Shocker!!!: Agenda Behind Lockdown, Exposed During Covid -19 Pandemic !!! Shenario Rockefeller Foundation 2010

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ … ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ /// VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !!! Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ https://www.youtube.com/c/VoicetvNigeria/videos !!!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ !!!

………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΪΤ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑΣ Voice TV Nigeria /// https://www.facebook.com/pages/category/News—Media-Website/Voice-Tv-Nigeria-2088853571230610/

ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ… “ELLINIKA HOAXES” ΕΒΓΑΛΑΝ “ΠΟΡΙΣΜΑ” ΟΤΙ “Ο Πρόεδρος της Γκάνας ουδέποτε μίλησε για το σενάριο πανδημίας του Rockefeller Foundation…” !!! Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

Nikolas Agrios Σας μεταφέρω όπως μπορώ, γραπτώς, τι λέει στο βίντεο για το πιθανό μέλλον μας:

Κατασκευάστε έναν πολύ χαμηλής θνητότητας κορονοιό. (0,2%)

Κατασκευάστε επίσης, μία πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του ιού με θνητότητα (30%), ως plan b, εάν η επιβολή ελέγχου με τον πρώτο χαμηλής θνητότητας κορονοιό αποτύχει.

Κατασκευάστε τους ιούς στο βιολογικό εργαστήριο του Winnipeg του Καναδά, και μεταφέρετέ τους στην Γούχαν της Κίνας.

Κατασκευάστε εμβόλια, πιστοποιητικά ανοσίας, ψηφιακές ταυτοποιήσεις, και πρωτόκολλα για να γίνει υποχρεωτική η επιβολή τους παγκοσμίως, με την βοήθεια του Γκέιτς ID2020, και των προγνώσεων κοινωνικών αντιδράσεων του Γκέιτς Event201.

Απελευθερώστε τον πρώτο ιό στην την Γούχαν, και ρίξτε την ευθύνη σε φυσικό αίτιο, και συγκεκριμένα στην ιχθυαγορά της Γούχαν.

Αρχικά υποτιμήστε δημοσίως την επικινδυνότητα του ιού, καθησυχάστε τον κόσμο, λέγοντάς του ότι ο ιός είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να διαδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, και ότι δεν κινδυνεύει κανείς.

Για όσο περισσότερο μπορείτε χρονικά, μην λαμβάνετε μέτρα προστασίας, μέχρι ο ιός να εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Όταν έχουν μολυνθεί αρκετοί άνθρωποι σε μια χώρα, επιβάλετε απαγόρευση ταξιδιών, πτήσεων, είσοδο και έξοδο από αυτήν την χώρα, αλλά κρατήστε την μόλυνση να συνεχίζεται μέσα σε αυτήν την χώρα.

Όταν η μόλυνση έχει αυξηθεί ικανοποιητικά, επιβάλετε μικρού διαστήματος καραντίνα – απομόνωση, και επεκτείνετέ την σιγά σιγά κάθε τόσο, σταδιακά σε μεγαλύτερο διάστημα χρόνου.

Γιγαντώστε την θνητότητα του ιού, καταμετρώντας ως θανάτους από κορονοιό, νεκρούς που δεν είχαν καμία σχέση με τον Κορονοιό, όπως ασυμπτωματικούς που ήταν απλά θετικοί στον Κορονοιό και πέθαναν από οποιονδήποτε λόγο, όπως νεκρούς που είχαν παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοιό αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι είχαν κορονοιό, και επίσης θανάτους ανθρώπων με πολλά υποκείμενα νοσήματα, που η επιδείνωση της υγείας τους και ο θάνατος τους, είχε ελάχιστη σχέση με τον κορονοιό, και απαγορέψτε τις νεκροψίες για όσο περισσότερο μπορείτε.

Τρομοκρατήστε τον κόσμο, και σκληρύνετε την καραντίνα ώστε να φυτευτεί ο φόβος στους ανθρώπους, και παράλληλα να αυξηθούν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας.

Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Γκάνας σχολιάζει, ότι αυτός είναι ο λόγος που η USA κατηγορεί τους Κινέζους ότι δώσανε λανθασμένα στοιχεία θνητότητας του ιού, αλλά οι Κινέζοι δεν κάνανε λάθος. Στην πραγματικότητα οι Κινέζοι δώσανε τα σωστά στοιχεία με την πραγματική πολύ χαμηλή θνητότητα του κορονοιού.
Αλλά επειδή ο ιός κατασκευάστηκε από το βαθύ κράτος της Αμερικής του Μπιλ Γκειτς, του Άντονι Φάουτσι, των Ρόκφελλερ, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, γι΄αυτό και μπορούσαν να προβλέψουν με σιγουριά, ότι οι νεκροί στην Αμερική θα ξεπεράσουν τους 200.000, επειδή τα νούμερα είναι ψεύτικα. Ντροπή τους συμπληρώνει.

Κρατήστε τις χώρες σε καραντίνα για όσο περισσότερο είναι δυνατόν, για να καταστραφεί όσο περισσότερο δυνατόν η οικονομία τους, να δημιουργηθούν κοινωνικές αντιδράσεις για την επιβολή και την σκληρότητα των μέτρων και κοινωνική διχόνοια, καταστρέψτε το δίκτυο προμηθειών ωστέ να δημιουργηθεί μαζική έλλειψη τροφίμων, και αποδυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με την κοινωνική αποστασιοποίηση, μην επιτρέποντας να αλληλεπιδράσουν ο ένας με τα βακτήρια του άλλου, τον έξω κόσμο, δηλαδή τους παράγοντες που κρατούν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε εγρήγορση και ζωντανό, κάντε τους ευάλωτους σε ασθένειες.

Επαναλάβετέ τους ότι η μόνη λύση για να βγουν από την καραντίνα είναι το εμβόλιο, αλλά εσείς οι πολιτικοί φορείς κάντε προκλητικές εμφανίσεις χωρίς μέτρα προστασίας, σαν να μην υπάρχει ο κορονοιός.

Επιτεθείτε και χλευάστε οποιαδήποτε είδηση για πιθανή θεραπεία του κορονοιού, που δεν περιλαμβάνει την χρήση εμβολίου.

Επεκτείνετε την καραντίνα ξανά και ξανά και ξανά, ανά διαστήματα 2 εβδομάδων, για να προκαλέσετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν και να αψηφήσουν την επικινδυνότητα του ιού.

Τερματίστε την φάση1 της καραντίνας, έπειτα από αρκετή επιβολή καταστολής των διαμαρτυρόμενων, γύρω στον Ιούνιο του 2020, αλλά δηλώστε δημόσια ότι είναι πολύ νωρίς για τον τερματισμό της καραντίνας, αλλά θα την τερματίσουμε όπως και να ‘χει.

Μόλις η κοινωνία επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, περιμένετε μερικές εβδομάδες και μετά συνεχίστε να γιγαντώνετε τα κρούσματα και μετά τους θανάτους, ώστε να αρχίσετε να τους ετοιμάζετε την δεύτερη καραντίνα (φάση2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας, και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε ότι είναι νωρίς για να διαδηλώνετε, και ότι εσείς φταίτε που θέλατε να πάτε στο κομμωτήριο, και οι λάθος επιλογές σας ευθύνονται για την μείωση των ελευθεριών σας.

Τιμωρείστε αυστηρότερα τους παραβάτες στην δεύτερη καραντίνα, αντικαταστήστε τα πρόστιμα με (τζίετεμ?), απαγορέψτε τα ταξίδια, αυξήστε τα σημεία ελέγχου με την βοήθεια του στρατού, αυξήστε την παρακολούθηση και την ιχνηλασία του πληθυσμού με υποχρεωτικά applications, πάρτε τον έλεγχο της τροφής, των καυσίμων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο αν κρίνουν οι αρχές ότι είναι πραγματική ανάγκη και δώσουν άδεια, και διατηρήστε την δεύτερη καραντίνα πολύ περισσότερο από την πρώτη.

Συνεχίστε να καταστρέφετε την παγκόσμια οικονομία, να υποβαθμίζετε την αλυσίδα εφοδιασμού, και μεγαλώστε την έλλειψη τροφίμων, κτλπ.

Διαλύστε κάθε δημόσια διαμαρτυρία με ακραία δύναμη, και στιγματίστε όποιον διαμαρτύρεται ως νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο-εχθρό, γι’ αυτούς που είναι υπάκουοι-υποταγμένοι.

Μετά από 6+μήνες καραντίνας, ξεκινήστε το πρόγραμμα εμβολιασμού, την πιστοποίηση εμβολιασθέντων, και κάντε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που ήταν υποταγμένοι από την αρχή, και επιτεθείτε σε αυτούς που είναι κατά όλου αυτού, λέγοντας ότι είναι κίνδυνος για όλους, και ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό εάν δεν εμβολιαστούν όλοι, και ότι είναι δημόσιοι εχθροί.

Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας συμφωνήσει με την ατζέντα, τότε επιτρέψτε αυτούς τους ανθρώπους να εισέλθουν στο νέο μας σύστημα, στην νέα κανονικότητα, και παράλληλα μειώστε την δυνατότητα όσων αντιστέκονται να εργαστούν και να ταξιδέψουν.

Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας αντισταθούν στην ατζέντα, τότε απελευθερώστε τον δεύτερο (sars/mers/hiv) υβριδικό ιό με την 30%+ θνητότητα, για να προκληθεί τεράστιος τρόμος, και να μετατραπεί γρήγορα η υπάκουη μειοψηφία σε πλειοψηφία, και πείτε τους “εμείς σας τα λέγαμε, αλλά δεν μας ακούγατε”.

Μετά εφαρμόστε το νέο οικονομικό σύστημα κρυπτονομίσματος του Bill Gates Microsoft patent 060606, που χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σωματικών δραστηριοτήτων, που είναι βασισμένες πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά και την προθυμία υποταγής, δηλαδή μια πιο καταστροφική έκδοση του Black Mirror – Fifteen Million Merits που χρησιμοποιεί το φαγητό, το νερό, την στέγαση, και άλλα απαραίτητα για διαβίωση, ως μέσον επιβολής του νέου οικονομικού συστήματος, το οποίο βασικά είναι το “Κάντε ότι σας πούμε να κάνετε και επιβραβευτείτε, με μεγαλύτερη πίστωση, σκορ, και πρόσβαση σε αγαθά που χρειάζεστε για να επιβιώσετε, ή αντισταθείτε σε ότι θέλουμε να κάνετε και τιμωρηθείτε με απαγόρευση πρόσβασης σε ότι χρειάζεστε για να ζήσετε”.

Σε αυτό το σημείο, σταματάει και λέει στους συμπατριώτες του, ότι όλα όσα τους διάβασε έχουν καταγραφεί και ηχητικά, και ότι τους μοιράζει το ηχητικό ντοκουμέντο για να διαδώσουν σε όλους, και να ακούσουν όλοι, τι έχει σχεδιαστεί, από το Rockfeller Foundation, όπου κάποιος κατάφερε να διεισδύσει και να του φέρει την ηχογράφηση, και ότι αυτή την στιγμή την έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο, άλλα μπορεί πολύ σύντομα να την κατεβάσουν, οπότε να την μοιραστούν και να την πολλαπλασιάσουν.

Στην συνέχεια αναφέρετε στην Βίβλο, και λέει ότι αυτό εννοούσε η Βίβλος ότι η αποστολή της ανομίας γίνεται στα κρυφά, και ότι εύχεται ότι μέχρι το τέλος του 2020, με την βοήθεια του Θεού θα αποκαλυφθούν όλες αυτές οι άρρωστες μεθοδεύσεις που κατασκευάστηκαν με μυστικότητα, για να αναγκάσουν όλον το κόσμο να εμβολιαστεί, για να του επιτρέψουν να ζει, και να τον ελέγχουν πλήρως.

Στην συνέχεια λέει ο Θεός να ευλογεί την Γκάνα και όλους τους ανθρώπους, και να ευλογήσει την αποστολή τους να γίνει μεγάλη και δυνατή για να αντισταθούν και να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και το δίκαιο τους. “Πρέπει να αντισταθούμε στην καταπίεση και στα σχέδια του Μπιλ Γκειτς, του Τζορτ Σόρος, του Άντονι Φάουτσι, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, αντιστεκόμαστε, δεν θα επιτύχουν, και ο Θεός είναι βοηθός μας, δεν θα τα καταφέρουν, και ο Θεός θα κρίνει μεταξύ ημών και αυτών που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να μας σπείρουν τον πανικό για να μας ξεγελάσουν και να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα, αλλά ο κόσμος δεν ανήκει σε αυτούς τους κακοήθεις ανθρώπους για κανέναν λόγο, όχι δεν θα γίνει το δικό τους, ο Θεός θα μας βοηθήσει να κάνουμε αυτό που μας λέει η εκκλησία του Ιησού Χριστού να κάνουμε, να τους αντισταθούμε μέχρι να τους αναγκάσουμε να αποτύχουν.”

Στο βίντεο φαίνεται ότι ίσως κάποιος κατάφερε να αποκωδικοποιήσει την έρευνα “Lockstep 2010” του Ινστιτούτου Ροκφέλερ.
Ίσως…

Υπάρχει και το Link της έρευνας, της οποίας δεν γνωρίζω εάν έχει αλλαχτεί το περιεχόμενο από τότε, και είναι το εξής στην σελίδα 18 με τίτλο Lockstep: http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Foundation.pdf η οποία άρχισε να κερδίζει δημοσιότητα πρόσφατα από ανθρώπους που έβγαλαν πολλά κοινά συμπεράσματα.

Αφήνω και ένα Link για την πατέντα 060606 που κατοχύρωσε επίσημα η Microsoft. https://www.pressproject.gr/i-patenta-wo-2020-060606-tis-microsoft-kai-to-neo-systima-trapezikon-pistotikon-monadon-to-chrima-toy-mellontos/

Καθώς και ένα Link για το Black Mirror – Fifteen Million Merits, με το οποίο επεξηγείτε η πατέντα της Microsoft.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fifteen_Million_Merits

*Τροφή για σκέψη

…………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ… ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ Rockefeller Foundation …

( σε μετάφραση ) LOCK STEP ( ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ) … ( ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ … )

LOCK STEP ( σελ 18 ) Ένας κόσμος αυστηρότερου κυβερνητικού ελέγχου από πάνω προς τα κάτω και περισσότερη αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και αυξημένη αντίδραση πολιτών

Το 2012, η ​​πανδημία που ο κόσμος ανέμενε για χρόνια χτύπησε τελικά. Σε αντίθεση με τον H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος γρίπης – προερχόμενο από άγριες χήνες – ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανάσιμο. Ακόμα και τα πιο προετοιμασμένα έθνη απέναντι στην πανδημία γρήγορα συγκλονίστηκαν από την παγκόσμια εξάπλωση του ιού, μολύνοντας σχεδόν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες, η πλειονότητα των οποίων ήταν υγιείς νεαροί ενήλικες.

Η πανδημία επίσης είχε θανάσιμη επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των εμπορευμάτων σταμάτησε, εξουθενώνοντας την βιομηχανία όπως τον τουρισμό και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμα και τοπικά, τα συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων παρέμειναν άδεια για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες.
Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη, παρόλο που δυσανάλογοι ήταν οι αριθμοί των θανάτων στην Αφρική, στην Νοτιοανατολική Ασία και στην Κεντρική Αμερική, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά εξαιτίας της απουσίας επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού.

Αλλά ακόμη και στις ανεπτυγμένες χώρες, η συγκράτηση ήταν δύσκολη. Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών της «έντονης αποθάρρυνσης» των πολιτών στην μετακίνηση με πτήσεις αποδείχθηκε αρκετά επιεικής και συνεπώς θανάσιμη, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέρα από τα σύνορα.

Ωστόσο, μερικές χώρες τα κατάφεραν καλύτερα – ειδικά η Κίνα. Η γρήγορη επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ότι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη ανάρρωση από την πανδημία.

Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που έλαβε ακραία μέτρα για την προστασία των πολιτών της από τον κίνδυνο και την έκθεση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο έκαμψαν τις αρχές τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου και η μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος σε κάθε είσοδο σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ.

Ακόμα και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και η επίβλεψη των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε και εντατικοποιήθηκε. Προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από την εξάπλωση των αυξημένων παγκοσμίων προβλημάτων – από τις πανδημίες και την διεθνή τρομοκρατία έως τις περιβαλλοντικές κρίσεις και την αύξηση της φτώχειας – οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο έλαβαν περισσότερο έλεγχο της εξουσίας.
Στην αρχή, η έννοια ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου απέκτησε ευρεία αποδοχή και έγκριση. Οι πολίτες πρόθυμα εγκατέλειψαν μέρος της κυριαρχίας τους – και της ιδιωτικότητάς τους – σε πιο πατερναλιστικές καταστάσεις ως αντάλλαγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.
Οι πολίτες ήταν πιο ανεκτικοί αλλά και πρόθυμοι για επίβλεψη και εντολές άνωθεν και οι εθνικοί ηγέτες είχαν περισσότερο περιθώριο για να επιβάλουν την τάξη με τρόπους που εκείνοι θεώρησαν κατάλληλους. Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία έλαβε πολλές μορφές: βιομετρικές ταυτότητες για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότεροι κανονισμοί στις βασικές βιομηχανίες των οποίων η σταθερότητα κρίθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα.

Σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, η επιβολή με τον μανδύα νέων κανονισμών και συμφωνιών αργά αλλά σταθερά αποκατέστησε την τάξη και, το σημαντικότερο, την οικονομική ανάπτυξη.
Σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο, ωστόσο, η ιστορία ήταν διαφορετική – και πολύ πιο μεταβλητή. Ο έλεγχος εκ των άνωθεν έλαβε διαφορετικές μορφές σε διαφορετικές χώρες, εξαρτώμενος σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα, το διαμέτρημα και τις προθέσεις των ηγετών τους.

Σε χώρες με ισχυρούς και σκεπτόμενους ηγέτες, η συνολική οικονομική κατάσταση των πολιτών και η ποιότητα ζωής τους αυξήθηκε. Στην Ινδία, για παράδειγμα, η ποιότητα του αέρα βελτιώθηκε δραστικά μετά το 2016, όταν η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία οχημάτων υψηλής εκπομπής καυσαερίων. Στη Γκάνα, η εισαγωγή φιλόδοξων κυβερνητικών προγραμμάτων για την βελτίωση των βασικών υποδομών και την διασφάλιση της διαθεσιμότητας καθαρού νερού για όλους τους πολίτες της, οδήγησε σε αιχμηρή μείωση των μεταφερόμενων στο νερό ιών.

Αλλά η αυξημένη αυταρχική ηγεσία λειτούργησε λιγότερο καλά – και σε ορισμένες περιπτώσεις τραγικά – σε χώρες που διευθύνονται από ανεύθυνες ελίτ που χρησιμοποίησαν την αυξημένη τους εξουσία για την επιδίωξη των δικών τους συμφερόντων χωρίς τον αναλογισμό των πολιτών τους.

Υπήρχαν και άλλα μειονεκτήματα, καθώς η άνοδος του μολυσματικού εθνικισμού(;) δημιούργησε νέους κινδύνους: οι θεατές του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018, για παράδειγμα, φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα που έφερε την εθνική τους σημαία. Οι αυστηροί κανονισμοί στην χρήση τεχνολογίας κατέπνιξαν την καινοτομία, διατηρώντας το κόστος της τεχνολογίας υψηλό, και περιόρισαν την υιοθέτησή της. Στον αναπτυσσόμενο κόσμο, η πρόσβαση σε «εγκεκριμένες» τεχνολογίες αυξήθηκε αλλά στον ανεπτυγμένο κόσμο, η απουσία καινοτόμων τεχνολογιών έδωσε το προβάδισμα επιλογής της παροχής τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Μερικές κυβερνήσεις θεώρησαν το γεγονός αυτό ως προστατευτισμό και διαφώνησαν να συναλλαγούν με υπολογιστές και τεχνολογίες που τις θεώρησαν μεταχειρισμένες. Εν τω μεταξύ οι αναπτυσσόμενες χώρες που διαθέτουν περισσότερους πόρους και δυνατότητες ξεκίνησαν την εσωτερική καινοτομία ώστε να αναπληρώσουν το κενό στηριζόμενες στις δικές τους δυνάμεις. Στο σημείο αυτό, στον αναπτυγμένο κόσμο, η παρουσία τόσων άνωθεν κανονισμών και νόμων ανέστειλε σε μεγάλο βαθμό την επιχειρηματική δραστηριότητα. Επιστήμονες και βιομήχανοι συχνά λάμβαναν εντολές από τις κυβερνήσεις για το είδος της έρευνας που θα έπρεπε να ακολουθήσουν που ήταν ως επί το πλείστον κερδοφόρα έργα (π.χ. ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα την αγορά) ή «σίγουρα στοιχήματα» (π.χ. βασική έρευνα), αφήνοντας την περισσότερο ριψοκίνδυνη ή καινοτόμο έρευνα ανεκμετάλλευτη.

Οι ευημερούσες χώρες και οι μονοπωλιακές εταιρείες με εκτεταμένη έρευνα και υψηλούς προϋπολογισμούς εξακολούθησαν να κάνουν σημαντικές προόδους, αλλά το Διεθνές Πρωτόκολλο (IP) των καινοτομιών τους παρέμεινε κλειδωμένο πίσω από αυστηρούς εθνικούς κανονισμούς ή εταιρικό προστατευτισμό.

Η Ρωσία και η Ινδία επέβαλαν αυστηρά εγχώρια πρότυπα για την εποπτεία και την πιστοποίηση προϊόντων που σχετίζονται με κρυπτογράφηση και στους προμηθευτές τους – μια κατηγορία που στην πραγματικότητα εμπεριέχει όλες οι καινοτομίες πληροφορικής.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ επέστρεψαν με αντίποινα εθνικών προτύπων, παύοντας την ανάπτυξη και διάδοση της τεχνολογίας παγκοσμίως.
Ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενεργώντας σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον της, η κάθε χώρα, συχνά αναζητούσε πρακτικές συμμαχίες που την εξυπηρετούσαν – με το να έχει πρόσβαση σε απαιτούμενους πόρους ή με την ενοποίηση με στόχο την επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης. Στη Νότια Αμερική και στην Αφρική, οι περιφερειακές και υποπεριφερειακές συμμαχίες έγιναν περισσότερο δομημένες. Η Κένυα διπλασίασε τις συναλλαγές της με την ανατολική Αφρική, καθώς νέοι εταίροι αναπτύχθηκαν στην ήπειρο. Η επένδυση της Κίνας στην Αφρική επεκτάθηκε καθώς οι ευκαιρίες νέων θέσεων εργασίας και υποδομών ανταλλάχθηκαν με την πρόσβαση σε βασικά ορυκτά ή εξαγωγές τροφίμων. Οι διασυνοριακοί δεσμοί πολλαπλασιάστηκαν με τη μορφή επίσημης παροχής ασφάλειας. Ενώ η ανάπτυξη ξένων δυνάμεων ασφαλείας καλωσορίστηκαν σε μερικές από τις πιο αποτυχημένες χώρες, καθώς οι κοινές λύσεις έφεραν πολύ λίγα θετικά αποτελέσματα. Μέχρι το 2025, οι άνθρωποι φάνηκαν να κουράζονται πολύ από τον άνωθεν έλεγχο αφήνοντας τους ηγέτες και τις αρχές να κάνουν τις επιλογές γι ‘αυτούς.

Οπουδήποτε τα εθνικά συμφέροντα αντιτάχθηκαν με τα ατομικά, ακολούθησαν ταραχές. Οι σποραδικές αντιδράσεις αυξήθηκαν σε οργάνωση και συντονισμό, καθώς η νέοι και όσοι έχασαν την κοινωνική τους θέση, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες, προκάλεσαν ταραχές σε αστικές περιοχές. Το 2026, διαδηλωτές στη Νιγηρία έριξαν την κυβέρνηση, μην ανεχόμενοι την ευνοιοκρατία και την διαφθορά. Ακόμη και εκείνοι που τους άρεσε η μεγαλύτερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα αυτού του κόσμου άρχισαν να αισθάνονται άβολα με τους περιορισμούς από το πλήθος των αυστηρών κανόνων και από την αυστηρότητα των εθνικών συνόρων.

Το συναίσθημα αυτό αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτα θα αναστατώσει την τακτοποιημένη τάξη που οι παγκόσμιες οι κυβερνήσεις εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργήσουν. •Μέχρι το 2025, οι άνθρωποι φάνηκαν να κουράζονται πολύ από τον άνωθεν πάνω έλεγχο αφήνοντας τους ηγέτες και τις αρχές να κάνουν επιλογές γι ‘αυτούς.

………………………………………..

Ο Κορωναϊός Covid-19 και η τελετή έναρξης των ολυμπιακών παιχνιδιών του Λονδίνου το 2012

………………………………………..

Controversies Behind Bill Gate Vaccine And Coronavirus, Who Is Telling The Truth To The World.

Διαμάχες πίσω από το εμβόλιο Bill Gate και Coronavirus, Ποιος λέει την αλήθεια στον κόσμο;

………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ !!!

Dimos Dimaresis ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΥΨΟΥΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ /// CORONAVIRUS. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WORLD BANK “ΠΑΝΔΗΜΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ” (;) ! ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 !! ΑΚΟΥΣΤΕ !!!

Ουάσινγκτον 28 Ιουνίου 2017
Η Παγκόσμια Τράπεζα για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη ξεκίνησε την διάθεση ειδικών ομολόγων με σκοπό την παροχή οικονομικής στήριξης στον μηχανισμό χρηματοδότησης έκτακτης ανάγκης. Έναν μηχανισμό που δημιουργήθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για τις αναπτυσσόμενες χώρες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πανδημίας.
Τα ομόλογα της Παγκόσμιας Τράπεζας χρησιμοποιούνται πρώτη φορά για την χρηματοδότηση εγχειρημάτων κατά μολυσματικών ασθενειών και είναι η πρώτη φορά που ο κίνδυνος μιας πανδημίας στις χώρες χαμηλών εισοδημάτων μεταφέρεται στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Το πρόγραμμα θα παρέχει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει ανάγκες στις αναπτυσσόμενες χώρες έναντι του κινδύνου πανδημιών στα επόμενα 5 έτη μέσω ενός συνδυασμού ομολόγων και παραγώγων που χρεώνονται από σήμερα, ενός ταμείου μετρητών και μελλοντικών δεσμεύσεων από χώρες δωρητές για επιπρόσθετη κάλυψη.
Η συναλλαγή που επιτρέπει στο πρόγραμμα να σώσει εκατομμύρια ζωές υπερκαλύφθηκε κατά 200% λαμβάνοντας θετική αποδοχή από τους επενδυτές που έχουν υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό εργαλείο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Με τόση μεγάλη ζήτηση η Παγκόσμια Τράπεζα ήταν σε θέση να κοστολογήσει την συναλλαγή αρκετά κάτω από την αρχική καθοδήγηση της αγοράς. Το συνολικό ποσό κινδύνου που μεταφέρεται στην αγορά μέσω ομολόγων και παραγώγων ανέρχεται σε 425 εκατομμύρια δολάρια.
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας δήλωσε πως με αυτή την νέα δομή ελήφθη ένα βήμα που θα σώσει εκατομμύρια ζωές και ολόκληρες οικονομίες από μία από τις μεγαλύτερες συστημικές απειλές. Αξιοποιούμε την εμπειρία της κεφαλαιαγοράς , την κατανόηση του κλάδου της υγείας, την εμπειρία για αντιμετώπιση αναπτυξιακών προκλήσεων ώστε να εξυπηρετήσουμε τους φτωχότερους ανθρώπους στον κόσμο. Με βάση τα διδάγματα από τον Ebola στην Αφρική ο μηχανισμός θα συμβάλλει στην βελτίωση της ασφάλειας υγείας για όλους.
Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε την δημιουργία του προγράμματος τον Μάιο του 2016 στις συνόδους των G7. Η χρηματοπιστωτική δομή συνδυάζει χρηματοδότηση των εκδοθέντων ομολόγων με εξωχρηματιστηριακά παράγωγα που μεταφέρουν τον κίνδυνο έκρηξης πανδημίας σε αντισυμβαλλομένους. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ώστε να προσελκύσει έναν ευρύτερο κύκλο επενδυτών.
Το πρόγραμμα έχει 2 παράθυρα. Το πρώτο αποτελεί ένα ασφαλιστικό παράθυρο με χρηματοδότηση από Ιαπωνία και Γερμανία που αποτελείται από ομόλογα και ανταλλαγές συμπεριλαμβανομένων και όσων εκτελούνται σήμερα. Το δεύτερο είναι ένα παράθυρο μετρητών στο οποίο η Γερμανία χορήγησε αρχική χρηματοδότηση ύψους 50 εκατ. Ευρώ. Το ταμείο θα είναι διαθέσιμο από το 2018 για τον περιορισμό ασθενειών που δεν περιλαμβάνονται εξ αρχής.
Τα ομόλογα και παράγωγα για το παράθυρο ασφάλισης του προγράμματος αναπτύχθηκαν από την Παγκόσμια Τράπεζα σε συνεργασία με τις κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρίες Swiss RE και Munich Re. Η AIR Worldwide ήταν ο μοναδικός κατασκευαστής μοντέλων για την παροχή ανάλυσης κινδύνου από ειδικούς. Η Swiss RE Capital Markets είναι ο μοναδικός δρομολογητής για την συναλλαγή. Η Swiss RE και η Munich RE είναι οι κοινοί φορείς διαμόρφωσης. Η Munich RE και η GC Securities είναι συνδιαχειριστές.
Τα ομόλογα εκδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «κεφάλαιο σε κίνδυνο» επειδή οι επενδυτές φέρουν τον κίνδυνο να χάσουν μέρος ή το σύνολο της επένδυσής τους στο ομόλογο εάν ένα γεγονός πανδημίας ενεργοποιήσει πληρωμές σε επιλέξιμες χώρες του προγράμματος.
Το πρόγραμμα καλύπτει έξι περιπτώσεις ιών που είναι πιθανότερο να προκαλέσουν πανδημία. Νέους ιούς πανδημίας της γρίπης Α, Coronoviridae, Filoviridae και άλλες ασθένειες όπως Crimean Congo, Rift Valley, Lassa fever.
Η χρηματοδότηση θα ενεργοποιηθεί όταν μία εστία φτάσει σε προκαθορισμένα επίπεδα μόλυνσης μαζί με αριθμό θανάτων, ταχύτητα εξάπλωσης και εάν η ασθένεια διασχίζει διεθνή συνορα. Οι προσδιορισμοί για την ενεργοποίηση πραγματοποιούνται με διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα όπως αναφέρει ο ΠΟΥ.
Οι χώρες που έχουν επιλεγεί για το πλαίσιο ασφάλειας του προγράμματος είναι μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Ανάπτυξης, το ίδρυμα του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας που παρέχει ευνοικές χρηματοδοτήσεις στις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Η διαχείριση του προγράμματος γίνεται από ένα διοικητικό όργανο του οποίου τα μέλη με δικαίωμα ψήφου περιλαμβάνουν την Ιαπωνία και την Γερμανία. Ο ΠΟΥ και η Παγκόσμια Τράπεζα λειτουργούν ως μέλη δίχως δικαίωμα ψήφου.
Στον κάτωθι πίνακα βλέπουμε επίσης πως η προγραμματισμένη ημερομηνία ωρίμανσης είναι η 15η Ιουλίου 2020 ενώ προβλέπεται παράλληλα η δυνατότητα για μηνιαία επέκταση μερικώς ή πλήρως με μέγιστο τους 12 μήνες από την εν λόγω ημερομηνία.
ΠΗΓΗ: https://www.worldbank.org/en/news/press-release/2017/06/28/world-bank-launches-first-ever-pandemic-bonds-to-support-500-million-pandemic-emergency-financing-facility

……………………………….

*ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ… ΘΕΤΙΚΑ !!!

Tέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό – Στον εισαγγελέα αναρτήσεις προς αξιολόγηση

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσε εντολή στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να στείλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση.

ΜΑΛΙΣΤΑ…

ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑΣ;;;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ;;;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ;
ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΤΟ Rockefeller Foundation ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;;;
… Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ…

… ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

Bill Gates: “Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7δις ανθρώπων” !!! ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΙΟΥΣ Ε; (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ Ο Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 2010 !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

COVID-19. 20.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ GSK ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ Παν/μιο Αθηνών-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΚΑΙ $10ΕΚ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.(WHO)

ΥΠ.ΕΣ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

CORONAVIRUS. ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ FAKE ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΩΝ; (VIDEO)

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

“Βόμβα” του γερμανικού Υπ.Εσωτερικών: Ο κορονοϊός υπερεκτιμήθηκε -Δεν χρειαζόταν η καραντίνα -Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των μέτρων- Απόρρητη έκθεση-σοκ

Ο κορωνοιός ήταν προπαγάνδα φόβου, η καραντίνα εγκληματική ενέργεια και ο στόχος να δικαιολογήσουν τα 13,5 τρισ στην βαλτωμένη διεθνή οικονομία

………………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…