ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;; ΕΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ;;; ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159483984488794&set=pcb.1489008471450596

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΙ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΤΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ … ΕΝΩ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ… ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΑ ;;; ΕΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ;;; ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ;;; …

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” “ΔΕΞΙΟΥΣ” “ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!! ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ !!! Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

………………………………..

… ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ … “ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ … ΟΡΔΕΣ ΑΤΑΚΤΩΝ ΜΑΧΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!!

………………………………..

26 Αυγούστου 2021 Καλαμάτα: Συνελήφθησαν 13 μουσουλμάνοι υπήκοοι Γερμανίας και Γαλλίας

Δεκατρείς μουσουλμάνοι υπήκοοι Γερμανίας και Γαλλίας, συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 25 Αυγούστου, στο Μελιγαλά για παραβίαση μέτρου εισόδου στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δεκατρείς άνδρες είχαν μεταβεί πεζοί απ’ την Καλαμάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχαν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για εξακρίβωση στοιχείων και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού έφεραν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα ευρωπαϊκών χωρών.

Αυτή την ώρα κρατούνται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην Καλαμάτα και πρόκειται να ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..