Απρ 212020
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ…

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ “ΕΝΕΣΚΥΨΕ” ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ … “CORONAVIRUS”… “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” , “ΠΑΤΕΝΤΕΣ” , ΝΟΜΟΙ… ΓΙΑ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” … ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ!!!

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ( ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

Ο διευθυντής του Π.Ο.Υ. φέρεται να συνδέεται με Κομμουνιστική Τρομοκρατική Οργάνωση.

Αποκαλύψεις από τον Γάλλο νομπελίστα ιατρό Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου – Τελεία»

10 Ιουνίου 2014

………..

VACCINESΕΜΒΟΛΙΑ
 
 
Bill Gates / Devid Rockefeller
http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.realworldorder.net%2F&prev=%2Fsearch%3Fq%3DREAL%2BWORLD%2BORDER%2BWHO%2BRULES%2BTHE%2BWORLD%2B%253F%2B%2522NOT%2BALL%2BCONSPIRACIES%2BARE%2BTHEORIES%2522
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον υψηλότερο αριθμό υποχρεωτικών εμβολίων για παιδιά κάτω των 5 ετών στον κόσμο (36, διπλάσιο του μέσου όρου του Δυτικού κόσμου των 18), το υψηλότερο ποσοστό αυτισμού στον κόσμο (1 στα 150 παιδιά, 10 φορές ή περισσότερο το ποσοστό κάποιες άλλες Δυτικές χώρες), και τοποθετεί μόνο την 34η θέση στον κόσμο για τα παιδιά του κάτω από το ποσοστό θνησιμότητας.
http://preventdisease.com, 2017
[μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Think Twice Global Vaccine Institute, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Human & Experimental Toxicology]
 
“Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μια έκθεση από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Εμβολίων, ο ΠΟΥ ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ) παρακολούθησε μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού κατά του τετάνου στη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες. Το Comite Pro Vida de Mexico, μια Ρωμαιοκαθολική λαϊκή οργάνωση, υποψιάστηκε τα κίνητρα πίσω από το πρόγραμμα ΠΟΥ. Όταν δοκίμασαν πολλά φιαλίδια του εμβολίου, όπως στην Κένυα σήμερα, διαπίστωσαν ότι περιείχαν την ίδια ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ή HCG. Βρήκαν ότι ήταν πολύ περίεργο σε ένα εμβόλιο που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους ανθρώπους από την εμφάνιση σιαγόνων. από λοίμωξη με σκουριασμένα τραύματα στα νύχια. Ο τέτανος είναι επίσης μάλλον σπάνιος, γιατί μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού και αυτή μόνο για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία;
Η HCG είναι μια φυσική ορμόνη που απαιτείται για τη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, όταν συνδυάστηκε με φορέα τοξοειδούς τετάνου, διέγειρε τον σχηματισμό αντισωμάτων κατά της HCG, καθιστώντας μια γυναίκα ανίκανη να διατηρήσει μια εγκυμοσύνη, μια μορφή κρυφής έκτρωσης.
Η παγκόσμια ατζέντα των Ροκφέλερ, Γκέιτς, Κλίντον, Μπους και των πολύ πλούσιων αγάπης τους είναι ρατσιστική. Απαιτεί την εξάλειψη των μη λευκών πληθυσμών, τη γενοκτονία. Τα εργαλεία επιλογής τους περιλαμβάνουν πολέμους παντού από το Αφγανιστάν στο Πακιστάν έως τη Λιβύη έως τη Συρία έως την Ουκρανία. Περιλαμβάνει εκστρατείες μαζικών επιλεγμένων εμβολιασμών σε χώρες που έχουν υποστεί πόλεμο. Περιλαμβάνει τον καθορισμό της CIA και της Mossad να δημιουργήσουν ψεύτικους ισλαμιστές “τζιχαντιστές” τρομοκράτες για να σκοτώσουν και να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν την κάλυψη για έναν “πόλεμο κατά της τρομοκρατίας” της Ουάσιγκτον. “
F. William Engdahl
 
«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό φτάνει περίπου τα 9 δισεκατομμύρια. Τώρα αν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε κατά 10 ή 15 τοις εκατό».
Μπιλ Γκέιτς στο συνέδριο TED 2010
 
“Από το 1979, όλες οι περιπτώσεις πολιομυελίτιδας στην Αμερική προέρχονται από το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας. Ο φυσικός (ή άγριος τύπος) ιός της πολιομυελίτιδας δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί μία μόνο περίπτωση πολιομυελίτιδας στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1979.”
Washington Post της 26ης Ιανουαρίου 1988
 
“Τα ποσοστά αυτισμού στις ΗΠΑ αυξάνονται από τη δεκαετία του 1980. Το 1985 ο επιπολασμός του αυτισμού ήταν 1 στα 2.500, δέκα χρόνια αργότερα αυξήθηκε στο 1 στα 500 και σήμερα είναι ένα εκπληκτικό 1 στα 68 παιδιά.
Όλο και περισσότεροι ερευνητές και γιατροί αυξάνοντας τις κόκκινες σημαίες καθώς βλέπουν περισσότερες ενδείξεις ότι αυτή η επιδημία σχετίζεται όχι μόνο με τοξίνες για το περιβάλλον, τα τρόφιμα και το νερό, αλλά συγκεκριμένα με εκείνες των εμβολιασμών. Το 1995, το πρόγραμμα ανοσοποίησης για παιδιά είχε 19 εμβολιασμούς πριν από την ηλικία των 16. Το 2001 , ο αριθμός αυτός είναι τώρα 28 πριν από την ηλικία των 18 ετών.
Ακολουθώντας το πρόγραμμα του 2016, ένα παιδί μπορεί να λάβει έως και 72 εμβολιασμούς εάν έχει κάνει όλες τις δόσεις των εμβολίων, όλους τους ενισχυτές και μια διπλή δόση της ετήσιας γρίπης. .
Ενώ η πολιτεία της Καλιφόρνιας υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό τη φυσική ιατρική και την ελευθερία να επιλέγετε τη δική σας μέθοδο θεραπείας, όλα αυτά άλλαξαν τον Ιούνιο του 2015 όταν ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν υπέγραψε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο SB277 που εξαλείφει τις προσωπικές και θρησκευτικές εξαιρέσεις για τα εμβόλια.
Yelena Sukhoterina, 2016
 
Τα εμβόλια ζωντανών ιών κατά της γρίπης ή της πολιομυελίτιδας μπορεί σε κάθε περίπτωση να προκαλέσουν την ασθένεια που σκοπεύει να αποτρέψει.
Δρ. Ο Jonas και ο Darrell Salk σε ένα άρθρο στο περιοδικό Scienc, 4 Μαρτίου 1977
 
“Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Παγκόσμια Τράπεζα, η περιβαλλοντική υπηρεσία του ΟΗΕ, το Ταμείο Πληθυσμού του ΟΗΕ, και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates πλησιάζουν σε όλη την ανθρωπότητα με προγράμματα εμβολιασμού μαζικής κλίμακας και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
Jurriaan Maessen, 2012
 
Ο Μπιλ Γκέιτς και οι Ροκφέλερ, πήραν τον ιό της πολιομυελίτιδας και δημιούργησαν μια συνθετική έκδοση του ιού, μια που είναι διπλάσια θανατηφόρα από την άγρια ​​πολιομυελίτιδα.
Ενώ η Ινδία είναι απαλλαγμένη από πολιομυελίτιδα για ένα χρόνο, υπήρξε τεράστια αύξηση των μη -Πολική οξεία υγρή παράλυση (NPAFP). Το 2011, υπήρχαν επιπλέον 47.500 νέες περιπτώσεις NPAFP. Κλινικά διακριτή από την παράλυση της πολιομυελίτιδας αλλά δύο φορές πιο θανατηφόρα, Η επίπτωση του NPAFP ήταν άμεσα ανάλογη με τις δόσεις της στοματικής πολιομυελίτιδας [Gates – Rockefeller] ελήφθη εμβόλιο.
Ινδικό Περιοδικό Ιατρικής Ηθικής
 
“Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας Gates-Rockefeller-WHO στο Πακιστάν σκότωσε περίπου 10.000 και ανάπηρους δεκάδες χιλιάδες ακόμη.”
F. William Engdahl
 
“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ιός HIV εισήχθη στον άνδρα ομοφυλόφιλων ανδρών στις ΗΠΑ μέσω του πειράματος για το ομοφυλόφιλο εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1978 και 1981 … Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε να δημοσιεύσει στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από AIDS που έχουν εμφανίστηκε σε μια μεγάλη ομάδα ομοφυλόφιλων ανδρών που αρχικά προσφέρθηκαν εθελοντικά για το πείραμα εμβολίων. “
Alan Cantwell, MD
 
“Οι κατασκευαστές εμβολίων και thimerosal δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ επαρκή έλεγχο σχετικά με την ασφάλεια της thimerosal. Η FDA δεν ζήτησε ποτέ από τους κατασκευαστές να διενεργήσουν επαρκείς δοκιμές ασφάλειας σε ενώσεις thimerosal και ethylmercury.
… Την ίδια στιγμή που η επίπτωση του αυτισμού αυξανόταν, η Ο αριθμός των παιδικών εμβολίων που περιείχαν θιμεροσάλη αυξανόταν, αυξάνοντας την ποσότητα αιθυλοϋδράργυρου στην οποία τα βρέφη εκτέθηκαν τριπλάσια.
… Ένας αυξανόμενος αριθμός επιστημόνων και ερευνητών πιστεύουν ότι μια σχέση μεταξύ της αύξησης των νευροαναπτυξιακών διαταραχών του αυτισμού και της αυξημένης χρήσης του thimerosal στο Τα εμβόλια είναι εύλογα και αξίζει περισσότερου ελέγχου.
… Η αποτυχία του CDC να δηλώσει την προτίμηση των εμβολίων χωρίς θμεροσάλη το 2000 και το 2001 και πάλι ήταν παραίτηση της ευθύνης τους.
… Το Thimerosal πρέπει να αφαιρεθεί από αυτά τα εμβόλια. Καμία ποσότητα υδραργύρου δεν είναι κατάλληλη σε οποιοδήποτε παιδικό εμβόλιο. “
Υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ευεξίας στην Επιτροπή Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης του Σώματος, Μάιος 2003
 
“Το Ίδρυμα Rockefeller, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Πληθυσμού του John D. Rockefeller Ill, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και το Ίδρυμα Ford, και άλλα συνεργάστηκαν με τον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας] για 20 χρόνια για να αναπτύξουν μια αντι-γονιμότητα εμβόλιο με χρήση τετάνου καθώς και με άλλα εμβόλια. “
F. William Engdahl
 
Το Thimserosal που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα εμβόλια πιθανότατα σχετίζεται με την επιδημία του αυτισμού. Αυτή η επιδημία πιθανότατα να είχε αποφευχθεί ή να περιοριστεί εάν το FDA δεν κοιμόταν στο διακόπτη σχετικά με την έλλειψη δεδομένων ασφαλείας σχετικά με την ένεση thimerosal και την απότομη αύξηση του έκθεση του βρέφους στη γνωστή νευροτοξίνη του. Η αποτυχία των οργανισμών δημόσιας υγείας μας να είναι ενδεικτική της θεσμικής κακής λειτουργίας για την αυτοπροστασία και τον εσφαλμένο προστατευτισμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας. “
Υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ευεξίας στην Επιτροπή Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης του Σώματος, Μάιος 2003
 
Η εξάπλωση της πολιομυελίτιδας μέσω της Συρίας είναι” πολιομυελίτιδα που προέρχεται από εμβόλιο“, συγκεκριμένα, το ίδιο στέλεχος της” οξείας υγρής παράλυσης κατά της πολιομυελίτιδας “όπως στην Ινδία και το Πακιστάν που συνέπεσε με τους μαζικούς εμβολιασμούς με από του στόματος εμβόλια Sabin από την GAVI [Global Alliance for Vaccines ]. “
F. William Engdahl
 
“Η οικονομική υγεία της βιομηχανίας δεν θα έπρεπε ποτέ να ήταν παράγοντας σε αυτήν την απόφαση [αφαίρεση thimerosal]. Η οικονομική υγεία των κατασκευαστών εμβολίων σίγουρα δεν θα έπρεπε ποτέ να ήταν πιο σημαντική για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους υγείας από την υγεία και την ευημερία των παιδιών του έθνους. Το CDC έχει την ευθύνη να προστατεύει την υγεία του αμερικανικού κοινού. Εάν υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με τις νευρολογικές επιδράσεις του αιθυλοϋδράργυρου στα εμβόλια στα παιδιά – και υπήρχαν σημαντικές αμφιβολίες – η επικρατούσα σκέψη θα έπρεπε να ήταν ο καλύτερος τρόπος προστασίας των παιδιών από πιθανές βλάβες Ωστόσο, φαίνεται ότι η προστασία των κερδών της βιομηχανίας υπερισχύει της προστασίας των παιδιών από ζημίες υδραργύρου. “
Υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ευεξίας στην Επιτροπή Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης του Σώματος, Μάιος 2003
 
“Δεν μπορούσες καν να φτιάξεις μια μελέτη που να δείχνει ότι το Thimerosal είναι ασφαλές. Είναι πολύ καταραμένο τοξικό. Εάν ενέσεις το Thimerosal σε ένα ζώο, ο εγκέφαλός του θα υποφέρει. Εάν το εφαρμόσεις σε ζωντανό ιστό, τα κύτταρα πεθαίνουν. Εάν το βάλεις σε ένα τρυβλίο Petri, η κουλτούρα πεθαίνει. Γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα, θα ήταν σοκαριστικό εάν κάποιος το έγχυσε σε ένα βρέφος χωρίς να προκαλέσει ζημιά.
… Η βιολογική υπόθεση εναντίον του Thimerosal είναι τόσο δραματικά συντριπτική πια, που είναι πολύ πολύ ανόητη ή πολύ ανέντιμος άνθρωπος με τα διαπιστευτήρια για να κατανοήσει αυτήν την έρευνα θα έλεγε ότι η Thimerosal δεν ήταν πιθανότατα η αιτία του αυτισμού.
Boyd Haley, MD, Καθηγητής και Πρόεδρος, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, 2006
………………………………………………………………
…………………………………………………….
…………………………………………
CORONAVIRUS. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WORLD BANK “ΠΑΝΔΗΜΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ” (;) ! ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 !! ΑΚΟΥΣΤΕ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΤΣΙΟΔΡΑ… ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Then read his CV word for word. It matters. Good luck….

Sotiris Tsiodras was born on October 13, 1965 in Sydney, Australia. Soon, however, his family returned to Greece and Mr. Tsiodras graduated from high school in his neighborhood of Kypseli (with honors) and was admitted to the Medical School of Ioannina.

Two years later he transferred to the Medical School of Athens as an excellent student. It ended with “Excellent” in March 1991.

His military service followed. In 1991-93 he served in the Army, as a doctor at the Health Training Centers in Messolonghi, Arta, Symi, the Army Geographical Service and the 401 General Military Hospital of Athens, where he also worked as a Pathologist for 6 months.

Starting his medical career, he gave an interview to 10 US university hospitals and spent the first 3 years in the Department of Internal Medicine at Albert Einstein University Hospital. From 1997 to 2001, he was an internist specializing in Pathology with further specialization in Infectious Diseases at Beth Israel Deaconess Medical Center and Harvard Medical School and the only candidate from a foreign country to be accepted.

In 1998 he received the title of “Harvard University Medical Scholar”. There he was trained in the clinical follow-up of a wide range of patients with infectious diseases, which included patients with complex immunosuppressive soil infections, e.g. from transplants (a world-renowned center for liver and bone marrow transplants) or from AIDS. In 2001 he obtained his master’s degree from the same School.

With this course in the US, Mr. Tsiodras could stay there and pursue a medical career in a country that clearly offers more prospects and potential. However, he chose to return to Greece (2001) where he completed his compulsory Agricultural Law at the Messina Health Center.

After the end of his term, he worked as an infectious disease specialist at KEELPNO.

The following year he presented his doctoral dissertation at the Medical School of EKPA, was awarded a doctorate and from December 2003 pursued an academic career going through all stages of development: scientific associate, lecturer, assistant, associate and now full professor.

In the meantime, he worked as an infectious disease specialist at the 2002 Winter Olympics in Salt Lake, Utah, while at the Athens Olympics in 2004, he was the doctor responsible for the Olympic Retirement Surveillance System.

And other times on the front line

It should be noted that this is not the first time that Mr Tsiodras has been at the forefront of the organization and treatment of viruses. In 2005 he participated in the organization and planning of treatment of influenza pandemic and in the completion of the National Pandemic plan as a member of the writing team. Συμμετείχε επίσης, ως ειδικός λοιμωξιολόγος σε θέματα δημόσιας Υγείας, σε 4μελείς επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (European CDC), οι οποίες επιθεώρησαν χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για την προετοιμασία για πανδημία γρίπης σε εθνικό επίπεδο (Ιταλία και Ουγγαρία).

Ως λοιμωξιολόγος–σύμβουλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετείχε ενεργά σε αντιμετώπιση καθημερινών κλινικών προβλημάτων λοιμώξεων αλλά και στην διερεύνηση επιδημιών όπως η επιδημία μυοκαρδίτιδας από εντεροϊούς στην Κρήτη το 2003, η ψευδοεπιδημία περιστατικών με οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) στην Λήμνο το 2003, η επιδημία από περιστατικά Σαλμονέλλωσης στο Αργος το 2004 η ψευδοεπιδημία από ύποπτα ανθρώπινα περιστατικά για γρίπη των πουλερικών Η5Ν1 το 2005-2006 καθώς και η πανδημία γρίπης 2009-2010, οι επιδημίες ελονοσίας και Δ. Νείλου το 2010-2012 και η επιδημία λύσσας σε ζώα στην Βόρειο Ελλάδα το 2012-2013.

…………………………………

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. Η ΕΝΟΧΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ …

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 13/6/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

…………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

  7 Σχόλια to “VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!”

  1. […] ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ… ΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΔΙΝΑΝ 500ΕΚ ΔΡΧ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ;; ///// “CORONAVIRUS”… “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” , “ΠΑΤΕΝΤΕΣ” , ΝΟΜΟΙ… ΓΙΑ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” … ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ!!! ///// VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟ… […]

  2. […] VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟ… […]

  3. […] ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ … ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ /// VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟ… […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

...