Έγκλημα Τεμπών. Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού στην ευρωβουλή. (350.000 υπογραφές μέχρι στιγμής κατά της συγκάλυψης)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Έγκλημα Τεμπών. Βρέθηκαν εκρηκτικές ουσίες στα αντικείμενα των θυμάτων ! Τι μετέφεραν τα κοντέινερ του εμπορικού τραίνου; (φωτογραφίες)

[ Στις 350.000 έφτασαν οι υπογραφές.. πάμε όλοι μαζί, να στηρίξουμε την προσπάθεια.. Είναι καθήκον όλων μας.. αφορά και εμάς, γιατί η “κακιά στιγμή” δεν κοιτάζει πολιτικά που ανήκουμε.. Το θέμα Συγκάλυψη, έχει ξεφύγει στην χώρα μας και πρέπει να τελειώσει αυτό. change.org/p/%CF%84%CF%81 ] Celesta MS

………..

Κ. Καραμανλής ο τζούνιορ : “αυτό που στην ουσία έλεγε το εξώδικο, δεν ήτανε ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλής…. Το εξώδικο έλεγε, προχωρήστε γιατί έχουμε ζητήματα ασφάλειας και ολοκληρώστε την εφτά δεκαεφτά… Αυτό έλεγε το εξώδικο…”

σ.σ. : Τρικυμία εν κρανίω, ενός δόλιου γόνου … «…αυτό που έλεγε το εξώδικο, δεν ήταν ότι ο σιδηρόδρομος ΔΕΝ είναι ασφαλής. Το εξώδικο έλεγε ότι ΕΧΟΥΜΕ ζητήματα ασφάλειας…» !! Αυτό που είπε, στην ουσία είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ !! Έγκλημα ΟΣΕ. Εξώδικο που είχε σταλεί τους καθιστά όλους ποινικά υπεύθυνους !!

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ !!! ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ !!!

……………..

……………

“Φωνή βοώντος εν τη λωποδυτοβουλή” (βίντεο) Μια Μάνα μιλάει για το ειδεχθές έγκλημα των Τεμπών …

Ο Μητσοτάκης κήρυξε ανεπιθύμητη την κυρία Καρυστιανού …

……………..

………………

Έγκλημα ΟΣΕ

Έγκλημα Τεμπών

……………………………………………………………………………………………………