ΓΙΑΤΙ Ο WHO ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ hydroxychloroquine, chloraquine ??

ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

Dennis Hoidas ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ;

WHO suspends hydroxychloroquine, chloraquine trials as COVID-19 treatment

Απο την αρχη ημουν σιγουρος οτι ο Κοβιντ-19 ηταν ενα κατασκευασμενο στρατηγικο όπλο κι οχι το τυχαιο προϊον της ερωτικης συνευρεσης μιας νυχτεριδας με AIDS κι ενος ποντικου με κορωνοϊο πνευμονιας.

Εκεινο για το οποιο διατηρουσα καποιες αμφιβολιες ηταν το κατα ποσον “τους ξεφυγε” ή “τον αμολησαν”. Αμφιβολίες που, οσο περναει ο καιρος κατακαθονται ως “βεβαιότητα”. (Αλλα, αστο να παει, ας μην επεκταθουμε εδω…)

“Η παγκοσμια επιδημια του κορωνοϊου ειναι η μεγαλη ευκαιρια που περιμεναμε!”, δηλωσε, νωρις-νωρις, μια απο τις πλουσιοτερες καπιταλιστικες σαυρες του κοσμου, γνωστη για τις επενδυσεις της ΚΑΙ στη φαρμακοβιομηχανια.

Λιγο αργοτερα θα μαθαιναμε και σε ποιο φαρμακο είχε πονταρει πολλα απο τα λεφτα του. Λες και ήξερε οτι κάποτε θα ξεσπασει συγκεκριμενη πανδημια της οποιας τη θεραπεια θα μονοπωλουσε το φαρμακο του.

Σκάει η πανδημια, ο ΠΟΥ (η συγκαλυμμενη Παγκοσμια Διακυβερνηση) βαζει τα κατα τοπους νεοταξιτικα τσουτσεκια να νομοθετησουν για τους πληθυσμους τους “υποχρεωτικους εμβολιασμους” κι εκει που ο “μεγιστανας” ετοιμαζεται να μαζεψει ολο το χρημα απο το τραπεζι στο πρωτο ημιχρονο (το δευτερο ημιχρονο θα ηταν ο ετήσιος εμβολιασμος) σκάει σαν την “πορδη από το πουθενα” ενας μαλλιας γιατρος απο τη Γαλλια και τους τα κανει μπαχαλο: Η παμφθηνη χλωροκινη μπορει να θεραπευσει εξισου αποτελεσματικα!

Πανικος!

Τα ακομα χειροτερα μαντατα ερχονται αμεσως μετα, οταν ανεξαρτητοι γιατροι ανακοινώνουν, ύστερα απο ερευνες, οτι το “σουπερφαρμακο” του μεγιστανα ΣΚΟΤΩΝΕΙ αντι να θεραπευει! Συγκεκριμενα, το χορηγησαν σε ασθενεις (και αφησαν τους αλλους μισους ασθενεις ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!) και αρχισαν να μετρανε πτωματα:

Και τοτε αρχισαν τα “κουφα”: Οι “τυχεροι” που πηραν το σουπερφαρμακο άρχισαν να πεθαινουν με υψηλοτερο ρυθμο απο τους ατυχους που αφεθηκαν στην τυχη τους παιρνοντας χάπια απο αδρανες αλευρι (placebo) και νομιζοντας οτι οι γιατροι “τους θεραπευουν” (ενω, στην πραξη, τους χρησιμοποιησαν ως πειραματοζωα, σαν να ηταν ποντικια….)

Απαγορευτηκε το σουπερφαρμακο;
Οχι φυσικα!
Απλώς επεσαν μερικα εκατομμυρια στην πιάτσα για να λασπωθει επικοινωνιακα το εργο του Γαλλου που εσωνε κοσμο με τη χλωροκινη.

Για να μαι ειλικρινης, ολο αυτο τον καιρο περιμενα μια συγκριτικη δοκιμη “σουπερφαρμακο εναντιον χλωροκινης”. Σαν να λεμε “Μερσεντες εναντιον BMW”. Κι όχι “Μερσεντες, μονη της – κι εσυ με τα ποδια”.

Κι όμως, η δοκιμη του “σουπερφαρμακου” εγινε έναντι του “κι εσυ μετα ποδια”. Του placebo, δηλαδη…

Σαν να εβαλαν κοντρα μια Μερσεντες ΑΜG με έναν πεζοπόρο, ποιος θα φτασει πρωτος ύστερα απο 10 χιλιομετρα. Και την κοντρα να την κερδισε, τελικα, ο πεζοπορος επειδη η Μερσεντες “εκλασε εγκεφαλο” στα 3 χιλιόμετρα κι έκανε 3 ώρες να ερθει η οδικη βοηθεια…

Κι ενω υποτιθεται οτι το σουπερφαρμακο δοκιμάστηκε πριν κυκλοφορησει, μαθαινω οτι οι εγχωριοι “υγειονομικοι ταγοι” έχουν λαβει πλουσιοπάροχες χορηγιες για να δοκιμαστει το σουπερφαρμακο σε ελληνες ασθενεις.

Τι να δοκιμασετε, ρε παλληκαρια;

Την αποτελεσματικοτητα του έναντι ενος αλλου φαρμακου (πχ της χλωροκινης;)

Ή την αποτελεσματικοτητά του έναντι του placebo;
(Πραγμα που σημαινει οπτι καποιοι φουκαραδες θα μεινουν χωρις θεραπεια “στο ονομα της -επι χρημασι- ερευνας”)

Και καπου εκει, καταφανηκε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάσταση της “πανδημιας” (κατι που μυριζε απο την πρωτη στιγμη της εμφανισης της)

“Παγκοσμιοποιητες” εναντιον “εθνοκεντριστων”

Βγαινει ο Τραμπ και δηλώνει οτι ο ιδιος παιρνει χλωροκινη. (Σαν να λεει “βαλτε, ρεμάλια, την κομπινα σας, στον κωλο σας. Φραγκα δεν θα βγαλετε, απο την ταλαιπωρια του πλανητη!)

Βγαινει κι ο ΠΟΥ και απαγορευει τη χρηση χλωροκινης.

Για να ειναι ξεκαθαρο, πια, σε ολους οτι υπάρχουν δυο στρατοπεδα στον πλανητη κι οτι ο Κοβιντ-19 ειναι απλως η κορυφη του παγοβουνου…

…………………………………………………………………….

Ο διευθυντής του Π.Ο.Υ. φέρεται να συνδέεται με Κομμουνιστική Τρομοκρατική Οργάνωση.

ΑΦΡΙΚΗ. Burundi orders WHO officials to leave the country. Το Μπουρούντι διατάζει τους υπαλλήλους του Π.Ο.Υ. να εγκαταλείψουν τη χώρα

COVID-19. 20.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ GSK ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ Παν/μιο Αθηνών-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΚΑΙ $10ΕΚ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.(WHO)

ΑΦΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΖΑ $10ΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;;;

Medium ΤΣΙΟΔΡΑΣ για νόσο Kawasaki: “Μάλλον σχετίζεται με τον κορωνοϊό”. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΜ. ΡΟΗΛΙΔΗΣ: «φυσικά και είχαμε, έχουμε και θα έχουμε παιδιά με νόσο Kawasaki. Τώρα απλά δημιουργήθηκε αυτή η ανησυχία γιατί συνέπεσαν χρονικά -και μόνο- με τον κορωνοϊό»

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Το καλοκαίρι θα έχουμε κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου. ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

CORONAVIRUS. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤ/2019: ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Επιστολή από τον κ.Νικόλαο Βρούσγο προς την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων για την αποδόμηση του “ιατρο-φασισμού” που ζούμε

………………………………………………………………..

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.