Θλίψη στη Δύση για την εκλογή Πούτιν !! Οι απατεώνες λένε: «Οι εκλογές της Ρωσσίας είναι απάτη, ο Πούτιν εξαπάτησε»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Προεδρικές εκλογές. Η Ρωσσία βάζει τα γυαλιά της δημοκρατίας στα μάτια της ΕΕ και των ΗΠΑ !! (βίντεο) “Δεν υπάρχει δημοκρατία στη Ρωσσία” , λένε οι Ευρωπαίοι και οι πέραν του Ατλαντικού “δημοκράτες” της νοθείας και της ρεμούλας, που δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαιδουριών άχυρα !!

Ρωσσία. Ο Πούτιν με ποσοστό 87% ξανά Πρόεδρος, προς απογοήτευση της Δύσης ! ///////// Με 87,86% στον Πούτιν, οι Ρώσσοι δεν αφήνουν κανέναν να υπαγορεύει πώς πρέπει να είναι ο πρόεδρός τους

Η συμμετοχή των Ρώσσων ανήλθε στο 74,22% , όταν, για σύγκριση, στην Ελλάδα στις εκλογές του Ιουνίου του 2023 ήταν στο 53,74% !!

Κι επειδή, λένε, ότι το Δημοψήφισμα ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου (1991) ήταν νόμιμο, οι λαοί της Κριμαίας, Ντόνετσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορόζιε, Χερσώνας, έστειλαν μήνυμα-ταφόπλακα σε ΕΕ & ΗΠΑ !!

………………………..

Spetsnaℤ 007 [ «Οι εκλογές της Ρωσσίας είναι απάτη, ο Πούτιν εξαπάτησε»
– Ντέιβιντ Κάμερον
– Ρίσι Σουνάκ
– Λιζ Τρας
– Φον Ντερ Λάιεν
– Ζελένσκι

Μη εκλεγμένοι αξιωματούχοι:
🇬🇧 Ντέιβιντ Κάμερον
🇬🇧 Ρίσι Σουνάκ
🇬🇧 Liz Truss
🇩🇪 Φον Ντερ Λάιεν
🇺🇦 Ζελένσκι (χωρίς εκλογές/ καθεστώς δικτάτορα)
🇺🇸 Τζο Μπάιντεν (έκλεψε τις εκλογές του 2020) ] 😆 😆 😆 😆

…………………………….

( σ.σ. : Αφήνουμε επίτηδες τα λάθη στο δημοσίευμα  😀 :mrgreen: 😀 ➡ (Λευοκού Οίκου) & (Πρέοδρος Βολοντίμρι Ζελένσκι) 😆 😆 !! Μεγάλη η θλίψη, θολώνει τα μυαλά !! 😀 😆 )

[ Κυβερνήσεις και αξιωματούχοι ανά τον κόσμο καταδίκασαν τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, οι οποίες εξασφάλισαν στον Βλαντίμιρ Πούτιν μια σαρωτική νίκη και μια ακόμη εξαετή θητεία στο αξίωμα, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της Κυριακής. Ειδικότερα:

Εκπρόσωπος συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευοκού Οίκου

“Οι εκλογές προφανώς δεν είναι ούτε ελεύθερες ούτε δίκαιες, δεδομένου ότι ο κ. Πούτιν φυλάκισε πολιτικούς αντιπάλους και εμπόδισε άλλους να θέσουν υποψηφιότητα εναντίον του”.

( σ.σ. : Τον Αλεξέι Ναβάλνι ξέρουν. Ξέρουν και τον Λέοναρντ Πελτιέ (Leonard Peltier); Ο Πελτιέ βρίσκεται στις αμερικανικές φυλακές σχεδόν μισό αιώνα, για την ακρίβεια 47 ολόκληρα χρόνια, και είναι ο μακροβιέστερος πολιτικός κρατούμενος σε ολόκληρη τη γη. BILD : Ο Πούτιν ετοίμαζε την απελευθέρωση του Ναβάλνι !! Άρα ;; … Ποιοί τον ήθελαν νεκρό;;

Εκθέσεις-φωτιά του ΟΗΕ για βασανιστήρια στην Ουκρανία και στο Γκουαντάναμο !!

Το έγκλημα του Ασάνζ και η Ιθάκη

Εν μέσω προεκλογικού αγώνα στις ΗΠΑ δολοφόνησαν τον Τζον Μπαρνέτ )

Πρέοδρος Ουκρανίας Βολοντίμρι Ζελένσκι

“Αυτές τις ημέρες, ο Ρώσος δικτάτορας προσομοιώνει άλλη μία εκλογική διαδικασία. Είναι σαφές ότι είναι άρρωστος για την εξουσία και κάνει τα πάντα για να κυβερνήσει για πάντα”.

“Δεν υπάρχει καμία νομιμότητα σε αυτή την απομίμηση εκλογών και δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να δικαστεί στη Χάγη. Αυτό είναι που πρέπει να διασφαλίσουμε”.

( σ.σ. : Καλά αυτός ο πρέοδρος πέρδεται 😆 😆 👿 Ο Ζελένσκι «χάρισε» στις Βρυξέλλες τα «ρωσσικά» κόμματα που απαγόρευσε Το κακέκτυπο Ζελενσκιχίτλερ, ο δικτατορίσκος της κακιάς ώρας, ο αγαπημένος της “δημοκρατικής” Ευρώπης και των υπερθεματιζόντων περί “δημοκρατίας” ΗΠΑ, που για τα συμφέροντά τους δεν έχουν πρόβλημα στην υποστήριξή του, στέλνει στην Ε.Ε. τα ουκρανικά κόμματα που απαγόρευσε με την αιτιολογία ότι είναι “φιλορωσσικά” !! )

ΥΠΕΞ Γερμανίας σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ

“Οι ψευδοεκλογές στη Ρωσία δεν είναι ούτε ελεύθερες ούτε δίκαιες, το αποτέλεσμα δεν θα εκπλήξει κανέναν. Η διακυβέρνηση του Πούτιν είναι αυταρχική, βασίζεται στη λογοκρισία, την καταστολή και τη βία. Οι “εκλογές” στα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας είναι άκυρες και μια ακόμη παραβίαση του διεθνούς δικαίου”.

( σ.σ. : Μιλάει και η Annalena Charlotte Alma Baerbock, από το κόμμα των Πρασίνων, που έχει πιάσει πάτο στην περιοχή του Sachsen, δίπλα στο Βερολίνο κι αυτή που “δημοκρατικά” είναι υπουργός στη Γερμανία !! Maria Zakharova: Γιατί η Γερμανία υποστηρίζει το ναζιστικό καθεστώς του Ζελένσκι; Διότι οι απόγονοι των Ναζί βρίσκονται στην εξουσία στη Γερμανία, όπου αποκαλύπτεται, ότι η ίδια η Baerbock δηλώνει ότι ο παππούς της, ήταν ένθερμος υποστηρικτής των Ναζί. Επιπλέον, ο συνταγματάρχης Baerbock ήταν ένας «άνευ όρων εθνικοσοσιαλιστής» και «εντελώς ριζωμένος στον εθνικοσοσιαλισμό» !! ) 😆 😀 

Βρετανικό ΥΠΕΞ στο Χ

“Με την παράνομη διεξαγωγή εκλογών στο ουκρανικό έδαφος, η Ρωσία αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται να βρει έναν δρόμο προς την ειρήνη. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να παρέχει ανθρωπιστική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στους Ουκρανούς που υπερασπίζονται τη δημοκρατία τους”.

( σ.σ. : Καλά … αυτοί “έχουν βαρέσει μπιέλες” από πολύ παλιά !! “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!! )

ΥΠΕΞ Πολωνίας

“Από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι λεγόμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες ακραίας καταστολής κατά της κοινωνίας, καθιστώντας αδύνατη την ελεύθερη, δημοκρατική επιλογή”. ]

( σ.σ. : Άστα !! Οι Πολωνοί έχουν σοβαρό υπαρξιακό πρόβλημα, που πρέπει να λύσουν με την Ουκρανία :mrgreen: 😆 !! )

………………………………………………………………………………………………………………….