ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΑΠΟΓΟΝΕ ΕΠΗΛΥΔΩΝ; “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ !

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ … ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΩΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΩΡΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

…………………..

ΒΙΝΤΕΟ: Προκλητικός Μηταράκης στον Πρόεδρο Φυλακίου: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”

evros-news.gr

Προκλητικός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και εκνευρισμένος από τις δυναμικές αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών που συγκεντρώθηκαν πριν λίγη ώρα στην πλατεία Ορεστιάδας και διατράνωσαν την αντίθεση τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να… απειλεί.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

…………………………………