BILD : Ο Πούτιν ετοίμαζε την απελευθέρωση του Ναβάλνι !! Άρα ;; … Ποιοί τον ήθελαν νεκρό;;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

[ Συγκλονιστικά νέα από τη Γερμανία: Ο Πούτιν ετοίμαζε την απελευθέρωση του Ναβάλνι, αλλά δεν ταίριαζε σε κάποιους.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η Μόσχα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον και το Βερολίνο για την ανταλλαγή του Αλεξέι Ναβάλνι. ] Djole

σ.σ. : Πράγματι το δημοσίευμα γράφει … [ Ο Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε <…> ενδεχομένως λίγο πριν την πιθανή αποφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, βρισκόταν σε εξέλιξη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ Μόσχας, Ουάσιγκτον και Βερολίνου.Ο Πούτιν ήθελε να πάρει πίσω τον «Tiergarten Murderer», έναν πράκτορα που πυροβόλησε έναν αντίπαλο του καθεστώτος στο Βερολίνο το 2019. Το υπαινίχθηκε μάλιστα δημόσια σε σχέση με τον Tucker Carlson (54). Υπήρχε συζήτηση ότι ο Πούτιν θα έπρεπε να απελευθερώσει τον Ναβάλνι σε αντάλλαγμα. ]

Julian Assange … Αυτός είναι “κακός πράκτορας” !! Navalny … Α!! Αυτός ήταν “καλός πράκτορας” …

Ο Μπαράκ Ομπάμα o προστάτης των LGBT, και ο Ναβάλνι

Avgerinos Thanassis [ Η εφημερίδα είναι καταρχήν κατακίτρινη, αλλά κάποτε και εκεί, ειδικά όταν τα mainstream ΜΜΕ έχουν ουσιαστικά ακυρωθεί, μπορείς να βρεις ψήγματα ρεπορτάζ. Το εντυπωσιακό είναι ότι μια γερμανική εφημερίδα βαθιά αντιρωσική, που δεν έχει κανένα λόγο να στηρίξει το #Kremlin, επιβεβαιώνει την ισχυρή εκτίμηση μεταξύ των ψύχραιμων αναλυτών ότι ο #Putin ειδικά αυτή τη στιγμή, όταν το μήνυμα του πέρασε σε τεράστια δυτικά κοινά, όταν έχει νίκες στα μέτωπα, κόπωση όλων εντός και εκτός #Ukraine και προεδρικές εκλογές τον επόμενο μήνα, δεν έχει κανένα λόγο να θυμίσει τον ξεχασμένο στη φυλακή και την παρακμή των οργανώσεών του #Navalny και πολύ περισσότερο να τον σκοτώσει… ]

Ο αντιπρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου Ľuboš Blaha σχετικά με τον θάνατο του Ναβάλνι

Κριτική Σκέψη [ Τα υπονοούμενα είναι παραπάνω από εμφανή. Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει. Αν κατάφεραν μέσα στο ρωσικό κάστρο να κάνουν κάτι τέτοιο τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας στη Ρωσία. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι ο Ναβάλνι δεν φυλάσσονταν ως πιθανός στόχος. ]

σ.σ. : Σχετικά με αυτό, ως γνωστόν από την ιστορία, θα φέρουμε ως παράδειγμα τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, από τον Λη Όσβαλντ, μετά την οποία, κάποιος Τζακ Ρούμπι, δολοφόνησε τον δολοφόνο του, μπροστά σε δύο αστυνομικούς που τον κρατούσαν !!
Μάλιστα τότε, … ύστερα από δύο ημέρες εξουθενωτικών ανακρίσεων, το αποτέλεσμα των οποίων δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, αποφασίστηκε ότι ο Όσβαλντ, ήταν πρόεδρος μίας επιτροπής υποστήριξης της Κούβας, ο οποίος είχε μεταναστεύσει στην ΕΣΣΔ το 1959 αλλά επέστρεψε στις ΗΠΑ το 1962 και γενικά θεωρήθηκε μαρξιστής αλλά φήμες τον έφεραν ως φανατικό ακροδεξιό, πρώην πεζοναύτη… !!
Παρατηρούμε ότι και τότε, όπως και τώρα, το παραμύθι των ΗΠΑ είναι ίδιο και απαράλλαχτο !! Η ΕΣΣΔ τότε, Η Ρωσσία σήμερα !!
…………………….
…………………….

Jack Sarfatti [ Στις 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 7:39 μ.μ., ο Robert Morningstar έγραψε:

Παύλος,

Ο Ναβάλνι ήταν κορόιδο της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο Ναβάλνι πήγε στην Αγγλία και επιστρατεύτηκε από τους Βρετανούς ως πολιτική μαριονέτα τους όπως ο «Ζελένσκι». Δέχτηκε βρετανικά χρήματα για να χρηματοδοτήσει την πολιτική του εκστρατεία στη Ρωσία. Ως αποτέλεσμα, κατηγορήθηκε, δικάστηκε για προδοσία και καταδικάστηκε ως προδότης.

Τώρα, οι Δημοκρατικοί φρικάρουν ότι αν επανεκλεγεί ο Τραμπ, θα καταλήξουν στη φυλακή για το ίδιο πράγμα σε σχέση με τα εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ στην Ουκρανία, δηλαδή την έναρξη ενός περιττού και ακήρυχτου πολέμου κατά της Ρωσίας.

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 9:13 μ.μ. Paul Zielinski
Αλλά ξέρουμε ότι δολοφόνησε τον Ναβάλνι. γιατί το λέει το CNN.

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:08:44 ΠΜ PST, JACK SARFATTI<jacksarfatti@icloud.com> έγραψε:

Ζήτησα από έναν στενό φίλο του Τραμπ με 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε πραγματικά μετρητά να πληρώσει όλα τα έξοδα του Τραμπ για το νόμο. Μπορεί να εξασφαλίσει το ρίσκο του με κάποια περιουσία του Τραμπ.
Στάλθηκε από το iPad μου

Στις 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:01 π.μ., ο Ronald Pandolfi έγραψε:

Γεια σου Ρόμπερτ, ο Πρόεδρος Τραμπ καταλαβαίνει ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο αντίπαλός του. Τρέχει εναντίον Ομπάμα και Κλίντον.
Ronald Pandolfi, Ph.D.

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 1:31 μ.μ., ο Robert Morningstar έγραψε: Γεια, Paul, Η απάντησή μου είναι ότι μια «σαλάτα με λέξεις» Τραμπ εξακολουθεί να είναι βρώσιμη, αλλά η ασυναρτησία του Μπάιντεν δεν είναι. Είναι απλά ανεξήγητη και αχώνευτη φλυαρία. LOL … 😂 Με εκτίμηση, Robert

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 1:16 μ.μ., ο Paul Zielinski έγραψε:
Εντάξει, άρα ο Μπάιντεν δεν είναι γεροντικός — είναι απλώς ένας ψεύτης και ένας απατεώνας που προστατεύεται από τη λογοδοσία από τα ψεύτικα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Έγραψα: Ο Ναβάλνι ήταν Ναζί. δεν είχε πραγματική υποστήριξη. Ο Πούτιν δεν είχε καμία ανάγκη να τον σκοτώσει και, για λόγους δημοσίων σχέσεων, έπρεπε να τον κρατήσει στη ζωή. Τα παιδιά σας τον σκότωσαν αν δεν πέθαινε από φυσικά αίτια. Είστε ένα Red Diaper Baby. Εάν κάποιος είναι πράκτορας ύπνου, είστε εσείς και οι φίλοι σας όπως η Victoria Nuland. Πράγματι, γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γερμανίας, της Ρωσίας και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ για να στείλουν τον Ναβάλνι πίσω στη Γερμανία σε ανταλλαγή κρατουμένων. Αυτό είναι η απόδειξη ότι ο Πούτιν δεν δολοφόνησε τον Ναβάλνι.

( @JackSarfatti ) στο Xx.com@TheEconomist Η Amnesty αφαιρεί από τον Alexei Navalny την ιδιότητα του «κρατουμένου συνείδησης» https://t.co/HwQlPxa9Vo <

Ρωσικό περιουσιακό στοιχείο: η κατάσχεση θα ήταν μπούμερανγκ – Ο αμερικανός γερουσιαστής Ραντ Πολ λέει ότι η κίνηση θα καθιστούσε την ειρήνη στην Ουκρανία λιγότερο πιθανή, ενώ θα υπονόμευε την παγκόσμια θέση της Αμερικής.

( @RT_com )
Πού ήταν ο Γκράχαμ όταν ο Αμερικανός πολίτης και δημοσιογράφος, Γκονζάλο Λίρα, πέθανε ενώ βρισκόταν αιχμάλωτος στην Ουκρανία; ]

Πιστοποιημένος Εθνικιστής ήταν ο Ουκρανός Alexei Navalny (δικό του βίντεο) !! Neo-Nazi και κατά των μεταναστών

Tucker Carlson και Elon Musk για τον Gonzalo Lira, ΝΑΤΟ και ΕΕ για τον Navalny !! Είναι θέμα σε ποια πλευρά της ιστορίας ήταν αυτοί οι δύο !!

…………………….

σ.σ. : Αλήθεια … πως είναι η ζωή στο Γκουαντάναμο ;;

…………………………………………………………………………………………………………