ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.ΔΥΤ.ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-23/09/2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ  «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» 23/09/2021

Η Ελλήνων Συνέλευσις και ο πρόεδρός της Αρτέμης Σώρρας ουδεμία σχέση έχει με την «επιτροπή συνδιαχειριστων αυτοχθόνων ελλήνων ιθαγενών» και διαψεύδει κατηγορηματικά τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών  Σίμο Δανιηλίδη, ο οποίος την Πέμπτη 23/09/ 2021 στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» εσκεμμένα διασπείρει ψευδείς ειδήσεις λέγοντας ότι “Ελλήνων Συνέλευσις” σχετίζεται με αυτή την ομάδα.

Πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων και από μεριάς των δημοσιογράφων του MEGA, οι οποίοι χωρίς να ελέγξουν κανένα στοιχείο συνηγορούν και επαυξάνουν στα ψεύδη  του Δημάρχου Νεάπολης Συκεών.

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» σέβεται τους νόμους του Κράτους, είναι νόμιμος Οργανισμός και εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων που σκοπό του έχει την ένωση όλων των ανθρώπων ενάντια σε κάθε διαχωρισμό, διαίρεση ή αντιδικία μεταξύ πολιτών.

Η «Ελλήνων  Συνέλευσις»  έχει κάνει διακήρυξη πανανθρώπινων Αξιών και Αρχών, 33 Αξιακών πρωτοκόλλων και λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου απορρίπτει κάθε κίνημα ή ομάδα που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους-ανεμβολίαστους, χριστιανούς-μουσουλμάνους,  αριστερούς-δεξιους κλπ.

Τα Μέλη και οι υποψήφιοι Βουλευτές της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν δημόσιο λόγο με θέσεις αληθινές για την οικονομία, την γεωπολιτική, το μεταναστευτικό, την παιδεία, την δημόσια διοίκηση και την πολιτική  που αφορά όλους τους ανθρώπους!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ  ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Εκ της ΚΔΠΔΠ

Η Σύμβουλος Τύπου και Ενημέρωσης

Βαγενά Γεωργία (ΤΗΛ. 6993013015)

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ. 26210 44277

EMAIL: press.esydpdp@gmail.com

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..