Μαΐ 072020
 

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΑΤΗΛΑ…

…………………………………………………

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ… ( ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΡΟΜΟ… ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΕΔΙΔΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ) !!!

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25-2-2020 – ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020 Π.Ν.Π.της 25-2-2020 : Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού.

[ … 6.Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη… ]

……………………………………………….

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο να διώκεται ποινικά. ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ… ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

ΥΠ.ΕΣ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

ΠΕΤΣΑΣ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ 9ΕΚ ΣΤΑ ΜΜΕ… ΣΥΝΟΛΟ 20ΕΚ ΓΙΑ… “να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news»”

COVID 19. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.ΟΡΓ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID !!

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΕΡΝΑΕΙ… ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΟΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΠΙΝΕΙ… ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΑΔΩΝΑΪ !!! Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ… “11εκΧ3/ημεραΧ30ημερεςΧ12μηνες=12δισ τον χρόνο”… Χ1ευρω=ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ Αδωνι Μπεϊζάνη !!!

ΙΤΑΛΙΑ. Ο Ιταλός βουλευτής Sgarbi καταγγέλλει ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας αναφέρει ότι από 25.000 μόνο 925 πέθαναν από τον ιό. το 96,3% ΔΕΝ πέθανε από το COVID-19 !

ΤΣΙΟΔΡΑΣ 9/4/2020: “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ”… ΤΣΙΟΔΡΑΣ 23/4/2020: “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ” (ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ) !!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΘΕΑΤΕΣ…

ΤΣΙΟΔΡΑ !!! ΕΣΥ (ΚΕΕΛΠΝΟ) ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ 2009 ΤΑ 24ΕΚ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ; ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ;

Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

……………………………………………………………………………………………..

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4619/2019
ΦΕΚ 95/Α/11-6-2019
Κύρωση του Ποινικού Κώδικα.

Άρθρο 333

Απειλή

1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας αυτόν με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή. Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του.

2. Επιβάλλεται φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν η πράξη τελείται σε βάρος ανηλίκου ή προσώπου που δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του, εφόσον τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται υπό την επιμέλεια ή την προστασία του δράστη βάσει νόμου, δικαστικής απόφασης ή πραγματικής κατάστασης, συνοικούν με αυτόν ή έχουν με αυτόν σχέση εργασίας ή υπηρεσίας. Η ίδια ποινή επιβάλλεται όταν η πράξη τελείται σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου ή σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια της συμβίωσης.

3. Για την ποινική δίωξη της πράξης της παραγράφου 1 απαιτείται έγκληση.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-kodikes-nomothesias/nomos-4619-2019-phek-95a-11-6-2019.html

…………………………………………………………………………………………………………..

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ….

……………………………………………………………………………………………………………

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

  One Response to “CORONAVIRUS. ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ FAKE ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΩΝ; (VIDEO)”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...