποιημένων.
… Οι Global Power Elites του TCC (Transnational Capitalist Class) καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέσω παγκόσμιων οργανισμών όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το G20, το G7, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και άλλοι διεθνικοί σύλλογοι … Μέσα σε αυτό το σύστημα, τα εθνικά κράτη γίνονται λίγο περισσότερο από τις ζώνες περιορισμού του πληθυσμού και η πραγματική δύναμη ανήκει στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που ελέγχουν το παγκόσμιο κεφάλαιο. “
Ο Peter Phillips στο βιβλίο του “Giants”
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΪΔΕΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ… ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…

ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ…

H ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS) – Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CFR ( Council on Foreign Relations ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ) ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ/2016 (17/10/2903 ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ)

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

…………………………………………………………..

10 Ιουνίου 2014

………..

 

IN THE BEGINNING:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ
Μαύρη ευγένεια
 
“Η Μαύρη Ευγένεια είναι οι ολιγαρχικές οικογένειες της Βενετίας και της Γένοβας, οι οποίες τον 12ο αιώνα κατείχαν προνομιακά εμπορικά δικαιώματα (μονοπώλια). Η πρώτη από τις τρεις σταυροφορίες, από το 1063 έως το 1123, καθιέρωσε τη δύναμη της Ενετικής Μαύρης Ευγένειας και σταθεροποίησε τη δύναμη της την πλούσια άρχουσα τάξη. Το 1204 οι ολιγαρχικές οικογένειες ξεχώρισαν τους φεουδαρχικούς θύλακες στα μέλη τους, και από αυτήν την ημερομηνία, έχτισαν την εξουσία έως ότου η κυβέρνηση έγινε μια κλειστή εταιρεία των κορυφαίων οικογενειών των Μαύρων Ευγενών.
Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων, οι οποίες υποστηρίζονται με υψηλή χρηματοδότηση και ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς.
Τέτοιες οργανώσεις περιλαμβάνουν: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.
Σήμερα, οι οικογένειες των Ευρωπαίων Μαύρων Ευγενών συνδέονται με το House of Guelph, μία από τις αρχικές οικογένειες των Μαύρων Ευγενών της Βενετίας από την οποία κατάγεται η Βουλή του Windsor και επομένως η σημερινή βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Elizabeth II. “
Ο Δρ John Coleman στο βιβλίο του “Η Επιτροπή των 300: Μια Σύντομη Ιστορία της Παγκόσμιας Δύναμης”
 
«Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας συνενώθηκαν σε δύο στρατόπεδα: τους Γκιμπελίνες και τα Γκουέλφ. Ο Πάπας έπειτα συμμάχησε με τους Γκουέλφους εναντίον των Γκιμπελίνων με αποτέλεσμα τη νίκη τους. Όλη η σύγχρονη ιστορία πηγάζει άμεσα από τον αγώνα μεταξύ αυτών των δύο δυνάμεων. Οι Guelphs ονομάστηκαν επίσης Μαύροι Guelphs και Black Nobility. Κάθε επακόλουθο πραξικόπημα, επανάσταση και πόλεμος επικεντρώθηκε στη μάχη των Guelphs για να κρατήσει και να ενισχύσει τη δύναμή τους, η οποία είναι τώρα η Παγκόσμια Τάξη. μέσω του ελέγχου των τραπεζών και του διεθνούς εμπορίου. “
Ο Δρ Webster Griffin Tarpley & James Higham στο βιβλίο τους “Η Ενετική Μαύρη Ευγένεια και η έννοια της Ολιγαρχίας”
 
“Οι Rothschilds συσσώρευαν τον τεράστιο πλούτο τους εκδίδοντας πολεμικά ομόλογα στη Μαύρη Nobility για αιώνες, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανικών Windsors, των Γαλλικών Μπόρμπον, του γερμανικού von Thurn und Taxis, των Ιταλών Σαβοΐων και των Αυστριακών και Ισπανικών Hapsburgs.”
Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του “Big Oil & their Bankers In the Persian Gulf”
“Οι Rothschilds είχαν χρεωμένους τους κορυφαίους της Ευρώπης και αυτό περιλάμβανε τη δυναστεία των Μαύρων Ευγενών, τους Χάμσμπουργκ, που κυβέρνησαν την Ιερή Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία για 600 χρόνια.”
συγγραφέας David Icke
 
«Στο επίκεντρο της ολιγαρχίας βρίσκεται η ιδέα ότι ορισμένες οικογένειες γεννιούνται για να κυβερνούν ως αυθαίρετη ελίτ, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία κάθε δεδομένου πληθυσμού καταδικάζεται σε καταπίεση, δουλοπάροικο ή δουλεία. , ο μονεταρισμός και οι λεηλασίες.
Η ολιγαρχία πίστευε εδώ και χιλιετίες ότι η Γη είναι υπερπληθυσμένη.
Η ουσία του ολιγαρχισμού συνοψίζεται στην ιδέα της αυτοκρατορίας, στην οποία μια ελίτ που ταυτίζεται ως κυρίαρχος φυλή κυβερνά μια υποβαθμισμένη μάζα σκλάβων ή άλλων καταπιεσμένων θυμάτων.
Όταν οι ολιγαρχικές μέθοδοι επιτρέπονται να κυριαρχούν στις ανθρώπινες υποθέσεις, δημιουργούν πάντα μια κρίση του πολιτισμού, με οικονομική κατάθλιψη, πόλεμο, λιμό, πανούκλα και λοιμό.
Ένας πυλώνας του ολιγαρχικού συστήματος είναι η οικογενειακή τύχη. Η συνέχεια της οικογενειακής περιουσίας που κερδίζει χρήματα μέσω τοκογλυφίας και λεηλασίας είναι συχνά πιο σημαντική από τη βιολογική συνέχεια σε γενιές της οικογένειας που κατέχει την περιουσία. “
” Η Ενετική Μαύρη Ευγένεια και η έννοια της Ολιγαρχίας “ένα άρθρο του Δρ. Webster Griffin Tarpley & James Higham
 
«Αυτό που σήμερα ονομάζεται ο Όμιλος Μπίλντερμπεργκ, πριν από 500 χρόνια ονομαζόταν η Ενετική Μαύρη Ευγένεια. Η ιδέα πίσω από την ευρωπαϊκή δυναμική ολιγαρχία δεν έχει αλλάξει, είναι η χονδρική καταστροφή ο,τιδήποτε σχετίζεται και σχετίζεται με την ιδέα ενός εθνικού κράτους».
Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του “The Bilderberg Group – An Offshoot of the Venetian Black Nobility”
 
«Η Καθολική Μαύρη Ευγένεια ήταν οι Ιταλοί αριστοκράτες που παρέμειναν πιστοί στην Αγία Έδρα [Βατικανό] μετά την άνοδο του Γκαριμπάλντι τον δέκατο ένατο αιώνα».
Ο Paul L. William στο βιβλίο του “Operation Gladio”, 2015
 
“Η Μαύρη Ευγένεια είναι ως επί το πλείστον οι παλαιότερες και ισχυρότερες οικογένειες της Ευρώπης. Ο επικεφαλής της Μαύρης Ευγένειας είναι η οικογένεια που μπορεί να διεκδικήσει άμεση καταγωγή από τον τελευταίο Ρωμαίο αυτοκράτορα … Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες είναι πλούσιες πέρα ​​από την πίστη και μπορεί να είναι πιο ισχυρές σήμερα από όταν κάθονταν σε θρόνους …
Ιδιωτικά, η Μαύρη Ευγένεια αρνείται να αναγνωρίσει ποτέ οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση εκτός από τη δική τους κληρονομική και θεϊκή κυριαρχία. Εργάζονται επιμελώς πίσω από τα παρασκήνια για να προκαλέσουν συνθήκες που θα μπορούσαν να ανακτήσουν τις κορώνες τους. “
Ο Μίλτον Γουίλιαμ Κούπερ στο βιβλίο του “Ιδού ένα χλωμό άλογο”
……………………………………………………………………………………
………………………………………………………………….
……………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (1ο μέρος ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ” ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ” 102,3 FM 01/11/2897(2013) ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.