Έγκλημα Τεμπών. Συγκάλυψη !! Κλείνει άρον άρον η “εξεταστική επιτροπή” της Βουλής !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

[ Όπως ακριβώς περιμέναμε, με απόφαση της ενισχυμένης πλειοψηφίας του 41% κλείνει σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή για τα #Τέμπη, χωρίς να έχουν εξεταστεί βασικοί μάρτυρες και το 90% των στοιχείων.
Κλείνει σήμερα, 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών.

Αυτό και μόνο είναι μια τεράστια προσβολή των 57 θυμάτων και των οικογενειών τους.

Επί 3 μήνες μας έλεγαν ότι ο κατάλογος είναι ανοιχτός και η διαδικασία είναι δυναμική, προκειμένου να την κλείσουν σήμερα με το 41%. Και ο εισηγητής της πλειοψηφίας ούτε καν εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τα ψέματα που έλεγε στους συναδέλφους του τόσους μήνες.

Σήμερα αποδεικνύεται η συγκάλυψη που καταγγέλουμε από την αρχή της διαδικασίας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΕΛ. ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και ΚΚΕ αποχώρησαν από τη σημερινή διαδικασία, και καλά έκαναν.

Ανεχτήκαμε προσβολές, ψέματα, μεθοδεύσεις, και σηκωμένα δάχτυλα.
Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η πλειοψηφία, το προεδρείο και συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος.

Ευχαριστώ προσωπικά όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που προσπάθησαν, με δεμένα τα χέρια, να μας βοηθήσουν απέναντι στο θηρίο της ενισχυμένης πλειοψηφίας. Έχετε κερδίσει την ευγνωμοσύνη μας.

Αν μέχρι τώρα σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν ήμασταν βουβοί, ετοιμαστείτε για την εκκωφαντική παρουσία μας από εδώ και τώρα. ] Βαγγέλης Βλάχος | Evan Vlachos

………………..

[ Μια στημένη εξεταστική από την Συμμορία του Μητσοτάκη έκλεισε τον φάκελο “ΤΕΜΠΗ” με απόφαση της ενισχυμένης πλειοψηφίας του 41% , χωρίς να έχουν εξεταστεί βασικοί μάρτυρες Ο εισηγητής της πλειοψηφίας είχε το θράσος να μην εμφανιστεί ώστε να μην δώσει εξηγήσεις για τα ψεύδη του ] Despina

……………………

16 Φεβρουαρίου 2024 … Έγκλημα Τεμπών. Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού στην ευρωβουλή. (350.000 υπογραφές μέχρι στιγμής κατά της συγκάλυψης)

21 Φεβρουαρίου 2024 … οι υπογραφές ξεπέρασαν τις 500.000 

https://www.change.org/

 

………………………………………………………………………………………………………….